Mp3 telkin önerir misiniz?

merveler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
22
0
Arkadaşlar ben mp3 telkin dinlemeyi düşünüyorum herhalde duymuşsunuzdur, hayatimdegisti.com en popüleri. Kilo verme, dik durma, zinde uyanma gibi şeyler için çeşitli müzikler var. Müziğin altından insanların duyamayacağı frekansta bir konuşma oluyor ve bu bilinçaltımıza işliyor. Mesela "kilo vereceksin, daha az yiyeceksin" gibi. Dinlemek istiyorum ama bir yandan da güvenemiyorum. Orada ne dediklerini nereden bilebilirim? Dedikleri şeylerin metinleri de var ama emin olamam ki. Belki bilinçaltımıza kendi çıkarlarına uygun şeyler kaydediyorlar. Yani bu ne olabilir bilmiyorum ama her şey olabilir sonuçta. Aranızda daha önce bunları dinleyen var mı? Cevaplarınızı bekliyorum...

bende bilincaltimesaj.com diye bir siteden 60 küsür telkin olan bir set aldım çok çeşitli olumlamalar var aldığımada memnunum 2 aydır dinliyorum etkisini gördüğüme de inanıyorum çünkü bir telkini enaz 1 ay dinlemek gerekiyor.

Arkadaşlar ben mp3 telkin dinlemeyi düşünüyorum herhalde duymuşsunuzdur, hayatimdegisti.com en popüleri. Kilo verme, dik durma, zinde uyanma gibi şeyler için çeşitli müzikler var. Müziğin altından insanların duyamayacağı frekansta bir konuşma oluyor ve bu bilinçaltımıza işliyor. Mesela "kilo vereceksin, daha az yiyeceksin" gibi. Dinlemek istiyorum ama bir yandan da güvenemiyorum. Orada ne dediklerini nereden bilebilirim? Dedikleri şeylerin metinleri de var ama emin olamam ki. Belki bilinçaltımıza kendi çıkarlarına uygun şeyler kaydediyorlar. Yani bu ne olabilir bilmiyorum ama her şey olabilir sonuçta. Aranızda daha önce bunları dinleyen var mı? Cevaplarınızı bekliyorum...

ayrıca setin içinde binaural denen ve nöronları uyaran ses frekanslarıda mevcut en çok onları dinliyorum tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben de dinlemek istedim indirdim bitane ama sürekli dinleyemiyorum :KK1: dediğin konular benim de aklıma geldi ama tecrübesi olan hiç kk üyesi yok sanırım

akıllı telefonlarda güzel uygulamalar var. telkinlerin türkçeleri olmayabilir ama, günlük dinamiğinizi ayarlıyor, yorgunluğunuzu atıyor, ne bileyim dinlendiriyor filan. ben indirmiştim bedava iken, işe yarıyor. muhakkak kulaklıkla dinlemeli ama böyle şeyleri !

Ben de 2 aydan fazla telkin.mp3 ten indirdiğim telkin parçalarını dinledim ama hep arka planda çaldı müzik. Bir de geceleri yatmadan önce kulaklığı takıp dinleyerek uyudum. Olumsuz etkisini görmedim. Ben özellikle new-age ve klasik müzik versiyonlarını seviyor ve dinliyorum. Hatta o aralar fazla üstünde durmadım ama "kilo vermekle "ilgili telkinlerden sonra sanki yeme isteğim azaldı. Çok kilo vermesem de sıkılaştığımı ve en azından kilo almadığımı farkettim. Bilemiyorum, belki plasebo etkisidir...

Bu arada ben de bedava ne varsa hepsini indirmiştim. Klasik müzik, new age, TSM, ney sesi, doğa sesi gibi versiyonları oluyor her telkin konusunun...

Arkadaşım hayatimdegisti.com sitesine gir en sağ sutunda ortaya doğru çalma listesi var hatta üzerinde de "telkinleri deneyin Download tıklayın indirin " yazıyor... orda "DOWNLOAD (bedava telkinler)" yazan yere tıklarsan mp3 ler iner bilgisayarına..

Son düzenleme:
Arkadaşım hayatimdegisti.com sitesine gir en sağ sutunda ortaya doğru çalma listesi var hatta üzerinde de "telkinleri deneyin Download tıklayın indirin " yazıyor... orda "DOWNLOAD (bedava telkinler)" yazan yere tıklarsan mp3 ler iner bilgisayarına..
Canim onu buldum indirdim fakat açılmıyo bilgisayarda :KK43:

Canim onu buldum indirdim fakat açılmıyo bilgisayarda :KK43:
Tahminimce bilgisayarında mp3 leri çalacak programın( windows media player, VLM Player gibi) yoktur ya da indirdiğin arşiv dosyasını açacak programın yoktur... (Winrar veya winzip gibi )

Bilgisayar konusunda teknik altyapın ne düzeyde bilmediğim için daha detaylı çözüm sunamıyorum sana cnm ...Sorunu halledene kadar olmazsa yukarıda bahsettiğim sitedeki çalma listesinden online dinleyebilirsin. Aklıma şuan sadece bu fikir geldi :)

Son düzenleme:

Ben önermiyorum böyle şeyleri..Aslında evet bir metin okuyor ve bazı yerlerde duyabiliyorsun dahi ne dediğini yazılı olarak da bulunuyor sitede sanırım ama ben dinlediğim gecenin sabahında uyku felci olayını yaşadım..hani karabasan diye bilinir aslında psikolojiktir ya..işte bi müddet gözlerim kapalı bilincim açık kaldım korkmadım çünkü psk oldugunu biliyodum..ama tavsiye etmiyorum bu nedenle

Ben önermiyorum böyle şeyleri..Aslında evet bir metin okuyor ve bazı yerlerde duyabiliyorsun dahi ne dediğini yazılı olarak da bulunuyor sitede sanırım ama ben dinlediğim gecenin sabahında uyku felci olayını yaşadım..hani karabasan diye bilinir aslında psikolojiktir ya..işte bi müddet gözlerim kapalı bilincim açık kaldım korkmadım çünkü psk oldugunu biliyodum..ama tavsiye etmiyorum bu nedenle

Belki de şüphe ile dinlediğiniz için psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsiniz dediğiniz gibi... Ben 2 aydan fazla dinledim sürekli ama bu tarz bir etki yaşamadım. Zaten dinlemeden önce de çok araştırmıştım netten ve ondan sonra denemiştim.

Ama dediğiniz gibi herkeste aynı ve olumlu etki göstermeyebilir belki de....Deneyecek olanlara iyice araştırıp akıllarına yatarsa dinlemelerini önermek gerek o vakit...

X