- 18 Aralık 2021
- 105
- 38
- 34
- Konu Sahibi Kumsal6161
Selam kızlar, 1.5 yıllık evlıyız, eşimde morfoloji bozuklugu var, sınırda, morfoloji 4 yazıyor tahlıller de, 4 olması ıyımı kötümü bilmiyorum pek anlamıyorum, bebekken yumurtalıgı aşaya inmemiş eşimin, doktor amılyatla cekmiş aşagıya, oda sorun oluşmuş sanırım sperm sayısı mırfolıjısı bozuk, ve o yerde varıkosel var, amilyat önermedi, tüp bebek denedik temmuz ayında tutmadı, sperm sayımız 4 milyondan 900 e düştü, bidada cıkmadı, sonra ben eşime organık arı sütü verdim macun yaptırdık özel onu verdim, proxxed plus icti 1.5 ay kullandı ilaclar bıttı bıdada alamadık maddı yönden, üzerinden 1.5 aygectı sperm tahlili ni 3 milyon cıktı, 2 günlük perhi,zdi 3.4gün haftasonuna geliyordu devlette vericegimix icin 2 günlük perhisteydik, eşimde enfeksiyon cıktı ilac verildi, simdi ilaclar bitti, tekrar takviye gıdaya başlıycaz. Evicap 400 lük, proxxed parmaton kullanıcaz ama digerleri dede e vit. Var birde ayriyeten 400. Lük verirsem zararı olurmu, agır gelirmi sonucta günlük alınacak olan e vıt.sınırı belli, üstüne cıkarsam bişi olurmu, sorun yaşayan oldumu bunu merak ediyorum, yada baska önerisi olan varsa memnun olurum