- Konu Sahibi pinaripekci
-
birşey sorabilirmiyim çiğ yumurta pastanın içinde kokmuyormu bende mozaik pasta yapıyorum ama benim tarifimde yumurta yok eğerki bu şekilde daha güzel olacaksa bende böyle yapıyım bundan sonra .çok güzel görünüyor elinize sağlık bu arada.
ama ramazan ramazan yapılır mı bu yaaamafoldumben
çok severim ben bunuuu...
eline emeğine sağlık canım a.s.
bu arada ben de yumurta koymam....
mozaik pasta çok nostaljik oldu ya, çok severim ben de, yapıp buzluğa at, o her an hazır pasta, bu arada ben de yumurta koymuyorum cokacimcoook
hepsi senin olsun can suyummmm..kocaman opuorm..opuyorumnanaktanellerine sağlık canım... alkisalkisalkis iftara bir tabak gönderirsin artık... cokacimcoook :1hug: a.s. :kedi:
cnm mozaik pasta yapıldıktan sonra buzlukta bekletildiği için kestiğinde hiç dağılmıyor çok düzgün oluyor..ben yanında dondurma ile ikram ediyorum bunu..birde siyah tüm tatlıların üstüne yeşil fıstık tozu çok yakışıyor tavsiye ederim..güzel yorumlarınla beni şımarttığın içinde ayrıca teşekkür ediyorum bitnm..opuyorumnanaktandeğişik bir sunum olmuş.:lepi:
çok hoş görünüyor.deneyeceğim.dilimlenince de aynı güzel görüntüyü veriyor mu,ve üzerine birşeyler serpiyor musun?
teşekkürler bizimle paylaştığın için a.s.
cnm mozaik pasta yapıldıktan sonra buzlukta bekletildiği için kestiğinde hiç dağılmıyor çok düzgün oluyor..ben yanında dondurma ile ikram ediyorum bunu..birde siyah tüm tatlıların üstüne yeşil fıstık tozu çok yakışıyor tavsiye ederim..güzel yorumlarınla beni şımarttığın içinde ayrıca teşekkür ediyorum bitnm..opuyorumnanaktan
cevabın için teşekkürler.
rica ederim ne demek.:kedi:
sende sorularıma hemen cevap vererek beni şımartıyorsun
tekrar sağol a.s.
bundan sonra yemek tariflerinin sıkı takipçisi olacağım.
çok güzel elinize sağlık.fovorimdir kendileri herzamanvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?