• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MOTIVASYONUMU TOPLAYAMIYORUM YALVARIRIM BI YARDIM EDIN :(

rose87_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
35
39
18
Kizlar her dk buraya girip guzel deneyimlerinizi okuyorum heycanlaniyorum bende yapicam diyorum bi basliyorum direk birakiyorum.

67 68 kilolardayim 60i görmek istiyorum 60i bi gorsem 57 58e kadar da sabredip birakicam bircogunuzun 30ar 40ar kilo fazlaniz oldugunu okuyorum azminize hayran kaliyorum 7 8 kiloyu yillardir AZİMSİZLİKTEN veremiyorum resmen yani naparsam yapiyim kilo veremiyorum diyosunuz ya sizin deli gibi azminiz var ugrasiyosunuz dikkat ediyosunuz metabolizmaniz geregi veremiyosunuz benim belki de metabolizmam iyi bi baslasam belki de ustumdeki 4 5 kilo ödem yani benim bi anda gidicek belki bunu bile bile yine de azim sifir:mad:

Gecen seneden beri bilhasa taktim kilolarima cunku disarda su halimle dahi son derece dikkat ceken birisiyim milletin deli gibi yakistirdigi misler gibi bi de sözlüm var 2 ay sonra nisanim var, disarda cokzayif kizlar goruyorum cirkin cirkin giyiniyolar ah diyorum ulan ben bi 60 bile olsam yikar gecerim buralari ne bicim tarzinizvar falan diyorum sinirlerim bozuluyo:mad:

Gecen sene bu zamanlarda ... diye bi zayiflama hapi kullanmistim 1 paketini tam bitiremedigim halde 62 63 kiloya inmistim ama ciddi anlamda bacaklarim bile ki benim ust bacaklar cok kalindir, onlar bile zayiflamisti yuzum kuculmustu 2 haftada falan baya farketti ama istah mistah birakmadi bende sadece susatiyodu asla ne kahvalti ne yemek ne bisey asla yiyesim gelmiyodu gercekten

Sonra yazin da kullandim pek sayi olarak verip vermrdigimi bilmiyorum tartilmadim ama 3 hafta gorusmedigim sozlum ve ailesi gorunce soka girmislerdi bi deri bi kemik kalmissin tam olmussun simdi suzulmussun falan diye hoop sonra dikkat etmeyince yine aldim..:mad:

Biri bana bi el atsin yalvaririm haftaya alisverise cikicam yine 40 42 beden pantolonlar almak sinirlerimi bozucam mahfedicek beni soyle kisa surede ödem attiricak falan biseu biliyo musunuz ne yapmam lazim benim nolur yardım edin :mad::mad:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok iyi anlıyorum hissettiklerini ben kendim senelerdir motivasyonumu çabuk kaybettiğim için kiolarımdan kurtulamıyorum ama tartıda 90lı sayıları görünce çok sinirim bozuldu şuan evimin her yerinde motivasyonu anlatan sözler var çok işe yarıyor özellikle yatağın karşısına astım dolapta hiçbir abur cubur yok ay cok canım cekerse yerim diye dusunerek aldıklarımı mutlaka o gun yıyorum çunku evde çok acıkırsam yiyebileceğim meyveler var sadece yeşil çay tüket günde 2 bardak ciddi olarak ödemi alıyor tuzlu şeyler yeme hiç tuz atma ödem olusması devam etmesin sağlık alanında okuyorum ben olayın mekanizmasını çözdüm şimdi anlıyorum çok uzun yazdım ayy sağlıklı olarak bir haftada ben 5 ve üstü kilo verilebileceğine inanmıyorum o vücudun dengesini tamamen bozar ve metabolizma yavaslayarak kendini korumaya alır . proteini ihmal etme her sabah yumurta ye bence ben et sevmediğim için yumurta yiyorum sabah dısında ekmek yemiyorum . yağı çıkardım hayatımdan ha sulu yemeklere bir tatlı kasıgı koyuyorum ve tadında öyle cok kötüleşme olmadı . kimsenin dısarıda gördüğün mankenlerden farklı bir iskeleti yok herkesin tabanı aynı ve başarılamayacak bir şey değil zayıflamak hele ki amacın bir kaç kilo senin son olarak kendi modunu düşürecek müzik filmlerden uzak dur her zaman yerinde zıp zıp zıplamanı sağlayacak müzikler dinle çünkü güzel müzikler beyni uyararak endorfin salgılatır ve metabolizman hızlanır kendini mutlu hissedersin ve mutlu olmak için keyiflenmek için tatlı vs gibi şeylere ihtiyacın kalmaz. kahve içerken yanında çikolata yeriz ya kahveden sonra önce ağzımız tatlansın diye müzik de diyetin çikolatası benim için . sevgiler :)

Back
X