- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.221
Anladim canim tesekkur ederim .Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahTatlım dna hasarı tedavi edilebilir bişey sıkma canını. Bide mikrochip testislerden şırınga yada kesiyle sperm alma değil ona tese yada tesa diyorlar. Bunu genelde dna hasarı sanırım 25 ve üzeri olanlara yapıyorlar, sperm çıkışı sırasında daha çok dna kırılmalarını önlemek için.
Mikrochip, şöyle anlatayım bi süzgeç düşün dna profili en kaliteli sperm süzgeçten geçerken, kırık dnalılar süzgeçten geçemeyip ayrılıyor. Anneden alınan yumurtalara bu kaliteli spermler enjekte ediliyor ve böylelikle en kaliteli embriyolar elde edilmeye çalışılıyor..
Üzülüp daha çok stres olma olur mu? Rabbim can sağlığı verdikten sonra herşeyin çaresi var...
İnşallah balım. Sabırdan başka çaremiz yok..Anladim canim tesekkur ederim .Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Afilim92 slm msjlarinizi biraz okuyabildim anladigim kadariyla konyadasiniz bizde kizilaya gittik ve ben hic memnun kalmadim selcuk uni tip fakultesi tup bebek merkezi daha cok ilgileniyolar ama biz morfoloji dusuk grup olarak tek cozum yolumuz tup bebek gibi gorunuyo bizim butun degerlerimiz normal sadece morfoloji %3 ne yaptiysak artiramadik acikcasi rabbim isteyen herkese versin bizede versin ins
Ama iki bucuk senedir de ugrasip bisey elde edememek cok yorucu oldu tabi ki hayirlisi kismet nasip artik evet her deger cok guzel ama morfoloji dusuk onunda ergenlik doneminde sivilce icin kullandigi ilaclardan oldugunu solediler ki cok dogru cikti etrafinizda bole ilac kullanan erkekleri uyarin nolurEvet kizilayda gozlemledigim sey tüp tüp tüp sonuc soruyorum adam tup yontemlerini anlatiyor ya o evreye bi gelelim zaten siz anlatmasaniz da biz sorariz bu nedir diye ..Sonucta hepimiz bunları araştırıyoruz. Bizim simdi dna hasari da cikti ama Kaan hocanın hastalari ilacla duzeldigini soyluyor.Morfolojide sorun varsa tek bence cok sanslisiniz .Hiz morfoloji dna hangisine kosacagimizi sasiyoruz.Bir de sadece morfoloji sorunu olup bebek sahibi olan cok uye var burda cok denk geliyorum yazdiklarina ...Yani ümitsiz olmayin
Seni cok iyi anliyorum abimle yengem 7.seneye girdi tedavide ki 9 yillik evliler cok zorAma iki bucuk senedir de ugrasip bisey elde edememek cok yorucu oldu tabi ki hayirlisi kismet nasip artik evet her deger cok guzel ama morfoloji dusuk onunda ergenlik doneminde sivilce icin kullandigi ilaclardan oldugunu solediler ki cok dogru cikti etrafinizda bole ilac kullanan erkekleri uyarin nolur
Allahım yardımcımız olsun , bizimde 2 yıl oldu... martta tüp bebek denemem , ondan önce dna hasarı için tedaviler vs.Ama iki bucuk senedir de ugrasip bisey elde edememek cok yorucu oldu tabi ki hayirlisi kismet nasip artik evet her deger cok guzel ama morfoloji dusuk onunda ergenlik doneminde sivilce icin kullandigi ilaclardan oldugunu solediler ki cok dogru cikti etrafinizda bole ilac kullanan erkekleri uyarin nolur
Canim hiz vitaminle takviyelerle yukseliyor bırakma sakin ari sutu polen filan al proxeed evicap ceviz kuru uzumAllahım yardımcımız olsun , bizimde 2 yıl oldu... martta tüp bebek denemem , ondan önce dna hasarı için tedaviler vs.
benim eşiminde morfoloji bozukluğu çocukluktan geçirdiği ateşli hastalık yüzünden. ve bizde hızlı ileri sayısı kötü
yapıyoruz bakalım hepsini, inşallah işe yararCanim hiz vitaminle takviyelerle yukseliyor bırakma sakin ari sutu polen filan al proxeed evicap ceviz kuru uzum
Canım inşallah istediğin gibi olur :)Nerde başlıyosun?yapıyoruz bakalım hepsini, inşallah işe yararbu regl ile tüpe başlayacağız dua edin. yine istemdışı stres oldum
Amin cümlemizin inşallah, Ankara'da tolga ecemiş diye bir hocadaCanım inşallah istediğin gibi olur :)Nerde başlıyosun?
Hayırlısı ile güzel sonuclansın inşallah özel olmazsa ne kadara sonuclancak canm hangi yöntemle yapılıyorAmin cümlemizin inşallah, Ankara'da tolga ecemiş diye bir hocada
bizim ilaçsız 12 bin , ama içinde 3 bini chip yöntemi ve histeroskopi.Hayırlısı ile güzel sonuclansın inşallah özel olmazsa ne kadara sonuclancak canm hangi yöntemle yapılıyor
Hadi güzel sonuclarla gel inşallahbizim ilaçsız 12 bin , ama içinde 3 bini chip yöntemi ve histeroskopi.
amin inşallah , dua edin lütfenHadi güzel sonuclarla gel inşallah
Ederim tabi bu arada dna hasar falan bittimi?amin inşallah , dua edin lütfen
evet onu bitireli 1.5 yıl oldu bizimEderim tabi bu arada dna hasar falan bittimi?
Benim bildiğim kadariyla degerleri yukseltmeden tup basarisi dusuk oluyormus canim iyi araştırın hayal kirikligi yasamayapıyoruz bakalım hepsini, inşallah işe yararbu regl ile tüpe başlayacağız dua edin. yine istemdışı stres oldum
Dna hasar yüksekken sorun oluyor arkadas hasarı bitirmiş cnm özünü bozmasın hersey güzel olur Allah ın izniyleBenim bildiğim kadariyla degerleri yukseltmeden tup basarisi dusuk oluyormus canim iyi araştırın hayal kirikligi yasama
Eee sayımı düşük morfolojimi düşük cnmamin inşallah , dua edin lütfen