Moralimi bozuyor:(

ceylin3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
57
0
ARKADAŞLAR KOLALTINDA Kİ KARARMAYI GEÇİRİCİ Bİ ÇÖZÜMÜNÜZ VARSA PAYLAŞIN EŞİMLE TATİL PLANLARINDAYIZ VE ACALE ĞEÇİRMEM LAZIMsenağlama

çok tşkk başladım bu sabah ağustosun başına kadar geçermi acep :ecrin_bebek:

ya benimki de karardı ama ben çok olmadığını sanıodum dün annem ben saçımı bağlarken görmüş noldu yoksa ağda yapmadınmı daha dedi kaydirigubbakcemile2 ya böyle ilaç,krem filan değil de daha doğal yollarla nasıl geçirebiliriz ??:çok üzgünüm:

Eczaneden Expigment almani öneririm..

Expigment kullanamya başladım 2-3 gün oldu fakat koltuk altım derisi kalınlaştı, büzüştü ve kızardı :bbo: Bu normal etkisimi devam edeyimmi yakın zamanda düzelirmi yoksa ters bi etkimi ilacı keseyimmi :gitme:

bunun en iyi ve ucuz ilacı popolin pişik kremidir :lepi:
başka bişi tanımam üzerine yerimseniben

derin soyulacak ve alttan yeni deri çıkacak o yüzden olmuştur.ölü deriyi atmayı kolaylaştırmak için yemeklik tuzla peeling yapabilirsin kolay gelsin

Son düzenleme:
cnmm tüyler kalın olunca koltuk altı koyu renk oluyor..benimkide öyleee..tek çözümü lazere gitmek tüylerden kurtulunca o koyulukta gidiyor..

derin soyulacak ve alttan yeni deri çıkacak o yüzden olmuştur.ölü deriyi atmayı kolaylaştırmak için yemeklik tuzla peeling yapabilirsin kolay gelsin

çok tşk arkdşm eve gidince denicem CADIARZU inş bi aksilik çımmazda 1 aya kalmaz geçer :çok üzgünüm:

cnmm tüyler kalın olunca koltuk altı koyu renk oluyor..benimkide öyleee..tek çözümü lazere gitmek tüylerden kurtulunca o koyulukta gidiyor..

kalında deil ince tüy bide çok sıkta deil seyrek :sinifsinif: bide tuzla ovmayı deneyim buda işe yaramazsa naparıımm senağlama

bu arada o koyuluğu açmak çok kolay değil.iki günde sonuç alamazsın sabırlı olman gerekir

arkadaşlar ne tuz ne expigment hiçbirşey o lekeyi geçirmiyor tecrübeye sabittir.denemediğim birşey kalmadı.mutlaka cilt doktoruna gidin ben öyle kurtulabildim.1 senedir ki rahatım

peki orayı normal ten renginde geçici bi süre düzeltemezmiyim abiye kıyafet giyecem bi düğüne katılacam bide terlediğimde akmıcak ama ten rengimdende farksız bi yol bilen warmı.........ayrıca şu yaz bi bitsin doktorun wereceği tedaviyi uygulıcam uzun sürüomuş 3 ay gibi bişe kışı beklıomm mafoldumben

expigment bende kullandım 2 gün sadece akşamları sürdüm yüzde yüz sonuç için akşam sabah sürülmesi ve sürüldüğünde güneşe çıkılmması gerekiyomuş aksi taktirde lekeler artarmış.

X