Arkadaşım bizde de aynı sorun var morfolojinin çözüm var diye bir başlık var biz o karışımdan aldık eşlerimize bir iki ay sonra kadar birçoğumuzun belli olr incelw istersenArkadasalar merhaba sizlere bisey danismak istiyorum esime yaptirdqimiz sperm tahlili sonucunda morfoloji % 3 cikti. Doktor esin sigarayi biraksin dedi fakat malesef hic birakacak gibide gorunmuyor bende artik tam 1 yildir anne olamadim artik cok sinir oluyorum resmen 1 yil boyunca sorunu kendimde sanip o doktor bu doktor gezindim belkide kendine dikkat etmis olsa bu yasadigim simintilari hic yasamamis olacaktim.sigarayi birakmadigi gibi ekstra ilac falan icmem dogal olmayan hicbisey icmem diyor.kizlar esi bu sekilde olan ve bebegi olan varmi yada kullandirabilecegim ilac varmi varsa yardimci olurmusunuz.birde evicap diye bir ilac duydum e vitaminiymis napsam bilemedim kullanipta zarar goren varmi bu ilactan bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim arkadaslar
Baska bir problemimiz yok bende yaptirdim hormon tahlillerini kac kez ama normal degerlerim bir tek rahim filmi kaldi onun haricinde cok sukur bisey yok sdc morfolji bozuk care ariyorun iste bir umitmorfoloji kuruger kriterlerine göre ölçüldüyse kötü sayılmaz eminmisin tek sorunun morfoloji olduğuna
Sagol canim simdi bakacagimArkadaşım bizde de aynı sorun var morfolojinin çözüm var diye bir başlık var biz o karışımdan aldık eşlerimize bir iki ay sonra kadar birçoğumuzun belli olr incelw istersen
Bizdede sorun aynı canım sigarayı da bırakmıyor yoruldum artık bizde öğrenene kadar ben hep sorun kendimde sanıyordumSagol canim simdi bakacagim
Bizdede sorun aynı canım sigarayı da bırakmıyor yoruldum artık bizde öğrenene kadar ben hep sorun kendimde sanıyordum
Canım bizim de en son testte morfoloji %3. Ileri hareket %10 hareketsizlik fazla %59 falan. Gittiğimiz doktorlar morfoloji çok düşük bu değerle hamile kalman çok düşük bir ihtimal diyorlar. Hareketsizlik için birşey demiyorlar.morfoloji kuruger kriterlerine göre ölçüldüyse kötü sayılmaz eminmisin tek sorunun morfoloji olduğuna
Canım bizim de en son testte morfoloji %3. Ileri hareket %10 hareketsizlik fazla %59 falan. Gittiğimiz doktorlar morfoloji çok düşük bu değerle hamile kalman çok düşük bir ihtimal diyorlar. Hareketsizlik için birşey demiyorlar.
Ben de öyle biliyordum da krugere göre bakılmışsa değer fena değil demiş nergiz. Yine de bilgi için teşekkürler.Morfoloji demek şekil bozuklugudur.cok önemli. Yani spermin sağlıklı olmasi ve kuyruk yada boyun bölgesinde kopukluk olup olmadigi burdan anlaşılır. ..Morfoloji 3 demek 100 tane spermden sadece 3 tanesi saglam demektir. .geriye kalan 97 tanesinin parcalanmis olması demektir
Morfolojinizde düşük ozaman ileri hızda az..spermler biraz daha canlanıp hızlansa yüzde 3 morfolojiyle bence hamile kalabilirsiniz. .Çünkü çok daha düşük morfoloji ile hamile kalıyor burdaki hatunlar..Canım bizim de en son testte morfoloji %3. Ileri hareket %10 hareketsizlik fazla %59 falan. Gittiğimiz doktorlar morfoloji çok düşük bu değerle hamile kalman çok düşük bir ihtimal diyorlar. Hareketsizlik için birşey demiyorlar.
Anladım. Teşekkürler cevap için.Morfolojinizde düşük ozaman ileri hızda az..spermler biraz daha canlanıp hızlansa yüzde 3 morfolojiyle bence hamile kalabilirsiniz. .Çünkü çok daha düşük morfoloji ile hamile kalıyor burdaki hatunlar..
Maasallah canim,Allah bagislasin.ileri hiz ve ml deki sayiniz nasildiBenim eşimin ilk morfoloji % 0 dı. Hiç ümidim yoktu. Argine max kullandı . % 1 morfoloji ile ümitsizce ilk asilamamizi yaptık. Ve su an 3 aylık hamileyim . Aşılama ilkinde tuttu. Yani şunu derim : sakın sakın ümidinizi kesmeyin
Arkadasalar merhaba sizlere bisey danismak istiyorum esime yaptirdigimiz sperm tahlili sonucunda morfoloji % 3 cikti. Doktor esin sigarayi biraksin dedi fakat malesef hic birakacak gibide gorunmuyor bende artik tam 1 yildir anne olamadim artik cok sinir oluyorum resmen 1 yil boyunca sorunu kendimde sanip o doktor bu doktor gezindim belkide kendine dikkat etmis olsa bu yasadigim simintilari hic yasamamis olacaktim.sigarayi birakmadigi gibi ekstra ilac falan icmem dogal olmayan hicbisey icmem diyor.kizlar esi bu sekilde olan ve bebegi olan varmi yada kullandirabilecegim ilac varmi varsa yardimci olurmusunuz.birde evicap diye bir ilac duydum e vitaminiymis napsam bilemedim kullanipta zarar goren varmi bu ilactan bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim arkadaslar
ikinci çocuğu düşündüğümüz zaman teste eşimin morfololojisi %2 çıktı ve hafif varikosel vardı. eşime üç ay keçiboynuzu kürü ve vitamin takviyesi (pharmaton) yaptık. değerleri 2 katından fazla arttı ve birkaç sonra da tedavisiz hamile kaldım
Canım bizim de en son testte morfoloji %3. Ileri hareket %10 hareketsizlik fazla %59 falan. Gittiğimiz doktorlar morfoloji çok düşük bu değerle hamile kalman çok düşük bir ihtimal diyorlar. Hareketsizlik için birşey demiyorlar.[/QUOTE
Sperm sayınız kaç ki kuzum mlde ve toplamda?