Bebek İkinci El mothercare bodyler ,c&a kazak,pantolon,1 yaş elbise,tulum,mothercare taytlar kacmazz

mothercare bodyler - 6-9 ay - 4TL

C&A kazak kız için pembe 74 cm erkek 80 cm - 10TL (hic giyilmedi)

pembe hırka - 10TL - el örgüsü hic giyilmedi

C&A kot pantolon eskitilmiş kahverengi renginde 80 cm - hic giyilmedi

chicco ve minnie mouse tulum - 1 yas- hic giyilmedi - 10 TL

mothercare taytlar- 5 TL 6-9 ay

kırmızı ustu beyaz kalpli elbise - 15 TL hic giyilmedi

minni mouse bluz != 10TL

puset oturma örtüsü sevibebe- hic kullanılmadı- 15 TL

emzirme yastıgı - 7 TL - hic kullanılmadı

ELimde daha cok urun var hem kiz hem de erkek cocuklar icin. İndirim yaparim hediyeler de veririm. Oyuncak kiyafet ne isterseniz uc yasa kadar erkek cocuk bir yasa kadar kiz cocuk urunleri var

ELimde daha cok urun var hem kiz hem de erkek cocuklar icin. İndirim yaparim hediyeler de veririm. Oyuncak kiyafet ne isterseniz uc yasa kadar erkek cocuk bir yasa kadar kiz cocuk urunleri var

Cnm tulumlarin ikisimi 10 yoksa tek tulum mu 10

ARkadaslar ozelden cevap yazamiyorum isteyene mail ya da whats updan gonderebilirim resimler

2 yas erkek cocuk icin soran arkadasim burdan cvp veriyorum.

Cars arabalar tshirt uzun ve kisa kollu olmak uzere var c@a ve h&m den almistim hepsini. Sunger boblu vs de var. Kanvas pantolonlar var yazlik sort var takim olarak genelde. Hepsinin resmini toplamaya calisirim

Bodyler birerikiser kere giyildi sadece kalan urunlerin hepsi sifirdir.

Minnie mouse bluz bir yas
Kalpli elbise bir yas
Pembe kazak ca 74 cm
Pembe hırka el örgüsü
Chicco tulum bir yas
Minnie tulum bir yas
Hepsi 50 tl hepsi sıfır hiç giyilmemis son bitiyor kalanlar

Başka urunlerde var yurtdışına gidiyoruz hepsini satıyorum yeni resim eklenecektir
İlgilenenlere indirim yapicam sifirlar

TAytt ve bodyler satıldı kalanları isteyen yok mı
Elbise minnie mouse bluz el örgüsü hırka kazak
??

Elinizde 9-12 ay ve 1 yas icin elbise ve kot pantolon var ise ilgilenebilirim...(1 yas icin elbiseyi dogum gunumuz icin dusunuyorum, 9-12 ay icin varsa gunluk olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…