Arkadaşım şu an hamile onun da eşinin morfolojisi %2 idi. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldı.Kızlar aşılama tedavisine başlıyorum.Morfoloji ilk %2 idi .sonra % 6 oldu ama gebelik yok hiçbir şekilde .Aşılamadan sonuç alır mıyım ?Aşılamayla morfolojisi düşük olup hamile kalan var mı?
Doktor değerlere bakıp normal yoldan olur demiş iki ay çatlatma iğnesi yapıldı ikincisinde hamile kaldı.kızlar aşılama yaptırdım.4 gün oldu.Beklemedeyim.fazla umutlandırmıyorum kendimi. mini87 arkadaşın ne kadar şanslıymış
Ne güzel çok sevindim.Gebeliğiniz de iyi geçer inşallah.Umut oldunuz bana.Teşekkür ederim.
Merhaba Bebeğiniz hayırlı olsun tebrik ederim bu arada hamile kalmadan önce özel bir kur vs. Yaptınizmi merak ettim bende 2 defa tüp denedim olmadı hatta geçen hafta aldım negatifiBizim morfoloji %0 dı, Dr.doğal yolla olmaz dedi ( imkânsız değil zor demişti) bir aşılama, iki tüp bebek tedavisi oldum, 3. Tedaviye başlamak için gün sayarken doğal yoldan hamile kaldım, bebeğimizin kontrolü için gittiğimiz bir Dr. Sayı hareketlilik iyi ise morfolojiyi onemsemiyoruz biz dedi, hatta şöyle bir ornek verdi hocaları doğal yolla hamile kalan kadınların eşlerinin spermlerini incelemiş cogunda morfoloji sorunu varmış
Bizim hem yaş hem de başka nedenlerden dolayı doğal yolla deneme suremiz olmadı hemen tedaviye baslamistik ( test sonucuna gore Dr.um zaten doğal yolla olması çok zor demişti)
Ama oldu üstelik %0 morfoloji ile
Canım ya yazmışsın tabi yeni okudum:)Merhaba Bebeğiniz hayırlı olsun tebrik ederim bu arada hamile kalmadan önce özel bir kur vs. Yaptınizmi merak ettim bende 2 defa tüp denedim olmadı hatta geçen hafta aldım negatifi
Sizin nasıl oldu normal mi tüp bebekmiMorfoloji ölçümü o anki laborantın gözlerine kalmış bir ölçümdür ve milyonlarca spermden yüz tanesine anca bakarlar diyeyim.sayı iyiyse bunun yüzde biri normal bile sayılsa yine milyonlarca sağlam sperm kalıyor geriye canım ve dedigim gibi milyonlarca spermi inceleyemezler..morfolojiye takılma bunu dr.lar önemsemiyor.bizim yüzde 3tü morfoloji..
Normal canım.senin ne zamandır olmuyor,senin ve eşinin değerleri normal değil mi?Sizin nasıl oldu normal mi tüp bebekmi
Benim bir kızım var normal yolla ama 8 senedir 2. Olmuyor bende pco var esimde sayı hız iyi ama morfoloji biraz düşük normal olur ama zaman alır dediler tüp denedik 2 defa olmadı.Normal canım.senin ne zamandır olmuyor,senin ve eşinin değerleri normal değil mi?
Dedigim gibi canım morfoloji etkilemiyor.Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah canım.Benim bir kızım var normal yolla ama 8 senedir 2. Olmuyor bende pco var esimde sayı hız iyi ama morfoloji biraz düşük normal olur ama zaman alır dediler tüp denedik 2 defa olmadı.