Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan varmı çok merak ediyorum uygun oluyormu kargo fiyatları falan nasıl
ürünleri çok güzel ama oğluşum hızla büyüdüğü için 2-3 kere giyebildi ancak.
siteye üye ol alıyor gibi işlem yap ödeme bölümüne gelmeden önce zaten kargo ücreti yazıyor caım. fazla gelirse sana ödeme yapmadan iptal edersin canım. ben yabancı sitelerde bu taktiği uyguluyorumyerimsenibenarkadaşlar o siteden alışveriş yapılabiliyormuş bir arkadaş yaptığını yazmış başka bir formda o verdi zaten adresi fakat kargo ücretini merak ediyorum acaba pahalıyamı gelir çok güzel şeyler var ve indirimli olarakta uygun olanlar var
canım güzel taktikmiş kredi kartları numaranı falan verdikten sonramı ödeme gösteriyorlar burada dediğni gibi yaptım ama hesaplamadı devam etmedim bende kart no falan soruyorsiteye üye ol alıyor gibi işlem yap ödeme bölümüne gelmeden önce zaten kargo ücreti yazıyor caım. fazla gelirse sana ödeme yapmadan iptal edersin canım. ben yabancı sitelerde bu taktiği uyguluyorumyerimseniben
arkadaşlar o siteden alışveriş yapılabiliyormuş bir arkadaş yaptığını yazmış başka bir formda o verdi zaten adresi fakat kargo ücretini merak ediyorum acaba pahalıyamı gelir çok güzel şeyler var ve indirimli olarakta uygun olanlar var
hııım bu site değişikmiş anım benim girdiklerimde kart no istemeden kargo ücretini yazıyordu. (canım güzel taktikmiş kredi kartları numaranı falan verdikten sonramı ödeme gösteriyorlar burada dediğni gibi yaptım ama hesaplamadı devam etmedim bende kart no falan soruyor