canım çok teşekkür ederim yorumların için. doktor biz direk aşılama yada tüp bebek deyince üzüldük bizde. morfoloji için kırkkilit bitkisini 5 dk 1 bardak suda kaynatıp içir eşine. soğuk pres keçiboynuzu özü içir. morfolojiyi çok araştırdım saraçoğlunun bütün videolarını izledim. kırkkilit çok iyi geliyomuş. inşallah faydası olur.Canım morfolojiniz güzel maşallah, sayınız da iyi bu değerlerle normal yoldan da hamile kalırsın yanlız hareketi biraz arttırmanz lasm. Eşin solgarın C vitaminini kullansn, evicap bide havuç kürü harekete iyi geliyor. Hareket düzelmicek bişy değil vitaminler hareketi artırıyor. Bizim hareket düzeldi vitaminlerle sayıda arttı ama morfoloji hiçbişyle düzelmiyor ne denedysek %1 de kaldı durdu.
Peki canım ben bi araştırıym dediğini. Adamı delirtmişim yedirdiklerimlecanım çok teşekkür ederim yorumların için. doktor biz direk aşılama yada tüp bebek deyince üzüldük bizde. morfoloji için kırkkilit bitkisini 5 dk 1 bardak suda kaynatıp içir eşine. soğuk pres keçiboynuzu özü içir. morfolojiyi çok araştırdım saraçoğlunun bütün videolarını izledim. kırkkilit çok iyi geliyomuş. inşallah faydası olur.
inşallahhh canımmm sen keçiboynuzuna devam et. benim kocam 3 kilo bitirdi :) Rabbim inşallah bu emeklerimizin karşılığında nur topu gibi bebişler verecek bize. biraz sabretmek lazım ama insan beklemek istemiyo. zaten bi olsun ilk doğunca poposuna ben vurcam nerde kaldın eşek sıpası diyePeki canım ben bi araştırıym dediğini. Adamı delirtmişim yedirdiklerimleOlacak olacak elbet birgün hamiş olucam bende
Evt canım bide herkes bebek Bebek demiyo mu iyice sinirlerim bozuluyor. Kimsenin haberi yok eşimin durumjnundan. duyulmadan gidip tüp yaptrcaz. Bizim değerler ii değil canm morfoloji %1 ileri hareket %2. Bu değerlerle normal yol zor gibi görünüyor bizeinşallahhh canımmm sen keçiboynuzuna devam et. benim kocam 3 kilo bitirdi :) Rabbim inşallah bu emeklerimizin karşılığında nur topu gibi bebişler verecek bize. biraz sabretmek lazım ama insan beklemek istemiyo. zaten bi olsun ilk doğunca poposuna ben vurcam nerde kaldın eşek sıpası diye
Tüp konusu bana çok uzak gelior bi 2 3 sene beklerim heralde 35 yasa gelmeden geliverse şu bebek. Ben asilama düşünüyorum bu sene bakalım inşallah gerek kalmazAlttan muayneni ol canm doktor rahmini incelesin. Hiç korkacak bişeyi yok alttan muaynenin. Bende rahim filmi çekmedim ağrılıymş ama anestezili de yaptrabilrsin. Tüpe karar verirsen bana da yaz canm ben araştrıyorm şuan
benim arkadşımın eşi azosperm olduğu halde normal yoldan hamile kaldı. sadece 1 tane canlı sperm çıkıyodu. o bana ballı bi karışım tarifi verdi bide havuç suyu. şimdi nur topu gibi kızları var :) macunu mübarek yazınca çıkıyo nette. inşallah sizin de olur canım. bu mübarek ayda dua edelim birbirimize :)Evt canım bide herkes bebek Bebek demiyo mu iyice sinirlerim bozuluyor. Kimsenin haberi yok eşimin durumjnundan. duyulmadan gidip tüp yaptrcaz. Bizim değerler ii değil canm morfoloji %1 ileri hareket %2. Bu değerlerle normal yol zor gibi görünüyor bize
Mucizelerin olması beni de umutlandırıyobenim arkadşımın eşi azosperm olduğu halde normal yoldan hamile kaldı. sadece 1 tane canlı sperm çıkıyodu. o bana ballı bi karışım tarifi verdi bide havuç suyu. şimdi nur topu gibi kızları var :) macunu mübarek yazınca çıkıyo nette. inşallah sizin de olur canım. bu mübarek ayda dua edelim birbirimize :)
eşimin de morfolojisi %2 ve hafifi varikosel vardı. doktoru çocuğunuz olduğu ve ağrın olmadığı için ameliyata gerek yok dedi. ikinci çocuğu düşünüyorduk. hareketlilik problemi vardı. üç ay keçiboynuzu kürü ve pharmaton vitamin kullandı. bu arada düzenli bal, ceviz,fındık ve yer fıstığı tüketti.değeri 2-3 katına çıktı kürü bıraktıktan dört ay sonra da hamileydimMerhaba arkadaşlar;
Yaklaşık bir buçuk yıl kadar çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Eşim geçen ay sperm testi yaptırdı
Ve toplam sperm: 17 milyon- hareket %35- morfoloji % 1 çıktı . Aynı durumlarda olan ya da bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum cevap verin. Bir çok yerde araştırdım, yapılan kürlerin sperm sayısına ve hareketine faydası oluyormuş ama morfolojiyi etkilemiyormuş. Bu morfoloji değeriyle normal yoldan imkansız gibi deniyor. Bilgisi olan lütfen yardım etsin
Canım benm sana nacizane tavsiyem sen de kontrollerini tamamla, çünkü rahim filmi ve vajinal muayene ve smear testi de önemli, hakkınızda hayırlısı canım Allah gönlündekini versin inşallah.Ben hormon ve kan testi yaptırdım. Sonuçlar gayet iyi dedı iki doktor . Ama rahim filmi falan ya da alttan muayene olmadım. .hareket de bozukluk diyen sonucu gösterdiğim ikinci doktor du. O da hiç bir şey önermedi. Ben de kendim arastirdim ki sadece evıcap die bi vitamin hapı iciriyorum eşime. 1 hafta da keciboynuzu suyu ıctı bıraktı sonra .
İnşallah ben de bir gün hamileyim diye duyurabilirim, Allah evlatlarınızı size bağışlasın, ben de keçi boynuzuna tekrar başlatayım ama bnm eşim sürekli kullanmıyor ne kadar dikkat etsem de , teşekkür ederim yorumuz içineşimin de morfolojisi %2 ve hafifi varikosel vardı. doktoru çocuğunuz olduğu ve ağrın olmadığı için ameliyata gerek yok dedi. ikinci çocuğu düşünüyorduk. hareketlilik problemi vardı. üç ay keçiboynuzu kürü ve pharmaton vitamin kullandı. bu arada düzenli bal, ceviz,fındık ve yer fıstığı tüketti.değeri 2-3 katına çıktı kürü bıraktıktan dört ay sonra da hamileydim
amin. eşim de içmek istemiyordu ama ilk yapılan tahlilde değerlerinin artığını görünce çayı kendi hazırlamaya başladı ve diğer ay da değeri daha da arttı. bir de ilişkiden bir saat önce içilen kahve hızı artırıyormuşİnşallah ben de bir gün hamileyim diye duyurabilirim, Allah evlatlarınızı size bağışlasın, ben de keçi boynuzuna tekrar başlatayım ama bnm eşim sürekli kullanmıyor ne kadar dikkat etsem de , teşekkür ederim yorumuz için
:) evet onu yapıyorum bazen o kadar sert oluyor ki kahve içilmez halde oluyor ama Allah'tan kahve sevdiği için içiyor.amin. eşim de içmek istemiyordu ama ilk yapılan tahlilde değerlerinin artığını görünce çayı kendi hazırlamaya başladı ve diğer ay da değeri daha da arttı. bir de ilişkiden bir saat önce içilen kahve hızı artırıyormuş
Yorumun için öncelikle çok teşekkür ederim. Aslında kimin aklına gelir , çok şaşırdım, açıkçası varikosel dense bile ameliyat olsun istemiyorum korkuyorum açıkçası, bizim değerlerde size çok yakın, Çok geçmiş olsun öncelikle şimdi nasıl peki eşin, umarım iyidir, Sana da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,Yalnız bir şeyi merak ettim ameliyat olmadan önce bu değerlerle ne kdar süre denediniz?Arkadaşlar sizelere başımızdan geçenleri anlatmak istiyorum 4 yıllık evliyiz benim tek yumurtalığım var biri alındı...eşimdede morf %1 hız %20 sayı ise en son 25 milyona düşmüştü varikosel yeni dendi ama biz yinede ameliyatta ısrar ettik ve olduktan 3 ay 20 gün sonra hamile kaldım çok şükür....yalnız geçen hafta öğrendiğimiz bişey bizi çok düşündürdü beyinde hipofiz bezinde kanaamalı kist görüldü eşimde ve hipofiz bezi kuyruğu incelmiş bize profun dediği şey varikosel ameliyatını boşuna olmuşsun sorun tamamen burdan kaynaklanıyor bu beyin emarında sürekli baş ağrısı için çekilmişti ve çıktı size bilgilendirmek için yazıyorum kısırlık cinsel isteksizlik te sonuçları arasında özellikle varikosel ameliyatından sonuç alamayan arkadaşların bir beyin cerrahına eşlerini götürmelerinde fayda var bence....RABBİM hepinize tez vaktte sağlıklı bebeler versin İNŞALLAH...
4 sene korunmadık cnm ve bir gebelik oldu oda düşükle sonuçlanmıştı 2 sene önce 5 haftalıktı ve şimdi çok şükür bu durumdayız evet kimsenin aklına gelmez ama bize doktorun söylediği artık 5kişiden birinde mutlaka bu sorun varmış....işin hayır tarafı belkide bundan kaynaklı olduğunu öğrenmemiz oldu.... ameliyat olacak şimdi kistten burundan mudahele edilecek İNŞALLAH RABBİM şifa versin cümlesinede bizede ......ALLAH sizlerede en kısa zamanda müjdelerle meleğinize kavuşmak nasip etsin İNŞALLAH....Yorumun için öncelikle çok teşekkür ederim. Aslında kimin aklına gelir , çok şaşırdım, açıkçası varikosel dense bile ameliyat olsun istemiyorum korkuyorum açıkçası, bizim değerlerde size çok yakın, Çok geçmiş olsun öncelikle şimdi nasıl peki eşin, umarım iyidir, Sana da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,Yalnız bir şeyi merak ettim ameliyat olmadan önce bu değerlerle ne kdar süre denediniz?
Allah razı olsun canım, aynen her şeyde bir hayır var , Rabbim boşuna yaşatmıyor boşuna vesilelerini aratmıyor. Belki böyle bir sorun olmasaydı hiç araştırmayacaktınız, Acil şifalar dilerim, Allah yar ve yardımcınız olsun4 sene korunmadık cnm ve bir gebelik oldu oda düşükle sonuçlanmıştı 2 sene önce 5 haftalıktı ve şimdi çok şükür bu durumdayız evet kimsenin aklına gelmez ama bize doktorun söylediği artık 5kişiden birinde mutlaka bu sorun varmış....işin hayır tarafı belkide bundan kaynaklı olduğunu öğrenmemiz oldu.... ameliyat olacak şimdi kistten burundan mudahele edilecek İNŞALLAH RABBİM şifa versin cümlesinede bizede ......ALLAH sizlerede en kısa zamanda müjdelerle meleğinize kavuşmak nasip etsin İNŞALLAH....
ALLAH razı olsun... bunu yaşattığı için elbette şer değil hayır olarak görüyoruz yaşım çok genç değil tekrar hamile kalmayı düşünüyordum bebişten sonra İNŞALLAH çareside kökten hallolur o zamana kadar....sizlerde meleklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz İNŞALLAH....Allah razı olsun canım, aynen her şeyde bir hayır var , Rabbim boşuna yaşatmıyor boşuna vesilelerini aratmıyor. Belki böyle bir sorun olmasaydı hiç araştırmayacaktınız, Acil şifalar dilerim, Allah yar ve yardımcınız olsun
Tabi ki şer değil her şeyde hayır var diye yazdım canım, Allah razı olsun, Allah hepimizin duasını hakkımızda hayırlı eylesin inşallahALLAH razı olsun... bunu yaşattığı için elbette şer değil hayır olarak görüyoruz yaşım çok genç değil tekrar hamile kalmayı düşünüyordum bebişten sonra İNŞALLAH çareside kökten hallolur o zamana kadar....sizlerde meleklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz İNŞALLAH....
Tamam canım . Bu yaz tatili sonu düşünüyorum. Gidince o doktora da kızcam yani madem ileri hareketLilk sorunu var neden kimse yönlendirmedi bişey demedi..bana da test onerselerdi yok yani. Özel hastane ama.isteCanım benm sana nacizane tavsiyem sen de kontrollerini tamamla, çünkü rahim filmi ve vajinal muayene ve smear testi de önemli, hakkınızda hayırlısı canım Allah gönlündekini versin inşallah.