- 5 Aralık 2016
- 51
- 7
- 34
-
- Konu Sahibi askbocegi1
Şikayetim var sitesine yazdım, ordan da bi sonuc alamadım malesefsikayet var sitesine yazın
4.500 tlydi cantanın fiyatı, tüketici haklarına nasıl başvuru yapabilirim?Ne miktarda paranız.
Savcılığa başvuru yapacağınızı söyleyin.
Tüketici haklarınızı kullanın..
Avukata sordum, alamazsın hiç uğraşma dedi. 4.500 tl aldığım ürün fiyatıVarsa avukatınız ihtar çekin. Yoksa da bulun avukat.
Bakın iade ediyorlar mı etmiyorlar mı.
Rakam küçük değildir diye düşünüyorum.
Ayrıca O sitenin ürünleri orjinal mi? Bence değil.
Ben mi yanlış biliyorum?
Alamazsın ne demek?Avukata sordum, alamazsın hiç uğraşma dedi. 4.500 tl aldığım ürün fiyatı
Öncelikle başvuracağınız yer Tüketici Mahkemesi. Fakat hakem heyetine de başvuru yapabilirsiniz ama karara uymayabilir karşı taraf. Elinizde fazladan hakem heyeti kararınız olmuş olur. Hakem heyetine gittiğinizde başvurunun şekli hakkında yardımcı olurlar. Direk dava açacağım diyorsanız da bir 400 TL ücreti gözden çıkarmanız gerekiyor açmak için. Bilirkişi vs ücreti öncelikli sizden alınır. Davayı kazanırsanız davalıdan masrafları alırsınız.4.500 tlydi cantanın fiyatı, tüketici haklarına nasıl başvuru yapabilirim?
Üzerinden epey vakit geçmiş ama bir tecrübemi paylaşayım dedim. Bahsettiğiniz bilinen ve kurumsal firmalardan ben de çokça alışveriş yapıyorum. Özellikle Trendyol LCW bu konuda çok iyi bence.Güvendiğüm siteler var LC vaikiki koton mango ve defacto olanların haricinde alışveriş asla yapmam çok tehlike boyutlara vara biliyor kredi karttan bile dolandırılıyor muş dikkat edin