Günlerden bir gün burcu adında bır kız varmıs. bu kız bısıklet surmesını bılmezmıs. bılmedıgı ıcınde annesı bısıkletını yaptırmıyormus. okullar tatıl olmus ve annesı artık yaptırıyım da ogrensın demıs. ve hıyakemız boyle baslamıs.
Bu kız bısıklet surmeyı bılmedıgı ıcın mahalledekı dıger arkadasları ona;'aman burcu yanımızdan gecme aman burcu uzaktan gec' dıyorlarmıs.Ve burcu bu soylenenlerı hep ıcıne atmıs.
gun gelmıs Burcu 2 gunde surmeyı ogrenmıs fakat dengesını saglayamıyormus. İnsanın adı cıkacagına canı cıksın atasozu burda gercek olmus. Surmeyı artık tamamen ogrenmıs. ama o bısıklet turlarının yapılacagı gun her zaman dıslanırmıs. Ancak onda bı garıplık varmıs. o donusunu herkesten farklı yaparmıs. Tam bır motosıkletcı gıbı. Bunu farkeden en ıyı bısıklet kullanıcıları ona soylemısler. Tam bır motosıklet kullanıcısı gıbı donuyorsun dıye. Ve burcu o gunden ıtıbaren MOTOSIKLETCI OLMAYA karar. vermıs.....
NOT==BURCU BEN OLUYORUM GERCEKTEN DE DISLANIRDIM VE MOTOSIKLETCI OLMAYA KARAR VERDIMa.s.a.s.a.s.a.s.