zeyneppp Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2010 57 1 1 Şubat 2011 Konu Sahibi zeyneppp #1 Bu da benim yaptığım şal ...
HAVALIKIZ 'Ya Vehhab' Kayıtlı Üye 15 Haziran 2010 577 9 1 Şubat 2011 Konu Sahibi zeyneppp #2 zeyneppp .!.: Bu da benim yaptığım şal ... Genişletmek için tıkla... eline sağlık güzel olmuş tıgla yaptın dimi ortadaki kabartıyı nasıl verdin
zeyneppp .!.: Bu da benim yaptığım şal ... Genişletmek için tıkla... eline sağlık güzel olmuş tıgla yaptın dimi ortadaki kabartıyı nasıl verdin
zeyneppp Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2010 57 1 1 Şubat 2011 Konu Sahibi zeyneppp #3 HAVALIKIZ .!.: eline sağlık güzel olmuş tıgla yaptın dimi ortadaki kabartıyı nasıl verdin Genişletmek için tıkla... Evet tığla ortadaki motifler de motif mkn. ile yapıldı çok basit...
HAVALIKIZ .!.: eline sağlık güzel olmuş tıgla yaptın dimi ortadaki kabartıyı nasıl verdin Genişletmek için tıkla... Evet tığla ortadaki motifler de motif mkn. ile yapıldı çok basit...
lapis tarçın Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2009 745 3 39 4 Şubat 2011 Konu Sahibi zeyneppp #4 zeyneppp .!.: Evet tığla ortadaki motifler de motif mkn. ile yapıldı çok basit... Genişletmek için tıkla... çok güzel tebrikler
zeyneppp .!.: Evet tığla ortadaki motifler de motif mkn. ile yapıldı çok basit... Genişletmek için tıkla... çok güzel tebrikler