Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET YAPISINDA CİDDİ BOZUKLUK VAR %99ORANINDA AMA %1 ORANDA NORMAL YAPILI VAR VE BUNUN İÇİNDEN EN HAREKETLİSİ SEÇİLİP MICRO YAPILACAK CNM BENIM MENİDE HİÇ SPERMİ OLMAYAN DÜNYA KADAR ERKEK VAR TESE YÖNTEMİYLE TESTİSLERİNDEN SPERM ALINIYO GEBELİK OLUŞUYO OLACAĞI VARSA OLUYOR YANİ CANINI SIKMA SADECE ÇOKKK İYİ BİR MERKEZE GİTMEN LAZIMMAma yapısında bozukluk war
Cnm tesiste sperm olmayanlarında dna si iyidir ondan hamile kalmıştı bana hangi tup bebk merkezini tavsiye eder sinizEVET YAPISINDA CİDDİ BOZUKLUK VAR %99ORANINDA AMA %1 ORANDA NORMAL YAPILI VAR VE BUNUN İÇİNDEN EN HAREKETLİSİ SEÇİLİP MICRO YAPILACAK CNM BENIM MENİDE HİÇ SPERMİ OLMAYAN DÜNYA KADAR ERKEK VAR TESE YÖNTEMİYLE TESTİSLERİNDEN SPERM ALINIYO GEBELİK OLUŞUYO OLACAĞI VARSA OLUYOR YANİ CANINI SIKMA SADECE ÇOKKK İYİ BİR MERKEZE GİTMEN LAZIMM
CNMM BENIM DNA NIN HEPSİ BOZUK OLMASI ÇOK ENDER GÖRÜLÜR Bİ DRUM EVET KLASİK TÜP BEBEKTE SANSIN DÜŞÜK AMA MICRODA YÜKSEK SANA ÖNEREBİLECEĞİM EN İYİ LABARATUARI OLAN MERKEZ BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ BİR ARAŞTIR DERİMCnm tesiste sperm olmayanlarında dna si iyidir ondan hamile kalmıştı bana hangi tup bebk merkezini tavsiye eder siniz
Micro ne demek cnmCNMM BENIM DNA NIN HEPSİ BOZUK OLMASI ÇOK ENDER GÖRÜLÜR Bİ DRUM EVET KLASİK TÜP BEBEKTE SANSIN DÜŞÜK AMA MICRODA YÜKSEK SANA ÖNEREBİLECEĞİM EN İYİ LABARATUARI OLAN MERKEZ BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ BİR ARAŞTIR DERİM
Micro ne demek cnm
Sayısı iyi bence ileri hareket biraz az gibi ve aglütinasyon pozitif bu sanırım topaklanma var demek oluyor morfolojiye de bakın o da çok önemli siz de bir rahim filmi çektirin bence
Günaydın canım,morfoloji sınırda,aglütünasyon yani yapışıklık var demek,buna bağlı olarak da sıvılaşma süresi uzun,bu da doğal olarak hareketi engelliyor,lökosit var mı peki??? Eşin bol bol su içsin,benim eşimde de sıvılaşma sorunu vardı ve eşime arimidex diye verilen bir ilaçtan sonra düzeldi,sadece bir paket aldı ve sorun ortadan kalktısanırım bu konu da bilginiz var... aynı sıkıntı bizde de var ileri hareketli yok yavaş hareketli ve yerinde hareketli var morfoloji %4 aglütasyon pozitif birde sıvılşması 1 saatin üstünde nasıl bir yol izlememiz gerekir yardımcı olur musunuz ..
Canım morfoloji çok güzel % 15 yazıyor zaten kruger e göre %4 ün üzeri normal sayılıyor, sizinki çok güzel, hareketi çok iyi anlamadım ama testte yorum kısmında astenozoospermi yazıyor sanırım bu hareket de bozukluk anlamına geliyor.
Sen buarada tüm kontrollerini yaptırdın mı? SAdece hareket problemi varsa çünkü birçok kür veya ilaçla sanırım düzeliyor
Canım eşim proxeed plus kullanıyor,bunun yanı sıra soğuk pres keçi boynuzu pekmezi yiyor sabah akşam. bol yeşillik,badem ceviz ve kabak çekirdeği yiyor. İlaç olarak dr bize proxeed verdi,acaba hareket problemi için hangi ilaçlar kullanılmalı? bizde zor durumdayız biliyorsanız cevaplarsanız sevinirim :)
Günaydın canım,morfoloji sınırda,aglütünasyon yani yapışıklık var demek,buna bağlı olarak da sıvılaşma süresi uzun,bu da doğal olarak hareketi engelliyor,lökosit var mı peki??? Eşin bol bol su içsin,benim eşimde de sıvılaşma sorunu vardı ve eşime arimidex diye verilen bir ilaçtan sonra düzeldi,sadece bir paket aldı ve sorun ortadan kalktı
Canım eşim proxeed plus kullanıyor,bunun yanı sıra soğuk pres keçi boynuzu pekmezi yiyor sabah akşam. bol yeşillik,badem ceviz ve kabak çekirdeği yiyor. İlaç olarak dr bize proxeed verdi,