Moralim sfr

bunalxixmdayxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
183
0
96
38
Denizli
ya az önce öğlen ymeeğinde samimi bile olmadığım sadece meraba dediğim kız nida çok yeme sen kilo aldın demezmı sıfır oldum ya.aksine ben zayıfladım ilk işe başladığımdan bu yana çok moralim bozuldu ya.kendi cılız bişe ve bana nısperten laf soyluyo daha sen çocuk doğuracaksın falan dıye ...offf yaaa moralim sıfır şuan:jeyyar:

moralinin bozulduğunu belli edip onu sevindirme cnm. bi daha öyle bişey derse yemeğimde gözünmü var senin yemeğin sana yetmiyormu bnmkinidemi istiyosun ben ztn fazla dğl normal yiyorum de apışıp kalsın klava:

Zaten normal kilodaysan neden bu kadar bozuldun?

Haklısın şekerim, bu formumu hiç bozmaman lazım vs.. deseydin ..

Belki de zaten normal olan kilonu, gerçekten koruman amacıyla iyi niyetle söylemiştir, tabii gerçekten kilon normalse...Ona göre fazlalıkların varsa, senin anladığın anlamda da demiş olabilir boşver:)

Açmış olduğunuz başlık bulunduğu bölüme uygun değildir ve içeriksizdir, canımızı her sıkan konular için istediğimiz bölüme konu açmayalım lütfen ve dikkat ederseniz olduğunuz bölüm diyetlerini bitirip başarıya ulaşmış arkadaşlarımıza aittir...

Konunuzu hiç bir başlığa uymayan yazılara taşıyorum bilginize...

ayy canım bu en büyük derdin olsun be hayattan ne dertler bu kafaya takılcak bişiy degil ki
senin boşluguna gelmiş bence takma kafana

biryetmişüç boy ve 69 kiloda olmak isteyen çok kişi vardır sanırım sağlıklıysan takma kafana belki seni kıskanıyordur moral bozmak için diyordur bozulduğunu belli etme zayıf noktanı yakalarsa sürekli bu konuda moralini bozmaya devam edecektir hiç üzülme allah başka dertler kederler vermesin gerisi fasa fiso

Bu tarz insanlar hayatımızda hep var olacak...
Umursamaya değmez, sen bu halinden memnun değilsen bu yalnızca 'seni' bağlar.
O seni görmekten hoşnut değilse bu şekilde, arkasını dönsün, gözünü kapasın.
:dilcikar:
Çocuk doğurup hiç kilo almayan onlarca insan tanıyorum...
Sorun yapma boşuna. yerimseniben

ya kızlar çok zayıf olmak güzelmiş sanmayın geçen tv de Cemil İpek aynen şunları söyledi: 'hiç bi erkeğin yolda çok zayıf eti butu olmayan bi kadına baktıgını gördünüzmü' hiç bi erkeğin kadın için kalçası zayıf olsun bacakları sopa gibi olsun dediğini duydunuz mu etek giyersin kalça olması lazım üst giyersin üzerine oturması lazım ...Aynen katılıyorum belin biraz ince oldumu balık etli en iisi opuyorumnanaktan ben 170 55 kiloyum canım sıkıldıkça yemek yerim ama fazla da olsam takmam yani hatta hamile kalır kilo alırsan sana yakışır diyor a.s yakıştıktan sonra niye takıyosun ki boşverr hem fazla kilonda yok bence ... a.s takıntı yapma bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…