- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi femmepetal
Ben ne zamandır okumak istiyordum ama Boleyn Kızı serisini mi alsam bunu mu alsam karar veremiyordum.Eşim sevgililer gününde hediye almış bana aynı tarz kitaplar hiç olmazsa Türk yazarımız kazansın demiş-mantığa bakın-turkbayragi
Bu arada kitap 24TL.
Neyse kitap başlarda çok sıkıcı şimdi ben ortalara doğru ilerledikçe elimden bırakamıyorum.Çok sürükleyici tabii yine de zevkler tartışılmaz.Tarihi gerçeklerle biraz fantaziyi hayal gücünü sentezlemiş yazar.
Bir de en başlarda baş kahramanımız Hürrem'in bir atı var adı önce Umut oluyor sonra aynı ata Uğur denilmiş sonra bir ara gene Umut'a döndü yani ayrıntı belki ama ben sinir oldum bir atın adı yani bi karar verseymiş keşke yazarsengözlerimebaksanab
Benim yorumlarım böyle.Tarihi romanları sevenler tercih edebilir.
Sevgiler
Bu arada kitap 24TL.
Neyse kitap başlarda çok sıkıcı şimdi ben ortalara doğru ilerledikçe elimden bırakamıyorum.Çok sürükleyici tabii yine de zevkler tartışılmaz.Tarihi gerçeklerle biraz fantaziyi hayal gücünü sentezlemiş yazar.
Bir de en başlarda baş kahramanımız Hürrem'in bir atı var adı önce Umut oluyor sonra aynı ata Uğur denilmiş sonra bir ara gene Umut'a döndü yani ayrıntı belki ama ben sinir oldum bir atın adı yani bi karar verseymiş keşke yazarsengözlerimebaksanab
Benim yorumlarım böyle.Tarihi romanları sevenler tercih edebilir.
Sevgiler