Motordan fırlayan bebek feci şekilde can verdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Antalya’da 5 kişinin bulunduğu motosiklette annesinin kucağından düşerek yola fırlayan 45 günlük Gülnur bebek, minibüsün altında ezilerek can verdi. Kazada 2 çocuk da yaralandı

$-motobus-faciasi-4648776.Jpeg
Akif ARICI Antalya DHA

Antalya’da dün saat 14.00 sıralarında akrabaları Bekir Yavuz’un kullandığı motosiklete binen Rukiye Satmaz, oğulları Ahmet (11), Hamza (4) ve 45 günlük Gülnur Ayşegül Satmaz’ı da yanına alarak hastaneye gitmek üzere yola çıktı.
Köroğlu Kavşağı’ndan geçtikleri sırada park halindeki bir aracın kapısını açması nedeniyle dengesini kaybeden sürücü Bekir Yavuz, direksiyonu aniden kırdı. Bu sırada arkada oturan Rukiye Satmaz, kucağında pusette tuttuğu kızını yola düşürdü. Aynı yönde seyreden Yaşar Macit’in kullandığı servis minibüsünün altına giren Gülnur Ayşegül Satmaz, arka lastığın üzerinden geçmesi sonucu yaşamını yitirdi.

‘Bir kere öpemedim’
Kızının gözü önünde ölmesine dayanamayan Rukiye Satmaz kendisini motosikletten aşağı atarken, diğer çocuklar da yola savruldu. Rukiye Satmaz ve iki oğlu ambulanslarla hastaneye götürülürken, motosiklet sürücüsü Bekir Yavuz ve minibüs sürücüsü Yaşar Macit gözyaşlarına hakim olamadı. Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen dede Mustafa Satmaz ve babaanne Gül Satmaz, “Torunumu daha bir kere öpemedim” diyerek feryat etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

5 acı haber daha

Öte yandan Konya’da, bisikletiyle yolu geçmeye çalışan 10 yaşındaki Musa Aktürk, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde ise 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Yalova’da meydana gelen kazada ise Muzaffer Albeni (39) ile çocuğu 1.5 aylık Eymen Albeni öldü.
 
söyleyince kızıyorsunuz adamın canı yanmış neden öyle söylüyorsunuz diyorsunuz da e be kardeşim göz göre göre ihmal yok mu burda
 
bebekte mi motordaymis yani??? cok buyuk ihmal var tabii..yazik yavrucak daha kirki bile yeni cikmis
 
bebekte mi motordaymis yani??? cok buyuk ihmal var tabii..yazik yavrucak daha kirki bile yeni cikmis

evet canım küçücük motora 5 kişi binmiş, anne baba çocuklar biride bu 45 günlük yavru, trafikte herşey oluyo ani fren yapması gerekir, sıkışır, tehlikeli bi sollama yapması gerekir, 40 günlük bebenin motorda işi ne
 
evet canım küçücük motora 5 kişi binmiş, anne baba çocuklar biride bu 45 günlük yavru, trafikte herşey oluyo ani fren yapması gerekir, sıkışır, tehlikeli bi sollama yapması gerekir, 40 günlük bebenin motorda işi ne

cok yazik..ya o motorlar 2 kisilik degil mi??? 5 kisi iyi sigmislar haa...ama iste boyle sigmislar...gercekten ya millet cok rahat, ya da bizler cok pimpirikliyiz...:31:
 
O ananin babanin ihmali. Artik omur boyunca kafalarini duvarlara vursunlar.
Bu kadar da olmaz. 5 kisi, guvenliksiz bir sekilde motora... Kucakta bebek. :37:
E ne bekliyorlardi ki, onlarin gidecekleri yere saglam ulasmasina sasardim ben. tovbe tovbe, soyletiyorlar insani.
Ah cehalet.
 
hey allahım ya 2 kişilik motosiklete 5 kişi binmişler....çok var böyle binen bari çocukları bindirmeyin yazıktır ya allah rahmet eylesin
 
Back