motosikletcı kızın hıkayesı

R

Rober & Burcu

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Rober & Burcu
Günlerden bir gün burcu adında bır kız varmıs. bu kız bısıklet surmesını bılmezmıs. bılmedıgı ıcınde annesı bısıkletını yaptırmıyormus. okullar tatıl olmus ve annesı artık yaptırıyım da ogrensın demıs. ve hıyakemız boyle baslamıs.

Bu kız bısıklet surmeyı bılmedıgı ıcın mahalledekı dıger arkadasları ona;'aman burcu yanımızdan gecme aman burcu uzaktan gec' dıyorlarmıs.Ve burcu bu soylenenlerı hep ıcıne atmıs.

gun gelmıs Burcu 2 gunde surmeyı ogrenmıs fakat dengesını saglayamıyormus. İnsanın adı cıkacagına canı cıksın atasozu burda gercek olmus. Surmeyı artık tamamen ogrenmıs. ama o bısıklet turlarının yapılacagı gun her zaman dıslanırmıs. Ancak onda bı garıplık varmıs. o donusunu herkesten farklı yaparmıs. Tam bır motosıkletcı gıbı. Bunu farkeden en ıyı bısıklet kullanıcıları ona soylemısler. Tam bır motosıklet kullanıcısı gıbı donuyorsun dıye. Ve burcu o gunden ıtıbaren MOTOSIKLETCI OLMAYA karar. vermıs.....

NOT==BURCU BEN OLUYORUM GERCEKTEN DE DISLANIRDIM VE MOTOSIKLETCI OLMAYA KARAR VERDIMa.s.a.s.a.s.a.s.

:)tebrikler film gibi geldi bir an :)

aşkım onu herkes yapamaz bi kere bilmek lazım zor mesela ben bisiklet bile süremem onun için kimseye kafanı takma hem ilerde çocuğunada öğretirsin kötü bişi dilki

çok dokunaklı senağlamasenağlama burcular hep var olmuş ve bundan sonra motorsikletliler hiç ölmemiş... diye masal sona erer nokta...:Şeniz

burcu efferim sanada bu yakışırŞenizŞeniz

tebrıkler canım ıyı bır motorcu olursun ınsallah

ve burcunun bu kararını hiç beğenmeyen annesi
bunun ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmış
ve burcuda annesinin onun için en iyisini düşünüceğini bildiği için bu kararından hemen vazgeçmiş:mymeka:

sonu böyle olsa daha iyi olurduyerimseniben

kafamçokkarıştı tbrk ler iyi bi sürücü olursun inş kask sız sakın motora binme ve cok dikkatli oll ama az daha büyü öle :kızgın: daha erken motor için a.s.

deli kız seni:) bence güzel bir karar tebrik ederim ama bak ben sana sölim motor karın doyurmaz=))

insan kafasına koyduğu herşeyi yapar tatlım ama ablalarının da dediği gibi daha erken ama sen vazgeçme bu tutkundan zamanı gelince en ala motorcu olursun sen

dışlanmaktan ders çıkartıp kendine azim yaratmışsın bravo canım...

motosikletçi kız bu akşam atv de 30:30 da hız tutkunları diye bir film var motosiklet yarışları falan

motosikletçi kız bu akşam atv de 30:30 da hız tutkunları diye bir film var motosiklet yarışları falan

evet ızledım. konusu bıraz sacmaydı ancak konusuna degıl motosıkletcılerın haraketlerıne baktım. bıkacını bugun bısıkletle deneyecegım:smiley-cool:

Bravo diyorum motorsiklet kullanan arkadasımdan biliyorum ki bu bir tutku bir aşk hastalık artık ne dersen de!Ben kullanamam ama gezmeyi çok severim.Kasksız olmaz dikkat et şakası yok bu işinyerimseniben

Canım Burcucuğum,öğrenmek azmetmek çok güzel de dikkatli ol.Başında kask olmadan kullanma.Allah seni ailene bağışlasın.

Burcu'cum çok etkilendim.gerçekten çok güzeldi.kalemin çok iyi.bence yazmaya devam etmelisin.yazdıklarınıda bizlerle paylaşmayayerimsenibenellerine sağlık canıma.s.a.s.

X