Cok kötüyüm kizlarbuqün hormon testi sonuclarini aldik bende hersey yolundaymis ama esimde sperm azligi ve hareketsizligi cikti 3 ay sonrasina tekrar örnek istedi doktor
Esime hissettirmek istemiyorum , morelim ve kendim iyi degilim :'(
Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum ... Normal de %20 ise aylik gebelik sansi bizde %2 ymis :'(
Vitamin falan verdi ise yarar mi sizce ? Hemen hemen fiyati 200 tl vitaminin daha almadim , ama bu kadar degerli bisi mi acaba ?
Kafayi yicemmm
Ne yapmam lazimmm hareketliligi cogaltmak icinnn ???
Basina böle bisi gelen varmi ???
Vitamini almalimiyim yoksa ümidimi kesmeliyim ? :'(
Iyi degilimmm
hiç moralini bozma olmazsaydı benim olmazdı allah büyük benim eşimdede vardı hatta sıfır spermdi varikosel ameliyatı oldu gnc den vitamin ler aldık keçi boynuzu kürü mesir macunu ve 30 haftalık hamileyim darısı başına her şeyin vakti zamanı var bunu unutma
Canim caksir otu keci boynuzu mutlaka dene gerisini rabbime birak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok kötüyüm kizlarbuqün hormon testi sonuclarini aldik bende hersey yolundaymis ama esimde sperm azligi ve hareketsizligi cikti 3 ay sonrasina tekrar örnek istedi doktor
Esime hissettirmek istemiyorum , morelim ve kendim iyi degilim :'(
Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum ... Normal de %20 ise aylik gebelik sansi bizde %2 ymis :'(
Vitamin falan verdi ise yarar mi sizce ? Hemen hemen fiyati 200 tl vitaminin daha almadim , ama bu kadar degerli bisi mi acaba ?
Kafayi yicemmm
Ne yapmam lazimmm hareketliligi cogaltmak icinnn ???
Basina böle bisi gelen varmi ???
Vitamini almalimiyim yoksa ümidimi kesmeliyim ? :'(
Iyi degilimmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
umudunu asla kaybetme cnm 13 aydır uğraşıyoruz doktor da umutsuzdu bizden adetim gecikti doktora adet söktürücü yazdırmaya gittimki hamile olduğumu öğrendim inan şoku daha atlatamadık bir kadının hamile kalmasına engel olan en önemli sebeplerden ikisi birden vardı bende çok üzüldüm çok ağladım bahtsızlığıma yumurtam gelişmiyor tüplerim tıkalı hiç anne olamıycamı düşünüyordum ki mucizem geldi :)darısı başınıza inşNee güzell bi haberrr inan okuyunca coook sevindimmm canimmm 🙏🙏
Rabbim kucaginada almayi nasip etsin ...
Pazartesi ilk isim care aramak olucakk innsallahh , bakalim bide öld deniyelimm innslalahhh bizede nasip olur anne olmak 🙏🙏😋
Ayniii canimmmm hc bir degisiklik yok bi süre giremedim burayaa , eh birazda morel toplmaya calistimmCANIM DURUMLAR NASIL MERAK ETTIM
.
BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ
ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ
SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI
İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIMAMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!!!
cnm konu sahibi bunları yazmış burdan bir tanıdığın alıp yollasın sana bence vakit kaybetme derim....bizim morfoloji de sorun hemen alacağım bu hafta bakalım nasip ...seni çok iyi anlıyorum 2 aydır bnde ümidimi tamamen olmasada kestim Rabbim herşeyin hayırlısını versin........
Aysuncum.canimmm.bende durum ayni esim bosanma davasi acmis nisanda ilk durusmamiz var ama avukatim gun sayarm diye psikolojim bozulmasin diyw gununu.simdiden soylemedi.1 nisan ise evkilik.yildonumumuz .cok.ama cok aci aysun.isin garip tarafida evi terkettgi.halde bosanma gerekcesine esim.evi.terketti.yazmis.bunu.ispatladik her turlu .hangi akla hizmet ediyo bilmiyorm.ama cok ozledim.neyse sende durumlar nasil
Cnm MAŞALLAH sağlıkla al kucağına İNŞALLAH......Evet bizimde oldu çok şükür ameliyattan 3 ay sonra hamiş kaldım RABBİM tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin İNŞALLAH....sana çok sevindim çok.....Canimmmm :) eski konularima bakarkenn gördümmm cok sevindimmm :) Rabbim bizede süprizini verdiii cokkk sükürrrr :) sneinde olmusssss Rabbim hayirli saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsinnnn
Cnm MAŞALLAH sağlıkla al kucağına İNŞALLAH......Evet bizimde oldu çok şükür ameliyattan 3 ay sonra hamiş kaldım RABBİM tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin İNŞALLAH....sana çok sevindim çok.....
Mrb gecmis olsun 1.5 saat cok uzun bi zaman cunku hemen verilmesi gerekiyo keci boynuzu yedir bol bol tup bebekten neden korkuyosun onu anlamadim bende tup bebek tedavisi goruyorum ve bir akrabamdada ayni durum var sprem azligi suan esi hamile ve ikiz umarim hersey yoluna girer bir an onceO vitamin 100 eczanede sadece 1 tanesinde bulunuyormus hemen ilk isim onu almak olcak ... Hani böle bisi beklemiyordum esimde belli etmiyo amaa inanilmazz moreli bozuk benimde öleama simdi en azindan ne yapmam gerektigini biliyoorum 😔
Tüp bebektende bahsedince doktor dünyam yikildi
Deneyin sürekli dedi ...
Birdee öglenden beri arastiriyorum Sperm örnegini doktora götürmemiz 1,5 saati buldu bu durumda etkilemis olur mu sizce ???
Kimse yok yanimda , kImden yardim destek alicam bilmiyorum 😭
Artik hani düzelen bi durum bu dimi ? Daha önce ne yakinimda nede cevremde duymadim böle bisi tedirgin ve telasliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?