kızlar yeni aldım çeyizim için bi arıza falan varmı diyedekullandım güzel fazla sesli değil fazla köpüklü sıkıyo ama olur okadar
posa haznesine baktım havuç portakal falan kuru çıktı posası
ama suyu akıttığı yeri açtığımda püre gibi bi sıvı vardı sizdede oluyo mu böyle
2 orta boy elma 3 orta boy portakal 2 havuçtan 1 lt su çıktı iyimi sizce
sağol canım yorum yapma zahmetinde bulunduğun için
genel olarak bende memnun kaldım ama suyun akış yerini açınca posamsı bi şey vardı bu herkeste oluyo mu ona takıldım sadece
güle güle kullan cnm
bende kati meyve sıkacağı hakkında kararsız kaldım moulinex ile philips arasında gidip geliyorum.
sitem etmekte haklısın, kullanan arkadaşlar yorumlarını yazsa da bizde faydalansak
30 kişi bakmış kimse yazmamış diye kızmışsın,bazı konularıma 200 küsür kişi bakmış ama yazan 3,5 kişi böyle kabul edicez napalım
bende ceyizime aldım xxl olanını ama 30 gün sonra kullanma fırsatım olacak.. ama dedemler de kullanıyor katı meyve sıkacagı onlarda köpük sorunu oluyor..portakalın posasını bıle kuru cıkardıysa bence gayet iyi..sikayet var sitesine bakabılırsın aynı sorunu yasayan baska bırı varmı diye..:44:
slm ben de xxl almıştım fakat bu köpük olayı ve yıkamaktan usanacağımı düşündüğüm parçalarının çokluğunu görünce derhal ertesi gün aldığım mağazaya iade edip yerine tefal elea duo aldım hem köpük okadar olmuyo hem de parça sayısı az oluyo
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için
konudan ümidi kestiğim için geç görüp geç cavapladım kusura bakmayın
aslında köpüğüde fazla sorun etmiyorum onu hallederim bi şekilde ama yazmıştım ilk mesajda hani meyvaları sıkınca suyu akıttığı yer varya orasını açınca elma sıkmıştım sulu püre gibi sıvı vardı ona takıldım sadece
genel olarak memnun kaldım yalnız
güle güle kullan cnm
bende kati meyve sıkacağı hakkında kararsız kaldım moulinex ile philips arasında gidip geliyorum.
sitem etmekte haklısın, kullanan arkadaşlar yorumlarını yazsa da bizde faydalansak
30 kişi bakmış kimse yazmamış diye kızmışsın,bazı konularıma 200 küsür kişi bakmış ama yazan 3,5 kişi böyle kabul edicez napalım
tatlım bende philips istemiştim ama satış elemanı ikisi arasında hiç bi fark olmadığını aynı derece beyenilip alındığını falan söyledi bide bu 1000 wat philips 600 yada 700 olması lazım tam hatırlayamıyorum o yüzden bunu önerdi bide bu daha sağlam duruyodu kilidi falan sözlüm bunu alalım diyince aldık yoksa bende philips almıştım hburada da yorumları okudum memnun olan çok var philipsten şaşmayın diyende var
ama köpüklü bide yumuşak sebze meyveleri azıcık sulu çıkarma hepsinde oluyomuş