• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Mozilla Firefox mu Internet Explorer mi???

Internet Explorer mi, Mozilla Firefox mu?

• Internet Explorer

OY: 20 24,7%
  • Mozilla Firefox

OY: 49 60,5%
  • diger.....

OY: 12 14,8%

• Ankete Katılan
    81
anket kismini goremiyorum ama burdan soyleyeyim.

kesinlikle firefox! bir kere kullanmaya basladiginizda artik Explorerin ne kadar vasat oldugunu anliyorsun ve gozler her pcde firefox ariyor. ozelliklerinin yarisini anca kullaniyorumdur ama onlar bile yetiyor. cok kullanisli ve organize ayrica explorerdan daha hizli ve guvenli. herkese tavsiye ederim...

mozillayı kullnaırken cok memnundum ama resmi işlerımı yaparken mozıllayı kabul etmıyordu..

buda benı ck zorladı ve eksplrra gerı dondum...

anket kismini goremiyorum ama burdan soyleyeyim.

kesinlikle firefox! bir kere kullanmaya basladiginizda artik Explorerin ne kadar vasat oldugunu anliyorsun ve gozler her pcde firefox ariyor. ozelliklerinin yarisini anca kullaniyorumdur ama onlar bile yetiyor. cok kullanisli ve organize ayrica explorerdan daha hizli ve guvenli. herkese tavsiye ederim...

aynen katiliyorum size arkadasim

Mozilla Firefox.........

daha hızlı ve kullanımı kolay. ve her bakımda güzel..........

Firefox tabii ki..
Uzun zamandır explorer'ı açmıyorum bile..kaydirigubbakcemile2

yüz kisi olmadi ankete katilan ama sanirim sonuc belli kaydirigubbakcemile3

hepinize tesekkür ediyorum anketime katildiginiz icin

yaw okulla, işle ilgili dosyaları açmıyo moziiiiii-tatlicadiarzu-

sörf yaparken mozilla tamam hızlı ama güvenli değil arkadaşlarşakkıdı
internet üzerinden kredi kartınızla işlem yapıcaksanız muhakkak explorer kullanın
ayrıca hâlâ bazı frameleri kayık gösteriyor:kahve:

mozilla hem güvenli hem hızlı...teşekkürler sayenizde belki kullanmayan duymayanlar varsa bilgilenmiş oldular...

Back