Mr cihazı hakkında acil

zlyhvsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
2
0
merhaba,
eşim yarın bel ağrılarından dolayı emar çekilecek.fakat kendisinde klostrofobi(kapalı alan korkusu) var.hali ile ikna edemiyorum girmesine.doktor narkoz ile girilebileceğini söyledi ama halen girmemeye diretiyo ya uyanırsam diye.böyle birşey olması mümkün mü? birde cihaza ayak tarafına baş , baş tarafına ayak gelecek şekilde yatılabilir mi?
bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
herkese iyi akşamlar:18:

Mr bende çekildim migren için başımdan kol dirseklerime kadar girdim kapalı alan fobim olmadığı halde berbat bır deneyımdi garıp garıp sesler gelıyor ınsanı korkutuyor birde baş bölgesi çekildiğinden sabitliyorlar falan başını insanın berbattı...
Bel için tamamını sokuyorlar sanırm yada dizine kadar..bas kısmı acık cıhazın ama yatar durumda oldundan gormuyorsun ki açık olduğunu.
Uyutularak girmesi iyi olur zaten çok sürmüyor uyanmaz ona göre ayarlıyorlar..
Korkutmak gibi olmamıştır umarım :18:

ya bu mr cihazındaki korku nedir neden berbat :KK53: migrenim için girdim anlatılanlardan dolayı korkarak girdim başımı sabitlemeleri falan herneyse 5dk falan sürdü tahminimce ve bende korkunun tam tersi bi gülme durumu geldi harekette edemiyor insan haliyle aklıma devamlı başka şeyler getirmeye çalıştım ama yokk gitmedi o gülme :KK70: hani sinirlerimin bozulması değil tamamen anlatılan safsatalar yüzündendi gülme sebebim :KK1: hatta yarın veya ertesi gün tekrar giricem bi gülme krizi daha beni bekliyor yanii kısacasıı o makinadan korkmayın içinizden şarkı söyleyin sevgilinizi,eşinizi düşünün çabukk geçiyor o zamann :KK66::KK66:

X