Motive olamıyorum

Gzdths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
184
74
Selamlar herkese sürece motive edemedim kendimi bir türlü temelim var ve ben 2018 de alan sınavından dolayı geriye attım sonra da tekrar toparlanamadım zaten. Farklı bir şehire gelin geldim hamileyim. Bu koşullarda tekrar toparlanamıyorum her uyandıgım gün birbirinin aynısı sıkıcı cevremde hiç kimse yok ve tek çaremse atanmak. Genel yetenek genel kültür ve eğitim bilimlerinde sıkıntı yok ama alanım kötü ve bu kadar dar bi zaman kalmışken tekrar motive edemiyorum kendimi. Ne önerirsiniz bu kadar dar bir zamanda?

Merhabalar . O kadar aynı durumdayız ki bir an kendimi gördüm. Benim hamileliğin sürpriz olmuştu derslere sıkı şekilde çalıştığım surecteydim öğrenince tamamen bıraktım çalışmayı ruh halim şekilden şekle giriyordu motivasyon olamadım o durumda. Simdi oğlum iki buçuk yaşında bu sene tekrar başladım çalışmaya.cogu şeyi unuttum beş ay oldu başlayalı konular bitti soru çözüyorum genelde nelerim biraz düşük hala. Moral bozmadan birazcık daha dayanmaliyiz.ailemden cok uzağım bu sınav tek çıkış yolum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…