morganna'nın çeyizi =)

morganna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
1.136
1
108
Ankara
ufak ufak hazırlıklara başladımkısmetse 2013 diye düşünüyoruz.
$74.webp$moulinex_fresh_express_92736.webp$markakurdu-urun-markafoni1308891592-151-127.webp$MAG_909704.webp$kk.webp$inek sos.webpEki Görüntüle 266619 $bb.webp$1354503-thumb.webp$273506.webp$polo greelay nevr.tk..webp$239b.webp$77_t.webp$60.webp$Porland-Ky-My-Ask-Relax-Apera-2-_1602_1.webp

teşekkür ederim cnm bi kaç parçam daha var onlardan çok güzeller =)

bende kendi çeyizi mi alabilmek için birikim yapıyorum işde çeyiz hazırlığı yapan kızlara dantel oya iğne oyası kurdela işi havlular falan yapıyorum kazancımla ufak ufak almaya çalışıyorum

güle güle kullan canım çeyizlerini ağız tadıyla inş...
birşey sormak istiyorum canım,cats by luyanoları nerden aldın,kendi online sitelerinden mi yoksa markafoni,limango gibi sitelerden mi?bende almak istiyorum da kendi siteleri güvenilir mi bilemedim:26:

güle güle kullan canım çeyizlerini ağız tadıyla inş...
birşey sormak istiyorum canım,cats by luyanoları nerden aldın,kendi online sitelerinden mi yoksa markafoni,limango gibi sitelerden mi?bende almak istiyorum da kendi siteleri güvenilir mi bilemedim:26:

teşekkür ederim cnm daha iyileri sana olsun markafoniden aldım tabaklarım ve yumurtalıklarıda magazadan aldım.markafoniye çok sık gelmiyo geldikçe eksikleri ordan tamamlıyorum hiç bi sorun yok hem daha ucuz yarı yarıya fiyat farkı oluyo nerdeyse

mağazadan derken,mağazaları nerde canım,sen İstanbul'da mısın,güvenilir dediğin kendi siteleri mi yoksa markafoni mi?markafoniden alışveriş yapıyorum biliyorum o güvenilirde,kendi siteleri evimhayatim.com.o site güvenilir mi onu bilemedim:17:

mağazadan derken,mağazaları nerde canım,sen İstanbul'da mısın,güvenilir dediğin kendi siteleri mi yoksa markafoni mi?markafoniden alışveriş yapıyorum biliyorum o güvenilirde,kendi siteleri evimhayatim.com.o site güvenilir mi onu bilemedim:17:

cnm bayilikleri var bu markanın ben ankarada oturuyorum istanbuldada kesin vardır markafoniden al bence gayet güvenli ben bi çogunu ordan tamamladım önlüklerini falan atıcam birazdan :61:

tamam çok teşekkür ederim canım,alışveriş merkezlerinde görmedim de hiç:17:
güle güle kullan tekrardan herşeyin çok çok güsel,devamını da bekliyorum inş.:nazar:

tamam çok teşekkür ederim canım,alışveriş merkezlerinde görmedim de hiç:17:
güle güle kullan tekrardan herşeyin çok çok güsel,devamını da bekliyorum inş.:nazar:

devamı gelecek inş tatlım cats by luyano istanbul diye arattır netten bensana markafoniye geldigindede haber veririm :16:

topikciğin hayırlı olsun tatlişkoom hepsi birbirinden ciciii en sondaki fincana bayıldım, kendileri nerdenler acebaaa :1:

2013 gelinim hayırlı olsun çok cici şeyler almışsın çok beğendim devamını bekliyoruz

kadiköyde mağazası var ve siteside güvenilir canım sonuçta mağazaların sitesi markafoniden daha çok güvenilirdir hattaha

bu arada markafonide indirimde no place like home kampanyasında

Back
X