• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mosaic

filizcan

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2006
154
0
641
İstanbul
arkadaslar ben yaptım begenecekmisiniz bakalım
B]

Çok güzel ellerine sağlık.Bende bu mozaiklerden satıyorum ama el becerim olmadığı için yapamıyorum.Bu tarz işçilikler çok hoşuma gidiyor.

arkadaslar begendiginize cok sevindim cok güzel bir ugras bence tavsiye edrim ama malzeme bulmakta zorlanıyorum cok popüler bir ugras olmadıgı icin malzeme zor bulunuyor bu yukarda gördügünüz calısmayı antik kille yaptım daha güzel olabilirdi renk az oldugu icin ancak bu kadar olabildi yeni calısmam mermerden bitince resmini koyarım ilgilenen arkadaslarra elimden geldigince zevkle yardımcı olurum Dilekcim mozaik satıyorum diyorsun sanırım senin sattıgın binaların dıs cepheleri icin yapılan malzeme ben ince seritler halinde kesilmis mermer arıyorum keske sende olsada malzeme derdinden kurtulsam bilgilendirirsen sevinirim

Bizede sizin gibi bu tür hobilerle uğraşan kişiler çok fazla geliyor.Hem renk fazla hemde her an alması mümkün ben özelinize sitemizin adresini veririm ordan bakıp bana ulaşabilirsiniz.

Back