Cok tesekkur ederim allah insallah dogru zamanda saglikla sizede gosterir anneligi:) korkmayin kizlar bu hastanede isterseniz doguma istediginiz bir kiside sizinle birliklte girebiliyor.ister cevirmen,ister yakin arkadasiniz... Benim esimde girdi benimle doguma cokda iyi oldu :) ayrica istediginiz kadar ziyaretcide odaniza gelebiliyorMerhabaaa :) bende moskovada yaşıyorum hamile değilim ama istiyorum ve sırf bu bahsettiğiniz sebeplerden dolayı çok çekiniyodum link için tşk belki bir gün lazım olur.bebişlerinize uzun ömür diliyorum hayırlı olsun :) sevgiler,
Merhabalar, oncelikle size gec yanit verdigim icin coookk ozur diliyorum! Ama kizim 27agustosta 38haftalik dunyaya geldigi icin ancak firsat bulabiliyorum!Bu arada kizim annesinin dogum gununde epudral normal dogum ile dunyaya geldi buyuzden cokkk da mutluyum!!! Allah sizede saglikli bir dogum nasip etsin!... Ben dogumumdanda hastanemin hizmetindende cok cok kemnun kaldim! http://www.perinatalmedcenter.ru/news/?id_news=131#sogood bu link size dogum fiyatlarini gosterecektir! Ben birdaha hamilelik yasarsam yine ayni dr ve yine ayni hastaneyi secerim! Bu arada siz hangi klinikle sozlesme yaptiniz merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?