- 29 Mayıs 2013
- 379
- 29
- 98
- Konu Sahibi dnsrdrsdbckc
-
0 3 ay kolsuz body kaldı sadece. İlk mesajda ikinci foto. 32 tl kargo dahil.0-3 ay ve 3-6 ay elinizde erkek bebek için neler var?
5 6 yaş var. Kız erkek? Yükleyebildiklerimi ekliyorum ilk mesaja.5-6 yas ıcın elinizde urunler var mı?
0-3 ay ve 3-6 ay elinizde erkek bebek için neler var?
Kiz5 6 yaş var. Kız erkek? Yükleyebildiklerimi ekliyorum ilk mesaja.
Kapıda ödeme meselesini bilmiyorum. Ben önce ödemeyi alıyorum, ptt kargo ile gönderiyorum. Kargo dahil fiyat veriyorum genellikle.ya bişey soracağım . bende instagramdan satışa başlamayı düşünüyorum, böyle şeyler değilde başka şeyler. kargo olayını nasıl yapıyosunuz kapıda ödemeli felan yapıyorlar ya, hangi kargo mesela
Icşerınde hangısı 4-5 veya 5-6 yasInstagramdan satışa başlayın diyenlere duyurumdur!!! Bugün itibariyle fotoğraf yüklemeye başlamış bulunuyorum :) Tüm eski sezon mothercare ürünleri 2.el fiyatına ve sıfır etiketlidir. Sipariş alınır, fiyatlara kargo dahildir.
Instagram profilim: mothercareoutlet
Buraya da birkaç örnek ekliyorum..
3lü paketler (body) 32 tl kargo dahil.
5li paketler (body) 49 tl kargo dahil.
3lü paket tulumlar 40 tl ile 60 tl arası, kargo dahil.
0 - 10 yaş arası bebek/çocuk giysileri mevcuttur.
Bazilarinin serisi var. Her iki yas grubu da bulunuyor yani. Isterseniz ozelden mesajlasalım. Whatsapp daha kolay oluyor resim yuklemek icin.Icşerınde hangısı 4-5 veya 5-6 yas
05323635143Bazilarinin serisi var. Her iki yas grubu da bulunuyor yani. Isterseniz ozelden mesajlasalım. Whatsapp daha kolay oluyor resim yuklemek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?