Bebek İkinci El MOTHERCARE Sallanan Beşik

biocin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
896
21
118
İzmir
Mothercare marka, beyaz, sallanan, kullanışlı beşik. Çok az kullanıldı, sıfır ayarındadır. İstenirse elimde yatağı ve uyku seti de mevcut.
$image.jpg

Bugün mağazada baktım, 319 tl idi fiyatı. Ben 150 tl istiyorum, almayı düşünürseniz yatak ve uyku seti için bir fiyat çıkarırım. :97:

ankarada olsaydınız kesin gelir alırdım okadar istediğim hayalimdeki beşikki fiyatıda bana uyuyordu:(

Izmirin neresinde ? Gelip görme şansımız var mı? Bir de yatağı dahil edersek fiyat ne olur acaba?yatak sünger mi? Ne çok soru sordum :))

Tabii ki soracaksınız, çok normal :) beşik aynen fotoğrafta göründüğü gibidir, elden teslim alabilirsiniz. Şöyle ki: içindeki yatağı 50 tl ye aldım, iki de uyku seti aldım, biri 50, biri 90 tl idi. Alıcı iseniz beşik, uyku seti ve yatağı hepsi 200 olur ki yatak ve uyku seti 25 er liraya gelmiş olur. Diğer uyku seti de 50 tl den verebilirim. Beşiğin eni 50 cm ve yatağı ve uyku seti bu beşiğe özeldir. Hepsi mothercare markalıdır. Siz bir düşünün, karar verirseniz konuşuruz.

besik bambu mu bu arada? suan magazasinda krem bambu olanini cok begenmstm,
bir de ben ist.dayim kargoda zarar gorme ihtimali olurmu emin olamadm ama besigi begendm:/
bir de kargo bedeli ort ne tutar fikri olan var mi?

besik bambu mu bu arada? suan magazasinda krem bambu olanini cok begenmstm,
bir de ben ist.dayim kargoda zarar gorme ihtimali olurmu emin olamadm ama besigi begendm:/
bir de kargo bedeli ort ne tutar fikri olan var mi?

Beşik bambu değil, mothercare in bilinen ve çok tutulan bir beşiğidir. Elden teslim etmeyi tercih ederim. Kargosu ne tutar fikrim yok açıkcası :50:

ankarada olsaydınız kesin gelir alırdım okadar istediğim hayalimdeki beşikki fiyatıda bana uyuyordu:(

Hala beşik arıyor musunuz? Tesadüfen mothercare konusunda yorumunuzu gördüm. Ankarada Basınevlerinde oturuyorum aşağıda link verdiğim beşiği satıyorum düşünürseniz elden 350 TL ye bırakırım

www. sanalpazar. com /Bebe-Decor-Besik__isp17226096

Son düzenleme:
Back