• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

morfoloji sorunu

Bizimde morfoloji %4 sınırda çıktı en son olarakta %3’e inmiş. 2,5 yıldan beri deniyoruz olmuyor. En son artık aşılamaya başvurduk. Eğer bu olmazsa bir kez daha deneyip tüp bebek deneyeceğiz.

Kızlar merhaba, Eşimin morfolojisi 2 , hareketli toplam %52. Doğal yolla gebelik olur mu?

Bizimde morfoloji %4 sınırda çıktı en son olarakta %3’e inmiş. 2,5 yıldan beri deniyoruz olmuyor. En son artık aşılamaya başvurduk. Eğer bu olmazsa bir kez daha deneyip tüp bebek deneyeceğiz.

Merhaba benim esimin morfolojisi %1 ve ileri hizlisi 0 di ileri yavas %50 ydi.
Uzun sure denedik sonuc alamadik sonra bu tabloyla karsilastik doktor proxeed plus diye bir takviye verdi esime ve igne oldu bir sure bende o arada bitkisel takviyeler yaptim sonra asilama denedik yine negatif. Bende artik yiprandigim icin tedaviyi biraktim 2 sene sonra tup yaptiririm dedim ve artik hayatima devam etmeye karar verdim spora yazildim ve o ay hamile kaldim cok sukur :)
Yani işin buyuk bir kismi kafadan atmakla alakali ki bu hic kolay olmuyor

Selam benim eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Ameliyattan 3 ay sonra da kontrol için tekrar test yaptırdı. Hiç bir gelişme olmamış gibiydi. Morfoloji yine %0 çıktı sadece biraz sperm sayısında artış olmuştu. O da çok artmamıştı. Bu arada doktor eşime takviye ilaç verdi. Onu kullanırken ben de kadın doğumcuya gittim. Dr bana sizin çocuğunuz olmaz tüp bebek yaptıracaksınız dedi. Ben de o ay ne de olsa olmaz diye zumbaya başladım. Nisan ayında da tüp bebek tedavisine başlayacaktık. Allah bilir işte 6 haftalık hamileyim. Drun bana çocuğunuz olmaz demesinin üstünden 2 hafta geçince hamile kalmışım.
Evet çok zor bir süreç ama kafaya takmamak en büyük ilaç. Her seferinde oldu mu olmadı mı diyerek kendinizi strese sokmayın bence. Allah herkese en uygun zamanda nasip etsin inşallah

haklısınız kızlar, bu ay da olmadı ama insan kendini nasıl rahatatacak bilemiyo. rahatım diyosun ama kafanın bir köşesinde mutlka aceba mı fikri duruyo :110:

haklısınız kızlar, bu ay da olmadı ama insan kendini nasıl rahatatacak bilemiyo. rahatım diyosun ama kafanın bir köşesinde mutlka aceba mı fikri duruyo :110:
İste o fikir zamanla seni bitiriyor canim. Surekli hamile miyim bu ay tutmus mudur aman ilac icmeyeyim belki hamileyimdir. Her ay test yap surekli husran benim tam 14 ayim boyle gecti en son artik usandim bu durumumdan kendime ne yapiyorum dedim artik. Senin de bir yerde sabrin tasacak ve o noktaya geleceksin( insallah gerek kalmaz) bunun icin ozel bir sey yapmiyorsun zaten canim

Bizde %2 morfoloji doğal yoldan toplamda 4 gebelik 2 düşük 2 evladım var çok şükür.Ama kafamda olduğu hiçbir dönem uzun uğraşlar yumurta takipleri sonucu bile hamile kalamadım.Kafamdan sildiğim zaman oldu hepsi.Mutlaka bir uğraş bulun ve bol bol dua

Kizlar bizde morfoloji sifir ve hepsi baş anamolisi..doktor evicap verdi ..ileri hiz yüzde 35 sperm sayısı 68 milyon ..varikosel ameliyatı olalı 6 ay oldu..sizce ümit varmı. Benim umutlar tükendi bitti.

Kizlar bizde morfoloji sifir ve hepsi baş anamolisi..doktor evicap verdi ..ileri hiz yüzde 35 sperm sayısı 68 milyon ..varikosel ameliyatı olalı 6 ay oldu..sizce ümit varmı. Benim umutlar tükendi bitti.
Canım tabii ki ümit var sadece kafanıza takmayın yeter. Her şey olacağına varıyor biz çok üzüldük çok doktora gittik artık tüp bebek için görüşmelere başlamıştık ki hiç ummadığımız bir zamanda oldu. Nolur kendinizi yormayın Allah bilir tabii ki kısmetinizde varsa gelecektir o size.

Merhaba benim esimin morfolojisi %1 ve ileri hizlisi 0 di ileri yavas %50 ydi.
Uzun sure denedik sonuc alamadik sonra bu tabloyla karsilastik doktor proxeed plus diye bir takviye verdi esime ve igne oldu bir sure bende o arada bitkisel takviyeler yaptim sonra asilama denedik yine negatif. Bende artik yiprandigim icin tedaviyi biraktim 2 sene sonra tup yaptiririm dedim ve artik hayatima devam etmeye karar verdim spora yazildim ve o ay hamile kaldim cok sukur :)
Yani işin buyuk bir kismi kafadan atmakla alakali ki bu hic kolay olmuyor

Canım tabii ki ümit var sadece kafanıza takmayın yeter. Her şey olacağına varıyor biz çok üzüldük çok doktora gittik artık tüp bebek için görüşmelere başlamıştık ki hiç ummadığımız bir zamanda oldu. Nolur kendinizi yormayın Allah bilir tabii ki kısmetinizde varsa gelecektir o size.

Çok güzel moral oldunuz kızlar. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar:. Bizim de %2 morfoloji. Bu ay rahim filmi çektireceğim. İnşallah bize de nasip olur :KK37:

Kızlar esim 20 gun arayla sperm testi verdi ilkinde sayı düsük morfoloji 1 diğer testte sayı masallah morfoloji 9 yani cok değişkende olabiliyor doktorlar en az 2 test yaptırdıktan sonra yorumluyor zaten .
Ayrıca sayıymıs morfolojıymıs hepsi hikaye sadece 1 sperm lazım dölleme için milyonlarcası değil oda Rabbim ol diyince oluyor bol bol dua et Rabbime sığın vardır zamanı ben 4444 salatı tefrıcıye okumustum bebek ıcın cok şükür duam kabul oldu sende deneyebilirsin

kızlar doktorum yumurta takibi yaptı bu ay. 4 tane yumurtam gelişmiş, çatlatma iğnesi yaptı. Bugün 4. gün. Crinone jel kullanıyorum. Belimde ve kasıklarımda çok fazla ağrı var. Normal mi sizce. Cuma günü gebelik testi yapsam kanda çıkar mı? Çok soru soruyorum ama bir de yolculuk yapmam gerekebilir bu süreçte bir sakıncası olur mu?

canım son adet tarihin ne? yolculuğun hiç bir sakıncası yok ama çok fazla oturma iki saat aralıklarla 5dk ayakta kalmak gibi. ben 6 haftalık hamileyken uçak yolculuğu yaptım doktorum da bir sakınca görmedi.

Daha çok erken belli olmaz canım eğer her 28 günde bir adet oluyorsan beklenen adet tarihi gününde idrar testi yap sonra çok uğraştırıyor doktorlar sürekli gidip kan vermek zorunda kalıyorsun ve üstüne bir de stres yaşıyorsun. Ben adet tarihim 3 gün geçince kan testi yaptırdım onda bile stres olduk. Doktor ilk gittiğimde evet bir gebelik var ama daha çok erken o yüzden iki günde bir kan ver artış olursa o zaman tamam deriz falan dedi.
bence kendini strese sokmamak için biraz bekle

Geçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ? :(

Geçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ? :KK43:

Duzen ankaranin en iyi lab.idir. hacettepenin profesorleri bile oraya guvenir. Biz de esime orda yaptirdik..morfoloji %4 cikti..en az %4 isteniyor sizin %6 kotu bi deger degill..ben saracoglunun musteri iliskileri ile yazisip kur onermelerini istemistim..%4 morfolojiyi(%81 i bas anomalisi) iyi bulmadilar..ama ibrahim saracoglu programlarinda en az %4 diyor..ama bence de 1 tane saglikli sperm yeter;)

eşimin morfolojisi %0 cıktı bızede tup bebek dedıler eşim her gün sabah aç karna 2 kaşık soguk pres keçi boynuzu içti ara öğunlerde de özellikle badım ve fıntık akşam yatarken de çeviz ve cevviz suyu şu an hamıleyım ilk hcg (292.) daha sonra birdaha yaptırdık test 4 gun sonra yanı 3048 şu anlık sorun yok inşallah olur eşınız bunları yapsın

Back