Motivasyon

caresizsen_care_sensin

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
3
5
51
Merhaba kızlar. Yeni üye olarak çok heyecanlıyım.46 yaşındayım ve bu yaşıma kadar aldığım darbelerden sonra sağlam pek tarafım kalmadı.Ama umut dünyası işte... Yapmış olduğum yanlış tercihlerden sonra,çok sevdiğim ve uğruna ölebileceğim insanların bende bıraktıkları enkazı toparlamaya çalışırken motivasyona ihtiyacım var. Şu anda maddi manevi en dibe vurmuş durumdayım. Toparlamaya çalışırken mutlaka bir yerden çelme yiyorum. Ailem malesef yok.Herhangi bir manevi destekçim yok.Sadece ben varım.Asla pes etmiyorum.Ama bu son günlerde hele şimdiki ortamda bir ilerleme kaydemedim. Artık gerçekten herşeyi akışına bıraktım. Tabii ki bu herşeyi yüzüstü bıraktım demek.değil. Benim.ihtiyacım olan şey motivasyon.Aranızda en dibe vurup çıkan var mı? Varsa bunu nasıl başardınız? Bazen en yakınınız elini ayağını sizden çekince, bir yabancı ile konuşmak daha iyi gelebiliyor insana. Hepinize güzellikler diliyorum...

Merhaba. Şu mesaj bile insana umut aşılıyor. Tebrik ederim sizi.
Bende maddi manevi zor bir dönemden geçiyorum ama kendi kendime söylediğim bir söz var:
Düştüysen oturup ağlayacağına, kalk, üstünü çırp, devam et.
Şu da var, Kur 'an da sık sık "doğrusu insanoğlu pek nankördür" der. Kendini yaradana nankör olan insan, sana mi nankör olmayacak derim.
Ben gücümü duada, Allah la olan bağımı arttırmada buldum. Sizin inancınızı bilmiyorum tabii ama derdimden büyük Rabbim 'in oluşu beni mutlu ediyor.
Allah var gam yok :)
Ayrıca aile de olsa, yakın çevrede olsa, "az beklenti çok mutluluk"
Kendinize iyi bakın 💓

Merhaba. Şu mesaj bile insana umut aşılıyor. Tebrik ederim sizi.
Bende maddi manevi zor bir dönemden geçiyorum ama kendi kendime söylediğim bir söz var:
Düştüysen oturup ağlayacağına, kalk, üstünü çırp, devam et.
Şu da var, Kur 'an da sık sık "doğrusu insanoğlu pek nankördür" der. Kendini yaradana nankör olan insan, sana mi nankör olmayacak derim.
Ben gücümü duada, Allah la olan bağımı arttırmada buldum. Sizin inancınızı bilmiyorum tabii ama derdimden büyük Rabbim 'in oluşu beni mutlu ediyor.
Allah var gam yok :)
Ayrıca aile de olsa, yakın çevrede olsa, "az beklenti çok mutluluk"
Kendinize iyi bakın 💓
Çok.ama çok haklısınız.Yaşadığımız her olayın Cenab-ı Allah tarafından ders almamız için meydana geldiğine inanıyorum.Eğer her olumsuzlukta isyan edersek yönümüzü kaybederiz.Tabii bunu anlamam 46 yılımı aldı.Ama olsun Rabbime şükürler olsun.

Müslümanın ayağına diken batsa dahi günahların döküldüğünü biliyoruz. Demek ki şer görünen şeyde hayır var ki, Rabbim bizi temizlemek istediği için zahirde "musibet"leri veriyor. Ya "ne haliniz varsa görün" diye unuttuklarından olsaydık Allah muhafaza...
Musibet vermeyecek olsaydı,"en sevgilisine" vermezdi. Biz de ümmetsek dereceye göre verilecektir diye düşünüyorum.
46 yıl bir toprağı kazsanız kazsanız, sonuçta bir elmas bulsanız, 46 yıl boşa geçmiş denmez sonuç itibariyle... Ne güzel bunca yıl sonra farkına varmanız... Bulunan çok daha değerli olmaz mı?
Değerlerimizin ve farkındalıklarımızın artması duasıyla...

X