Mp3 kulaklıklarım hemen bozuluyor

zebbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
668
1
96
İstanbul
Arkadaşlar nedense kullandığım kulaklıkların ömrü uzun olmuyor en fazla 3 - 4 ay kullanabiliyorum hemen bozuluyor. Kaliteli kalitesiz farketmiyor çok para verdiğim kulaklıkta da 10 milyonluk kulaklıkta da aynı sonu yaşıyorum. Herkeste mi böyle yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum anlamıyorum. Var mıdır bunun bir püf noktası??

Ben ucuza alınca bozuluyordu hep, kaliteli bir kulaklık aldım en son Sony'den gayet güzel. Aylardır kullanıyorum ama yanımda taşımıyorum ben, çantaya falan koymuyorum. Çekmecemde duruyor, evde dinliyorum. Eğer dışarı çıkarken yanıma alacaksam da küçük cüzdan gibi bir şey var ona pamuğu doldurup öyle koyuyorum kulaklığımı. Sert bir yere değince, kablolar birbirine girince vs. çabucak bozuluyor.

canım aynı sorun benim sevgilimde var. kendisi tam bir kulaklık bozma ustası.
kulaklıklarına en az 70 lira bayılır.kulak için olacakmış da sesi güzel olacakmış da falan filan...
ve en son aldığı kulaklık da (markasını unuttum şimdi ama bestbuydan almıştı 80 civarında bir paraya) temassızlık yapmaya başladı.yani o da bozuldu ve servise göndeirldi...
sony de kullandı o hem de çook güzel bir kulaklığıydı. onu da bozdu. sorun onda mı yoksa kulaklıklarda mı anlayamadım...
bence sorun biraz onda ama beyefendimiz bunu hep kulaklıkların adi olduğu ile açıklıyor

Yok canm ya kulaklıklarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum şöyleki, bi arkadaşımın 1 buçuk yıldır sorunsuz kullandığı kulaklığın aynısından aldım 3. ayın sonunda bozuldu. Diyorum ki ya ben çok hor kullanıyorum gerçi dikkatte ediyorum ya da kulaklıkların ömrü bu.

kulaklıkla mı yatıyorsun tatlım benim sevgilim bazen kulaklıkla uyanıyormuş ve kablolar boynuna koluna falan dolanıyormuş
bence de o hor kullanıyor ama gel de anlat işteeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…