- 25 Eylül 2011
- 7.433
- 11.152
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
bence cok erken canim gec dollenme olmus olabilir korkma umarim gorursun biraz erken gitmissin doktora[/QUOTE
6haftayi biraz gecti cidden erkenmi
Insallah..cok endileyim.bi hafta nasil gececek bilmiyorum.p.tesi tatile cikacagim.stresle gececek tatilim
Ben doktoruma alttan muayeni teklif ettim kabul etmedi.duan gerek duymuyorum dedi.Bende 7+2 haftalıkken gittiğimde keseyi gördü ama içi dolu mu boş mu görünmüyor dedi. İstersen alttan muayene edeyim demişti. Stresle yaşamaktansa kabul ettim, alttan muayene ile hem kesenin içini gördük hemde kalp atışını duymuştuk. Doktorlar kalp atışı duymadan hamilelikten emin olmuyorlar.
Ben doktoruma alttan muayeni teklif ettim kabul etmedi.duan gerek duymuyorum dedi.
Suan demek istedim.uygun gormuyorum dedim.cok tesekkurler insallah dediginiz gibidirŞu kısmı pek anlayamadım canım,
İçini ferah tut, benim doktorum stres içinde bekleme gerek yok demişti. Senin doktorun kabul etmemiş, her doktor farklı bir uygulama yapıyor o yüzden yorum yapamayacağım. Umarım Allah gönlüne göre verir. Stresten uzak dur ama, şu an sana en zararlı şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?