• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Motoru yanan arabamıza yanmamış diyen kasko şirketi

nisann_tr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.586
3.914
133
37
Kizlar yaklaşık bir ay önce yolda giderken arabamızın önünden dumanlar çıktığını gördük. Aynı anda burnumuza yanık kokusu geldi. Eşim kullanıyordu arabayı ben de bebekle arkada oturuyordum. Hemen kenara çektik kaportayi açtık motor alev alev yanıyordu. Köy yolundayiz bu arada kuş ucmuyor kervan geçmiyor o sırada. Çok panik olduk tabi üstelik o anda arabada su yok. Bagajda bir kilim vardı eşime onunla söndür dedim. O sırada kızım korkmasin diye uzaklastirdim. Eşim kilimi kapatıp söndürmeye çalıştı Yol kenarından biraz toprak aldı şu niyetine alevlere döktü. Bı de üstüne toprak yolda kızım koşarken düştü ağzı burnu kan içinde kaldı Telefon çekmeyen bir noktada öyle kalakaldık.
Alevleri söndürdük. Yoldan biri geçti bı sure sonra. Bizi telefon çeken yere götürdü. Kızım da yüzü yara olduğu için durmadan ağlıyor Eşim kuzenini aradı O geldi kızımla beni eve götürdü. Jandarma çağırmışlar arabanın yanına tutanak tuttular vs. O gün kaskonun çekicisi arabayı tamirciye götürdü ve bu güne kadar rapordu bilirkişi idi vs bekliyoruz.
Bugün kaskodan gelen cevaba göre arabamızın motoru aslında yanmamış (söndürmeye çalışırken eşimin eli dahi yandı) sadece kızgınlaşmış. Masrafı karşılamayı reddetmişler.

Kizlar gözlerimle yandığını gördüğüm şeye yanmamış diyorlar Çok öfkeli ve şaşkınım

Ayrıca dahası var bu araba bu olaydan iki gün önce bakımdan çıktı Gostergelerle ilgili vs sorunlar vardı 1500 TL ödeme yaptık araba bakımdan çıktı sonra bu oldu

Ne yapmalıyız sizce?

Expertize sokup yandığına dair bir belge ile yasal süreç başlatmanız gerekecek sanırım. Jandarma tutanağında yandığına dair bir bilgi var mı? Ama böyle mahkeme filan çözüm çok uzun oluyor. Yine de bir an önce yasal süreç başlatın, tüketici hakem heyetinden de bilgi alın, onların görevlerine dahilse onlar da bilgi verecektir

Çok geçmiş olsun öncelikle, iyi ki size bir şey olmamış . Cana geleceğine mala gelsin diyoruz ama mal da canın yongası ve ne yazık ki bu zamanda bir şeyler elde etmek çok zor. Kasko şirketini şikayet edin ve bence en etkili yöntem bu olayı Twitter gibi yerlerde ayrıntılarıyla ifşa etmek . kamuoyu etkisi çok büyük

Back