Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladim canim tesekkur ederim .Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Afilim92 slm msjlarinizi biraz okuyabildim anladigim kadariyla konyadasiniz bizde kizilaya gittik ve ben hic memnun kalmadim selcuk uni tip fakultesi tup bebek merkezi daha cok ilgileniyolar ama biz morfoloji dusuk grup olarak tek cozum yolumuz tup bebek gibi gorunuyo bizim butun degerlerimiz normal sadece morfoloji %3 ne yaptiysak artiramadik acikcasi rabbim isteyen herkese versin bizede versin ins

Evet kizilayda gozlemledigim sey tüp tüp tüp sonuc soruyorum adam tup yontemlerini anlatiyor ya o evreye bi gelelim zaten siz anlatmasaniz da biz sorariz bu nedir diye ..Sonucta hepimiz bunları araştırıyoruz. Bizim simdi dna hasari da cikti ama Kaan hocanın hastalari ilacla duzeldigini soyluyor.Morfolojide sorun varsa tek bence cok sanslisiniz .Hiz morfoloji dna hangisine kosacagimizi sasiyoruz.Bir de sadece morfoloji sorunu olup bebek sahibi olan cok uye var burda cok denk geliyorum yazdiklarina ...Yani ümitsiz olmayin

Ama iki bucuk senedir de ugrasip bisey elde edememek cok yorucu oldu tabi ki hayirlisi kismet nasip artik evet her deger cok guzel ama morfoloji dusuk onunda ergenlik doneminde sivilce icin kullandigi ilaclardan oldugunu solediler ki cok dogru cikti etrafinizda bole ilac kullanan erkekleri uyarin nolur

Seni cok iyi anliyorum abimle yengem 7.seneye girdi tedavide ki 9 yillik evliler cok zor

Allahım yardımcımız olsun , bizimde 2 yıl oldu... martta tüp bebek denemem , ondan önce dna hasarı için tedaviler vs.
benim eşiminde morfoloji bozukluğu çocukluktan geçirdiği ateşli hastalık yüzünden. ve bizde hızlı ileri sayısı kötü

Canim hiz vitaminle takviyelerle yukseliyor bırakma sakin ari sutu polen filan al proxeed evicap ceviz kuru uzum

yapıyoruz bakalım hepsini, inşallah işe yarar bu regl ile tüpe başlayacağız dua edin. yine istemdışı stres oldum
Benim bildiğim kadariyla degerleri yukseltmeden tup basarisi dusuk oluyormus canim iyi araştırın hayal kirikligi yasama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…