moralsizim..bebegim gorunmedi

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.433
11.152
498
Henuz 6 haftalik hamileyim.doktordan geliyorum.bbrgim kesenin icinde gorunmedi..doktor endiselendi.bi hafta sonr gel dedi.cok uzgunum.dis gebelik olabilirmi yoksa bebek kucuk oldugundanmi?lutfen bilenler yazssin

Ben de gittiğimde görünmemişti 5 haftalıktım galiba ne kese vardı ne bebek. Dış gebelik dediler korktuk baya da bir hafta sonra gidince gördük şükür. Ama sen o bir haftayı bana sor nasıl geçti. Yalnız en sonunda şöyle düşünmüştüm ne kadar üzülüp kafaya takarsam boş, rabbim ol dediyse olacak o kese de bebek de görünecek 9 ay sonunda kucağımda olacak. İstemediyse zamanı değilse de elbet bi vesile olacak ya dış gebelik ya kalp atışı bi şey bi şey... 9 ay karnında taşıdığı bebeğini doğumda kaybedenler var böyle de bakmak lazım.

Üzülme düşünme dua et hayırlısı neyse o olsun inşallah.

6 haftalıkken benımde sadece keseme bakmıştı içi boşmu dolumu şuan bu belli olmaz,8.haftada gel kalp atışını duyalım demişti..
yanı doktor endişelenmekten çok,kalp atışını duyana kadar bi bebegın varlıgından söz etmek dogru degıldır demek ıstemıstır bence..
ayrıca hiç canınıda sıkma,kalp atışlarını duydugunda çok mutlu olacaksın ınsallah:)

bence cok erken canim gec dollenme olmus olabilir korkma umarim gorursun biraz erken gitmissin doktora

Insallah..cok endileyim.bi hafta nasil gececek bilmiyorum.p.tesi tatile cikacagim.stresle gececek tatilim

sakin, huzurlu ol, nefes egzersizi yap youtubetan açıp, düşüncelerini serbest bırak. biliyorum kolay değil sadece dile kolay, ama bu durumun da bir faydası olmuyor ki. sen kendini üzme, göz açıp kapayıncaya kadar o bir hafta geçecek bak inşallah o küçük kesesini içindeki küçük efendiyi göreceksin...

Olumlu düsünün olumlu olsun...normaldir daha cok yeni, hemen kötüye yormayin....hayirlisiyla hamilesinizdir insallah...

Endiselenme canm benimde hemen gorunmedi nazli kizim senin gibi gittik geldik hastqneye yanilmiyosam iki aylikken gorduk ve kalbini duyduk ki bu zaman diliminde dr bana hep vajinal muayene yapti falan..cok sukur simdi 22 haftalik ama hala cok nazli bi kizim var.hala ultrason da yuzunu kapatiyor :)) ) inşallah senin ki de nazlidir dua et bolbol

KESE GÖZÜKTÜYSE ZATEN DIŞ GEBELİK DEGİL.BEBEGİ GÖRSE BİLE KALP ATIŞLARINI DUYMADAN BEBEK VAR PEK DENMİYO.KALBİNİZİ FERAH TUTUN İNŞALLAHH DUYACAKSINIZ MİNİK ATIŞLARI :)

Bende 7+2 haftalıkken gittiğimde keseyi gördü ama içi dolu mu boş mu görünmüyor dedi. İstersen alttan muayene edeyim demişti. Stresle yaşamaktansa kabul ettim, alttan muayene ile hem kesenin içini gördük hemde kalp atışını duymuştuk. Doktorlar kalp atışı duymadan hamilelikten emin olmuyorlar.

Ben doktoruma alttan muayeni teklif ettim kabul etmedi.duan gerek duymuyorum dedi.

Ben doktoruma alttan muayeni teklif ettim kabul etmedi.duan gerek duymuyorum dedi.

Şu kısmı pek anlayamadım canım,

İçini ferah tut, benim doktorum stres içinde bekleme gerek yok demişti. Senin doktorun kabul etmemiş, her doktor farklı bir uygulama yapıyor o yüzden yorum yapamayacağım. Umarım Allah gönlüne göre verir. Stresten uzak dur ama, şu an sana en zararlı şey.

Suan demek istedim.uygun gormuyorum dedim.cok tesekkurler insallah dediginiz gibidir

Baska bi doktora git pazartesi icin rahatlasin bn olsam boyle yapardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…