moralsizim...

kelebeksepeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
61
1
36
Sakarya
daha önceki sohbet konumda da belirtmiştim tektasım asırı bol geliyordu.dün aksam cok mutluydum.tektaşımı küçülttüm ve tam istedigim gibi oturdu parmagıma.ama nazarım degmiş olacak ki taşı düştü..:50:birseyi cok istersen olmuyor sanırım.neden terslikler beni buluyor bilmiyorum.ilk defa yüzük takma hevesim varkenn...:50:(belki de ben fazla büyütüyorum)

en büyük sorunun bu olsun...
önemli değil taktırırsın zor bi işlem değil...
hayat herşeyi kafamıza takacak kadar uzun değil....

ama daha yeni alındı ve hiç takamadım.bunun üzerinde taşı düşünce üzüldüm

taşını da taktırıp takarsın canım tamam üzülmüş olabilirisn ama dünyada neler yaşıyor insanlar..bunun için üzülmene bile değmez allah başka dert vermesin.bu kadar da güçsüz olma bi yüzükte bu kadar yıkıldıysan karşına başka sorunlar çıktığı zaman ne yapacaksın?bilemiyorum

taşını da taktırıp takarsın canım tamam üzülmüş olabilirisn ama dünyada neler yaşıyor insanlar..bunun için üzülmene bile değmez allah başka dert vermesin.bu kadar da güçsüz olma bi yüzükte bu kadar yıkıldıysan karşına başka sorunlar çıktığı zaman ne yapacaksın?bilemiyorum

taşı ne kadar sürede takarlar acaba?

Bence de çok abartmışsın, böyle şeyler için üzülme ya, hayatta ne dertler var! Takma her şeyi bu kadar, yaşın küçük galiba :3:

Son düzenleme:
ya ben bişe sorucam benim erkek arkadaşım va r 1 yıldır çıkıoyruz şimdi askere gtti 3 hafta sonra yemin töreni var ben de gitmek isitiyorum ama babam biraz sinirili oldugu için izin vermiyebilir sizce nabayim ben konuşsam işe yararmı yoksa erkek arkadaşımın babası konuşşsun babamla :2::2::2::2::2::95::95::95::95:

ya ben bişe sorucam benim erkek arkadaşım va r 1 yıldır çıkıoyruz şimdi askere gtti 3 hafta sonra yemin töreni var ben de gitmek isitiyorum ama babam biraz sinirili oldugu için izin vermiyebilir sizce nabayim ben konuşsam işe yararmı yoksa erkek arkadaşımın babası konuşşsun babamla :2::2::2::2::2::95::95::95::95:

Kendi konunu açarsan mutlaka yardımcı olanlar olacaktır, sanki biraz alakasız olmuş burada. :1: Neyse, erkek arkadaşının babası konuşsa daha iyi.

Son düzenleme:
Back