- 29 Mayıs 2013
- 379
- 29
- Konu Sahibi dnsrdrsdbckc
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fıyatlar cok pahalı sezon sonu magzada sfrı alınır bu fıyataZara mont 60 tl 6 9 ay 74 cm
Mayoral kazak takım çorabıyla birlikte 35 tl 6 ay 68 cm
Mayoral kirmizi elbise 9 12 ay 45 tl
Mammarama pembe elbise 9 12 ay 80 cm 30 tl
Kanz pembe salopet takım 62 cm 45 tl
Eveil&nature organik tulum 6 ay 45 tl
Bebe chocolat koyu renk tulum 45 tl
Panco kirazli patik 9 12 ay 30 tl (etiketi üstündedir 39 tl)
Panco pembe ilk adim ayakkabisi 45 tl
Fiyatlara kargo dahildir.
Hepsi sıfır ayarındadır, sıfır fiyatlarının yarısından az fiyat belirledim.
Mothercare badiler var ayrica, ilgilenen olursa foto yuklerim.
Fiyatlara kargo dahil, giysiler de sıfır gibi. Ustelik bir de pazarlik yapiliyor, fiyat dusmeyince sitem ediliyor:))) begenip almak isteyen ozelden iletisime gecsin. Hersey biraz da karsilikli anlasmaya bagli degil miFıyatlar cok pahalı sezon sonu magzada sfrı alınır bu fıyata
Ayrica bu fiyatlari magazada bulabiliyorsaniz magazadan alin tabi mayoral 35e kazak corap mothercare 5 liraya badi veriyor cunku.Fıyatlar cok pahalı sezon sonu magzada sfrı alınır bu fıyata
Marka olayını bazen gözden kaçırıyor lar.Fiyatlara kargo dahil, giysiler de sıfır gibi. Ustelik bir de pazarlik yapiliyor, fiyat dusmeyince sitem ediliyor:))) begenip almak isteyen ozelden iletisime gecsin. Hersey biraz da karsilikli anlasmaya bagli degil mi
Ben fıyat belırtmedım ama ıkıncı el olduğundan ınsanlar bıraz daha uygun bıseler arıyor evet sezon sonunda baya baya ındırım oluyor Zara gap mothercare gıbı mağaza da tabıkı arz talep meselesi hayırlı satıslarMarka olayını bazen gözden kaçırıyor lar.
isteniliyor ki zara mother care vs gibi pahalı ürünlerde 5_ 10 tlye gelsin.Pahalı geliyorsa almazsin ben çok indirim yaptığım halde bile resmen bedavaya getirmeye çalışıyorlardi.Isteyen alir istemeyen almaz zorla değil tabi arz talep meselesi.iyi satislar
Yorumlar icin tesekkur ederim herkese. Yalniz olmadigimi bilmek iyi geldi:)) yani 35 tl mayoral marka icin sadece corap parasi, kazagi dusunun artik. Bir de yipranma durumuna gore de dusuk fiyat verilebilir ama buraya koydugum giysiler kullanilmadi bile. Umarim kalitesini bilen ve gercekten ihtiyac duyan birilerine gider kuzumun cicileri:)) tabi ki pazarlik payi da var. yaklasik 1 hafta kadar daha bu satis isiyle ugrasacagim. Sonra vaktim olmayacak uzun bir sure.Ben de şikayetçiyim bu durumdan. 50 Tl ye aldığım bir şeye 5 Tl fiyat yazınca 3 tl teklif eden çıkıyor. Toplam 80 tutuyorsa 20 vermek isteyen oluyor Marka ve fiyat karşılaştırması yapmadan kiyas yapiliyor. Surda su kadar diye. Yüksek fiyat yazsan yüksek deniyor. Şaştım valla
Ben de şikayetçiyim bu durumdan. 50 Tl ye aldığım bir şeye 5 Tl fiyat yazınca 3 tl teklif eden çıkıyor. Toplam 80 tutuyorsa 20 vermek isteyen oluyor Marka ve fiyat karşılaştırması yapmadan kiyas yapiliyor. Surda su kadar diye. Yüksek fiyat yazsan yüksek deniyor. Şaştım valla
Yorumlar icin tesekkur ederim herkese. Yalniz olmadigimi bilmek iyi geldi:)) yani 35 tl mayoral marka icin sadece corap parasi, kazagi dusunun artik. Bir de yipranma durumuna gore de dusuk fiyat verilebilir ama buraya koydugum giysiler kullanilmadi bile. Umarim kalitesini bilen ve gercekten ihtiyac duyan birilerine gider kuzumun cicileri:)) tabi ki pazarlik payi da var. yaklasik 1 hafta kadar daha bu satis isiyle ugrasacagim. Sonra vaktim olmayacak uzun bir sure.