• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mothercaredan alışveriş yapan var mı?

comebaby

tek yumuta ikizlerim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
1.226
6
116
İstanbul
arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan varmı çok merak ediyorum uygun oluyormu kargo fiyatları falan nasıl

ürünleri çok güzel ama oğluşum hızla büyüdüğü için 2-3 kere giyebildi ancak.

arkadaşlar o siteden alışveriş yapılabiliyormuş bir arkadaş yaptığını yazmış başka bir formda o verdi zaten adresi fakat kargo ücretini merak ediyorum acaba pahalıyamı gelir çok güzel şeyler var ve indirimli olarakta uygun olanlar var

arkadaşlar o siteden alışveriş yapılabiliyormuş bir arkadaş yaptığını yazmış başka bir formda o verdi zaten adresi fakat kargo ücretini merak ediyorum acaba pahalıyamı gelir çok güzel şeyler var ve indirimli olarakta uygun olanlar var
siteye üye ol alıyor gibi işlem yap ödeme bölümüne gelmeden önce zaten kargo ücreti yazıyor caım. fazla gelirse sana ödeme yapmadan iptal edersin canım. ben yabancı sitelerde bu taktiği uyguluyorumyerimseniben

engüzeli mağazalarına gidip gezerek bakarak almak şuan çok ii de indirimi var %50

internetten alışveriş yapma taraftarı değilim ,görerek dokunarak almak en mantıklısı ,mothercare in bir sürü avm de mağazalrı var ,bizzat gidip kendiniz laın derim..

arkadaşlar imkanım olsa bende gider mağazasından alırım fakat şu an oturduğum yer küçük yer ve burada zaten bebe mağazası yok denecek kadar az o nedenle ben bütün alışverişlerimi netten yapıyorum birde 7 aylık ikiz bebeklerim var çıkmam imkansız gibi birşey

siteye üye ol alıyor gibi işlem yap ödeme bölümüne gelmeden önce zaten kargo ücreti yazıyor caım. fazla gelirse sana ödeme yapmadan iptal edersin canım. ben yabancı sitelerde bu taktiği uyguluyorumyerimseniben
canım güzel taktikmiş kredi kartları numaranı falan verdikten sonramı ödeme gösteriyorlar burada dediğni gibi yaptım ama hesaplamadı devam etmedim bende kart no falan soruyor

arkadaşım istanbuldaki birçok AVM'de var bu mağaza.. hem de aynı şeyler.. İstinye Park ve Cevahir AVM'deki Mothercare'den bir dolu alışveriş yaptım bende.. şu an indirim var %50.. ayrıca her ayın 15. günü belli ürünlerde indirim oluyor.. bir de Mart sonuna doğru bir indirim yapıyorlar.. sitesinden görmeden alacağına ve kargo ücreti ödeyeceğine git mağazaya alışveriş yap.. görerek almak en iyisi, hemde kargo ücreti ödemezsin.. iyi alışverişler..

canım güzel taktikmiş kredi kartları numaranı falan verdikten sonramı ödeme gösteriyorlar burada dediğni gibi yaptım ama hesaplamadı devam etmedim bende kart no falan soruyor
hııım bu site değişikmiş anım benim girdiklerimde kart no istemeden kargo ücretini yazıyordu. :((

Back