morfoloji bozukluğuna rağmen aşılamayla ya da doğal yoldan hamile kalan var mı?

nevin31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
154
99
39
Kızlar aşılama tedavisine başlıyorum.Morfoloji ilk %2 idi .sonra % 6 oldu ama gebelik yok hiçbir şekilde .Aşılamadan sonuç alır mıyım ?Aşılamayla morfolojisi düşük olup hamile kalan var mı?

Kızlar aşılama tedavisine başlıyorum.Morfoloji ilk %2 idi .sonra % 6 oldu ama gebelik yok hiçbir şekilde .Aşılamadan sonuç alır mıyım ?Aşılamayla morfolojisi düşük olup hamile kalan var mı?
Arkadaşım şu an hamile onun da eşinin morfolojisi %2 idi. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldı.

kızlar aşılama yaptırdım.4 gün oldu.Beklemedeyim.fazla umutlandırmıyorum kendimi. mini87 arkadaşın ne kadar şanslıymış

Eşimin morfolojisi yuzde 3 hamile kaldım.normal yoldan. Cok kafaya takmıştım ben de . Boşuna takmışım. Eğer sperm sayısı ve hareketliliği iyi ise takmamak lazım .

kızlar aşılama yaptırdım.4 gün oldu.Beklemedeyim.fazla umutlandırmıyorum kendimi. mini87 arkadaşın ne kadar şanslıymış
Doktor değerlere bakıp normal yoldan olur demiş iki ay çatlatma iğnesi yapıldı ikincisinde hamile kaldı.

inşallah ben de kalırım.bu ay olmazsa gelecek ay da aşılama deneyeceğiz.bizim sayı ve hareketlilikte hiçbir sorun yok aslında.

Bizim morfoloji %0 dı, Dr.doğal yolla olmaz dedi ( imkânsız değil zor demişti) bir aşılama, iki tüp bebek tedavisi oldum, 3. Tedaviye başlamak için gün sayarken doğal yoldan hamile kaldım, bebeğimizin kontrolü için gittiğimiz bir Dr. Sayı hareketlilik iyi ise morfolojiyi onemsemiyoruz biz dedi, hatta şöyle bir ornek verdi hocaları doğal yolla hamile kalan kadınların eşlerinin spermlerini incelemiş cogunda morfoloji sorunu varmış
Bizim hem yaş hem de başka nedenlerden dolayı doğal yolla deneme suremiz olmadı hemen tedaviye baslamistik ( test sonucuna gore Dr.um zaten doğal yolla olması çok zor demişti)
Ama oldu üstelik %0 morfoloji ile

Ne güzel çok sevindim.Gebeliğiniz de iyi geçer inşallah.Umut oldunuz bana.Teşekkür ederim.

Ne güzel çok sevindim.Gebeliğiniz de iyi geçer inşallah.Umut oldunuz bana.Teşekkür ederim.

Rica ederim umudunuzu kaybetmeyin, ekleme yapmak istedim rahim filmi çekindim ve o ay hamile kaldım, çekimi yapan dr. tüpler açık sıkıntı yok demişti ama bilemiyorum, çekimin gebelik ihtimalini arttırdığını okudum sonradan ve bir sonraki adetimle yeni tüp bebek tedavisine başlayacağımız için yine internetten okuduğum kadarıyla yumurtalarım kaliteli olsun diye bir ay öncesinden arı sütü bal polen karışımı kullanmaya başlamıştım bunlarında belki etkisi olmuştur, Rabbim tüm isteyenlerin anne olmasını nasip etsin inş.

Merhaba Bebeğiniz hayırlı olsun tebrik ederim bu arada hamile kalmadan önce özel bir kur vs. Yaptınizmi merak ettim bende 2 defa tüp denedim olmadı hatta geçen hafta aldım negatifi

Merhaba Bebeğiniz hayırlı olsun tebrik ederim bu arada hamile kalmadan önce özel bir kur vs. Yaptınizmi merak ettim bende 2 defa tüp denedim olmadı hatta geçen hafta aldım negatifi
Canım ya yazmışsın tabi yeni okudum:)

Morfoloji ölçümü o anki laborantın gözlerine kalmış bir ölçümdür ve milyonlarca spermden yüz tanesine anca bakarlar diyeyim.sayı iyiyse bunun yüzde biri normal bile sayılsa yine milyonlarca sağlam sperm kalıyor geriye canım ve dedigim gibi milyonlarca spermi inceleyemezler..morfolojiye takılma bunu dr.lar önemsemiyor.bizim yüzde 3tü morfoloji..

Sizin nasıl oldu normal mi tüp bebekmi

Normal canım.senin ne zamandır olmuyor,senin ve eşinin değerleri normal değil mi?
Benim bir kızım var normal yolla ama 8 senedir 2. Olmuyor bende pco var esimde sayı hız iyi ama morfoloji biraz düşük normal olur ama zaman alır dediler tüp denedik 2 defa olmadı.

Benim bir kızım var normal yolla ama 8 senedir 2. Olmuyor bende pco var esimde sayı hız iyi ama morfoloji biraz düşük normal olur ama zaman alır dediler tüp denedik 2 defa olmadı.
Dedigim gibi canım morfoloji etkilemiyor.Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah canım.

Merhaba hanimlar.benim de esimin morfoloji problemi var.ve egee birgun hamile kalirsam buraya yasadiklarimi yazicam diye soz vermistim kendi kendime.ilk testte 0 ikinci teste yuzde 1 cikmisti morfoloji.benim iki kadin dogumcum da normal yolla olmaz.belki omrunuz boyunca bir kez denk gelir noyle birsey demisti.ve bunu soyliyen doktor istanbulun en pahali unlu doktorlarindan biri.esimin urologu da hayir sizin bir probleminiz yok sadece morfoloji dusuklugu bir sey ifade etmez.sayi ve hareketliliginiz iyi dedi.bizim de kafamiz cok karisti.orta siddetli varikosel var ayrica esimde.fakat urologu kesinlikle ameliyata gerek yok sizin cocugunuz olur dedi.10 ay olmayinca tup bebek merkezinin yolunu tuttuk.memorial ve acibadem iki yerdeki doktorlar da sizin esiniz de bir problem yok.normal yolla da olur asilama ile de tup bebek ilede dediler.ozellikle memorialda ayse hanim hayir sakin tup bebek yaptirma asilama yapalim diye beni tup bebekten vazgecirdi. Ve sonuc ilk asilamada tuttu.suan 2 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 ay belki cok degil cok daha zorluk yasayan arkadaslar var ama cok zor bir duygu biliyorum caresizlik ve uzuntu.kimse yasamasin insallah.eger esinizin diger degerleri iyiyse morfolojiyi kafaniza gercekten takmayin.asilamanin normal yoldan cok bir farki yok.belki asilama yaptirmasak da dogal yoldan hamile kalmis olabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…