Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİ- Sperm azlığı- Hareket düşüklüğü- Lütfen yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Önce kültür baktırın eşinde iltihap varmı yokmu çünkü buradan okuduklarım oldu iltihap varsa oda etkili oluyor. fsh baktırın yüksek veya düşük olabiliyor.

Sperm düşüklüğü ve sperm morfoloji diğer adıyla şekil bozukluğu rahatsızlığının düzelmesi normal olması için,

– Keçi Boynuzu Pekmezi (soğuk pres veya doğal olanı kaynatılacaktır.) rengi koyu kahve olanın kaynatılması önerilir. Küçük küçük kırıp 7 – 8 dk kaynatılmalıdır.

– Doğal E Vitamini (Eczaneye danişılabilir)

– Propolis Arı sütü ve bal karışımları 1 tatlı kaşığı sabah alınıcak (kahvaltıdan sonra önerilir)

– Kırkkilit Otu

Not: Kişinin dar pantolon giymemesi önerilir. Acı baharat ve turşu da fazla tüketilmemelidir. Hatta gece yatarken kilot giymesin sadece pijama ile yatsın Onu da buradan okumuştum.

Morfoloji için İbrahim saraçoğlu Doğal E Vitamini 200 lük olanından 2 kutu bitirsinler diyor bir de soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam.

Tamam canım . Bu yaz tatili sonu düşünüyorum. Gidince o doktora da kızcam yani madem ileri hareketLilk sorunu var neden kimse yönlendirmedi bişey demedi..bana da test onerselerdi yok yani. Özel hastane ama.iste
Canım bazı arkadaşlar yorum yazmış ama Eşinin sayısı iyi,ileri hareket düşük ve aglütünasyon var,bunun yanı sıra likefaksiyon 30dk altında olması gerekirken tam 3 katı sürede sıvılaşıyor, Ayrıca morfoloji kruger tekniğine göre yapılmamış,krugere göre yapılmalı ve %14ün üzerinde olmalı. Yani demek şu ki senin eşinin spermi sıvılaşmıyor,sıvılaşmayan sperm yumurtalara ulaşamaz,spermde ileri hareket %30 üzeri toplam hareket de %40 üzeri olmalı en az ama sizin ileri hareket %12. Bence eşin tekrar test versin kruger tekniğine göre bakan bir yerde mutlaka.

Bi onceki sayfada benim esimin sonucu war onuda yorumlarmsn cnim

canım gayet güzel sonuçlarınız,sadece morfoloji düşük ama kötü de değil sonuç. İnşallah tez zamanda bebiş haberlerinizi alırız.

Canım keçi boynuzu kürü yapmak için 7-8 dk değil!!! 2 bardak suya 7-8 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırıp 3dk kaynatıp sonra 20dk kapalı bir şekilde dinlenirip içindeki parçalar alınıp soğuk olarak içilir.

Yorumun için teşekkürler. . Eşime okuttum valla . Ne Yapar ne eder bilmiyorum. .artık . Ben mesele den yildim inan ki

doktor sıvılaşma da sorun var ama küçükbi sorun gebeliğe engel değil demiş mis . Bilmiyorum yahu

doktor sıvılaşma da sorun var ama küçükbi sorun gebeliğe engel değil demiş mis . Bilmiyorum yahu
Canım benim eşimin sıvılaşma süresi 39 dk idi ama eşimdeki hormon sorunundan dolayı vurulan sustanon iğneden kaynaklandı bu sıvılaşma sorunu, dr eşime bu sorun hallolmadan olmaz dedi.

Canım benim eşimin sıvılaşma süresi 39 dk idi ama eşimdeki hormon sorunundan dolayı vurulan sustanon iğneden kaynaklandı bu sıvılaşma sorunu, dr eşime bu sorun hallolmadan olmaz dedi.
Peki nasıl hallettiniz canım. Yani ben ne yapmalıyım. Acil cevap verirsen sevinirim ya. Başka bi hastaneye gidip . Üroloji ye sonucu gösterip yeniden tahlil istiyoruz falan mı desek..Yâ sinir oluyorm madem bu mesele bu kadar önemli neden doktor önemsiz deyip gönderiyor sıvılaşma sorununu nasıl cozebildinz

Canım günaydın. Eşimdeki sorun çözüldü mü bilmiyorum,bugün test verdi 1 saat kadar sonra çıkacak. Bence tek tahlil ile kalmayın,mutlaka başka bir test verin derim.

Canım günaydın. Eşimdeki sorun çözüldü mü bilmiyorum,bugün test verdi 1 saat kadar sonra çıkacak. Bence tek tahlil ile kalmayın,mutlaka başka bir test verin derim.
Sonucun umarım temiz ve iyi çıkar . Ben de ankaradayim iyi bir hastane araştırıyorum. Sence tüp bebek merkezlerine mi gitsek yoksa özel bi uroloji ye mi. Çünkü ben de problem yok bence . Bu sorunla olmuyor olmuyorsa. Valla gece nasıl uyudum bilmiyorm taktım iyice

Canlarım aldık sonuçları. Likefaksiyon ve lökosit sorunu devam ediyor ama morfoloji %8 di %11 e çıkmış, İleri hareket %37ydi % %47 ye çıkmış yerinde hareket %20y di %22 ye çıkmış.

Canlarım aldık sonuçları. Likefaksiyon ve lökosit sorunu devam ediyor ama morfoloji %8 di %11 e çıkmış, İleri hareket %37ydi % %47 ye çıkmış yerinde hareket %20y di %22 ye çıkmış.
Peki bu sorun nasıl çözülür muş bişey demedi mı doktor. Hadi hayırlısı gelsin bebis .. haberler güzel. . Ay canım bi de özel hastaneye mi gittiniz . Ürolojiye. Yoksa TÜP BEBEK MERKRZİNE mi

Peki bu sorun nasıl çözülür muş bişey demedi mı doktor. Hadi hayırlısı gelsin bebis .. haberler güzel. . Ay canım bi de özel hastaneye mi gittiniz . Ürolojiye. Yoksa TÜP BEBEK MERKRZİNE mi
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler bveririz. Bence tüp bebek merkezleri para tuzağı resmen,bir muayene ücreti bile gaziantepte 250 tl hesap et,bir de bilerek değerlere düşük ölçüm yapıyorlarmış ki hemen tüp bebeğe yönelsin insanlar. Biz eşimin testlerini özelde yaptırdık. lökosit olduğu içindir muhtemelen,3aydır bir türlü bitmedi şu lökosit sorunumuz.

mrb cnm genetik olarak düşük olması daha zor bir durum.. varikoselin önüne daha kolay geçilebiliyor.ayrıca toplam sperm sayısı 15 milyon normal değil..az.. ml de 15 milyon sayı normal kabul ediliyor.allah herkesin yardımcı olsun..

Yeni de test yapcez cuma günü. 120 tl dedi sadce teste ... Bakalım ben de yeniden kontrole gitsem mı ya. . Bu arada . Likefaksiyon ve aglütünasyon falan sorun değil önemsiz seyler demiş. .en uzmanindan doktora gidiyoruz,

Gittik geldik yeni test de hızlı hareketli %3 çıktı . Toplam hareketli %47
Asilama için cuma gitcem bakalım ..Dua edin kizlar

Gittik geldik yeni test de hızlı hareketli %3 çıktı . Toplam hareketli %47
Asilama için cuma gitcem bakalım ..Dua edin kizlar
Merhaba canım hızlı hareket %3 ise aşılama ile vakit kaybetme direk tüpe geç derim. Çünkü hareket olmayınca aşılamanın tutması çok zayıf bi ihtimal. Bizde de hızlı hareket %1 çıkıyodu toplam hareket %50 ama doğal yoldan olmuyordu bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…