Morelim yerlerde :( :(

umutlu ol eşinin karşısında böyle ağlama sakın
bir bayanın yumurtalarında sorun olur ama gögüslenir
eşinin durumu ise erkekliğinde sorun oldugu için
gurur meselesi olur
sakın onun karşısında böyle olma.onu çok üzersin lütfen

umudunu asla kaybetme cnm 13 aydır uğraşıyoruz doktor da umutsuzdu bizden adetim gecikti doktora adet söktürücü yazdırmaya gittimki hamile olduğumu öğrendim inan şoku daha atlatamadık bir kadının hamile kalmasına engel olan en önemli sebeplerden ikisi birden vardı bende çok üzüldüm çok ağladım bahtsızlığıma yumurtam gelişmiyor tüplerim tıkalı hiç anne olamıycamı düşünüyordum ki mucizem geldi :)darısı başınıza inş

CANIM DURUMLAR NASIL MERAK ETTIM
.
Ayniii canimmmm hc bir degisiklik yok bi süre giremedim burayaa , eh birazda morel toplmaya calistimm amaa cok sükür son 1 aydir bal polen ari sütü kullandi esim bide E vitamini doktor yükselmw var dedi ... 1 den 2 ye cikmis seviyesi :) o biraz morel olduu sen ne yaptinn nasilsin ?

Aysuncum.canimmm.bende durum ayni esim bosanma davasi acmis nisanda ilk durusmamiz var ama avukatim gun sayarm diye psikolojim bozulmasin diyw gununu.simdiden soylemedi.1 nisan ise evkilik.yildonumumuz .cok.ama cok aci aysun.isin garip tarafida evi terkettgi.halde bosanma gerekcesine esim.evi.terketti.yazmis.bunu.ispatladik her turlu .hangi akla hizmet ediyo bilmiyorm.ama cok ozledim.neyse sende durumlar nasil

Canimmmm :) eski konularima bakarkenn gördümmm cok sevindimmm :) Rabbim bizede süprizini verdiii cokkk sükürrrr :) sneinde olmusssss Rabbim hayirli saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsinnnn

Meyraaacimmm seni bulamadimm nasilsinnn ? Hersey yolunda miiii ?

Canimmmm :) eski konularima bakarkenn gördümmm cok sevindimmm :) Rabbim bizede süprizini verdiii cokkk sükürrrr :) sneinde olmusssss Rabbim hayirli saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsinnnn
Cnm MAŞALLAH sağlıkla al kucağına İNŞALLAH......Evet bizimde oldu çok şükür ameliyattan 3 ay sonra hamiş kaldım RABBİM tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin İNŞALLAH....sana çok sevindim çok.....

Aminnn canimmm cümlemizinnnn coook sükürrrr Rabbimin vesilelerii isteee ... Hayirli saglikli dogumkarimiz olsunnn sagolll canimmmm bende cok sevindim senin adinaaaa

Mrb gecmis olsun 1.5 saat cok uzun bi zaman cunku hemen verilmesi gerekiyo keci boynuzu yedir bol bol tup bebekten neden korkuyosun onu anlamadim bende tup bebek tedavisi goruyorum ve bir akrabamdada ayni durum var sprem azligi suan esi hamile ve ikiz umarim hersey yoluna girer bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…