Motorlu Tasitlar Vergisi

Salon Kadini

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
8.446
23.293
Arkadaslar 8 Temmuz'da 2023 yilinin 1.taksidi olan tutari yatirmistim(ekstremde kayitli duruyor).
31 Temmuz (ya da haziran) galiba son odemesiydi.

Simdi banka uygulamam da 31.08 son odeme tarihli Mtv 1.Taksit gözüküyor (tutar ayni)

Konu hakkinda bilgisi olan var mi?

Mehmet Simsek bey, mtv'ler zamlanacak demisti ama ayni tutar tekrar alinacak dememisti diye dusunuyorum???

Ekleme: benim gibi gündemi takip etmeyenler icin, 2023 yili mtv'si 2 kez alinacakmis. Yani yuzde yuz zamli odeme yapacagiz. Toplam 4 taksit. 2.taksidin son odemesi 31 Agustos olarak belirlenmiş.

Son düzenleme:
Arkadaslar 8 Temmuz'da 2023 yilinin 1.taksidi olan tutari yatirmistim(ekstremde kayitli duruyor).

Simdi banka uygulamam da 31.08 son odeme tarihli Mtv 1.Taksit gözüküyor (tutar ayni)

Mehmet Simsek bey, mtv'ler zamlanacak demisti ama ayni tutar tekrar alinacak dememisti diye dusunuyorum???
Cift mtv aliniyor bu donem baya haberlerde dondu. O yuzden yeniden cikmistir.

Zamlanacak değil ek mtv gelecek dendi ve geldi. Şu an son ödemesi birinin ağustos sonu diğerinin kasım sonu iki adet ek mtv var sistemde

Gündemi hiç mi takip etmiyorsunuz? Mtv bir sefere mahsus tekrar ödenecek. İki taksitle ödenen mtv tekrar iki taksitle ödenecek.

Takip etmiyorum. Secimden beri tv dahi açmıyorum. Artik bu ulke halki icin sinirlerimi bozmaktan yoruldum. Kendimin ve bebeklerimin ruh sagligi icin, cehalet mutluluktur mottosunu benimsedim.

"Ac goster telefonunu" dayisi olmaya karar verdim.

Takip etmiyorum. Secimden beri tv dahi açmıyorum. Artik bu ulke halki icin sinirlerimi bozmaktan yoruldum. Kendimin ve bebeklerimin ruh sagligi icin, cehalet mutluluktur mottosunu benimsedim.

"Ac goster telefonunu" dayisi olmaya karar verdim.
Bilinçli vatandaş olmakla dediğiniz oksijen israfı insanlardan olmak bambaşka bir şey yalınız, sonra böyle forumlara sorarsınız 😄

Bilinçli vatandaş olmakla dediğiniz oksijen israfı insanlardan olmak bambaşka bir şey yalınız, sonra böyle forumlara sorarsınız 😄

Forumun amaci soru sormak. Soracagim soruyu da birilerine danismak zorunda degilim? Terbiyesizligin lüzumu yok, siz oksijeni mantikli harcadiginizi dusunuyorsaniz sizden once en az 8 kez verilmiş cevabi yazmaya yeltenmeseydiniz mesela, boylece oksijen harcamamis olurdunuz???

X