Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.
cok hos seyler almissin canim
güzel günlerde kullan ins
.
ya o tepsine bayıldım yaharika
![]()
teşekkür ederim cnm bi kaç parçam daha var onlardan çok güzeller =)
güle güle kullan canım çeyizlerini ağız tadıyla inş...
birşey sormak istiyorum canım,cats by luyanoları nerden aldın,kendi online sitelerinden mi yoksa markafoni,limango gibi sitelerden mi?bende almak istiyorum da kendi siteleri güvenilir mi bilemedim:26:
mağazadan derken,mağazaları nerde canım,sen İstanbul'da mısın,güvenilir dediğin kendi siteleri mi yoksa markafoni mi?markafoniden alışveriş yapıyorum biliyorum o güvenilirde,kendi siteleri evimhayatim.com.o site güvenilir mi onu bilemedim![]()
tamam çok teşekkür ederim canım,alışveriş merkezlerinde görmedim de hiç
güle güle kullan tekrardan herşeyin çok çok güsel,devamını da bekliyorum inş.![]()
devamı gelecek inş tatlım cats by luyano istanbul diye arattır netten bensana markafoniye geldigindede haber veririm![]()
topikciğin hayırlı olsun tatlişkoom hepsi birbirinden ciciii en sondaki fincana bayıldım, kendileri nerdenler acebaaa![]()
mağazadan derken,mağazaları nerde canım,sen İstanbul'da mısın,güvenilir dediğin kendi siteleri mi yoksa markafoni mi?markafoniden alışveriş yapıyorum biliyorum o güvenilirde,kendi siteleri evimhayatim.com.o site güvenilir mi onu bilemedim![]()