• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moskovada dogum yapanlar hastane ve dr onerileri

merhel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
4
2
3
38
Sevgili arkadaslar, ben hamileligimin 38. Haftasindayim ve allah kismet ederse dogumumu moskovada yapacagim.moskovada hastane,dr isleri buyuk sorundur yasayanlar bilir.hatta buyuzden cogu hamile bayan doguma trye gider evini esini birakip...bu konuda cok zorlandigim icin birileine yardimci olmak isterim hamilelik surecimi medcide kontrat yaparak gecirdim cokda memnun kaldim, dogumumuda insallah sivastopolskideki perinatalni medisinski sentrda yapacagim.konu hakkinda sorusu olan, fikri ya da tecrubelerini bizimle paylasmak isteyen tum hamisler ve annelere sesleniyorum! Haydi tecrubeliler tecrubesizlere yardimci olsun sevgiler...❤️

Merhaba, ben de 5 aylık hamileyim ve Moskova'da yaşıyorum. Ben de doğumu burda mı yoksa TR de mi yapsam karar veremiyorum. Malum buradaki hastane işleri sorun... Kaç gündür araştırıyorum, rus arkadaşlarıma da sordum ancak önerdikleri hastaneler de içime sinmedi. Şimdiden stres oldum, ben de evimi eşimi bırakıp gitmek istemiyorum ama eğer bulamazsam 35. hafta mecburen gitmeyi düşünüyorum. Şu an test ve ultrason kontrolü için paket program aldığım klinikten ve doktorumdan memnunum. Ama onların doğum birimleri yok. Sizin yazdığınız hastane için internette çok ayrıntılı yorumlar bulamadım. Bulduklarımdan kimi normal fiyatlar yazarken kimi çok uçuk rakamlar vermiş. Hangisi doğru bilemiyorum. Eğer siz bu hastaneyle ilgili ayrıntılı bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Merhabalar, oncelikle size gec yanit verdigim icin coookk ozur diliyorum! Ama kizim 27agustosta 38haftalik dunyaya geldigi icin ancak firsat bulabiliyorum!:pBu arada kizim annesinin dogum gununde epudral normal dogum ile dunyaya geldi buyuzden cokkk da mutluyum!!! Allah sizede saglikli bir dogum nasip etsin!... Ben dogumumdanda hastanemin hizmetindende cok cok kemnun kaldim! http://www.perinatalmedcenter.ru/news/?id_news=131#sogood bu link size dogum fiyatlarini gosterecektir! Ben birdaha hamilelik yasarsam yine ayni dr ve yine ayni hastaneyi secerim! Bu arada siz hangi klinikle sozlesme yaptiniz merak ettim:)

Merhabaaa :) bende moskovada yaşıyorum hamile değilim ama istiyorum ve sırf bu bahsettiğiniz sebeplerden dolayı çok çekiniyodum link için tşk belki bir gün lazım olur. ;) bebişlerinize uzun ömür diliyorum hayırlı olsun :) sevgiler,

Merhabaaa :) bende moskovada yaşıyorum hamile değilim ama istiyorum ve sırf bu bahsettiğiniz sebeplerden dolayı çok çekiniyodum link için tşk belki bir gün lazım olur. :KK66: bebişlerinize uzun ömür diliyorum hayırlı olsun :) sevgiler,
Cok tesekkur ederim allah insallah dogru zamanda saglikla sizede gosterir anneligi:) korkmayin kizlar bu hastanede isterseniz doguma istediginiz bir kiside sizinle birliklte girebiliyor.ister cevirmen,ister yakin arkadasiniz... Benim esimde girdi benimle doguma cokda iyi oldu :) ayrica istediginiz kadar ziyaretcide odaniza gelebiliyor ;)

Çook çok sevindim sizin adınıza kızınız size büyük sürpriz yapmış. tebrik ederim uzun, sağlıklı, mutlu güzel bir ömrü olsun inşallah. Biz de bir kız bebek bekliyoruz çok heyecanlıyız şimdiden :) ben onclinic'le sözleşme yaptım hamilelik süresince oraya gidicem şimdilik bi sıkıntı yok. doktorumdan da memnunum ingilizce bilmesi de benim için avantaj. ama dediğim gibi orada doğum birimi yok. dediğiniz hastaneyle görüşücem bende. yazdıklarınızdan biraz cesaret aldım. korkuyorum çünkü :) zaten zor bir tecrübe, bi de başka bir ülkede daha mı zor olur kolay mı bilemiyorum... ben de normal doğum istiyorum.. inşallah yolunda gider her şey... bebeğinizle yeni hayatınıza alışabildiniz mi?

Merhabalar, oncelikle size gec yanit verdigim icin coookk ozur diliyorum! Ama kizim 27agustosta 38haftalik dunyaya geldigi icin ancak firsat bulabiliyorum!:pBu arada kizim annesinin dogum gununde epudral normal dogum ile dunyaya geldi buyuzden cokkk da mutluyum!!! Allah sizede saglikli bir dogum nasip etsin!... Ben dogumumdanda hastanemin hizmetindende cok cok kemnun kaldim! http://www.perinatalmedcenter.ru/news/?id_news=131#sogood bu link size dogum fiyatlarini gosterecektir! Ben birdaha hamilelik yasarsam yine ayni dr ve yine ayni hastaneyi secerim! Bu arada siz hangi klinikle sozlesme yaptiniz merak ettim:)

Çook çok sevindim sizin adınıza kızınız size büyük sürpriz yapmış. tebrik ederim uzun, sağlıklı, mutlu güzel bir ömrü olsun inşallah. Biz de bir kız bebek bekliyoruz çok heyecanlıyız şimdiden :) ben onclinic'le sözleşme yaptım hamilelik süresince oraya gidicem şimdilik bi sıkıntı yok. doktorumdan da memnunum ingilizce bilmesi de benim için avantaj. ama dediğim gibi orada doğum birimi yok. dediğiniz hastaneyle görüşücem bende. yazdıklarınızdan biraz cesaret aldım. korkuyorum çünkü :) zaten zor bir tecrübe, bi de başka bir ülkede daha mı zor olur kolay mı bilemiyorum... ben de normal doğum istiyorum.. inşallah yolunda gider her şey... bebeğinizle yeni hayatınıza alışabildiniz mi?

Back