Moralim o kadar bozuk ki

lelaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
156
118
31
Kizlar nisanlimin bana olan yolunu 2 saat. Bugun gelinlik alacaktik saat 12 de aradim uyuyormus. Uyandirdim tekrar uyumus. Saat 12.45de aradim hala sesi uykulu. Dayanamadim ofkelendim.
Dun hakeza ayni terane. Dis mekan cekimini oyle cok istiyorum ki kizlar. Bu benim tek hayalim tek arzumdu. Bilmem ne yalilarinda milyarlarca degerindeki bi dugun benim icin kucuk bi vosvosla sahilde cekilecegim bir fotograf kadar onemli degildi. Dun de bu mevzu yuzunden tartistik. Bizim diger ciftlerden ne farkimiz kaldi dedi. Birsuru sey soyledi vosvosu duydugunda. Oysa ben ayarlamistim arabayi. Aylar oncesi gorustugum fotografciyi aglayarak iptal ettirdim. Bunu ona da anlattim-aglama kismini atlayarak-. Baska bi tane buluruz dedi.

Bugunde gelinlik konusundaki sorumsuzlugu... Saat 1 de uyanacakmis. 2 saat yol cekecek gelecek ve aksama da arkadasina iftara davetliyiz. En erken 3.30 da alisverise cikilacak 6 da iftara gidilecek ama ona kalsa benim 5 saatim var ve o benim neyime yetmiyor.

Ne gelinlik giyme hevesim kaldi ne baska bisey. Dumduz beyaz bi elbise alip onu giyecem. Sunlari yazarken dahi gozlerim doluyor. Hic hevesim kalmadi hic.

Bazı erkekler böyle şeyleri gereksiz görür benim eşim de öyle mesela
her şeyden önce ona komik geliyor
hevesin varmış ayrı ama bu moda diye herkesin fotoğrafı fotoğrafın hikayesi aynı oluyor
ben de hoşlanmıyorum
içinde varsa mutlaka yap fotoğraf konusunda ben de pişmanım ama geri gelmiyor

neden iptal ettiriyosun ki. ben olsam hayatta iptal ettirmem afedersin öpe öpe gelir fotoğraf çektirmeye. bunlar hem basit hem güzel anılar, bidaha da geri gelmez hemde. bi şekilde ikna et, erkekler bu tarz şeylerle çok ilgilenmezler doğru ama gözünü korkutmadan sen plan programı yapıcan en son ona haber vericen hayır deme şansı kalmayacak. malesef çok düşüncesizmiş nişanlın. baştan böyle alıştırma derim evlenince sıkıntı yaşarsın

Son düzenleme:
böyle bi adamla evlenince daha çok moralin bozulur gibi ... bunu buraya bırakıyorum .

şimdi iki açıdan da bakıcam olaya, siz tabi ki hep hayalini kurduğunuz bir şeyi gerçekleştirmek ve bunun her aşamasını sevdiğiniz insanla beraber yapmak istiyorsunuz haklı olarak. nişanlınız da çoğu erkek gibi gereksiz gördüğü fotoğraf çekimi vs.. gibi ayrıntıları pek önemsemediği için vakit ayırmıyor. facebookta orda burada genelde fotoğrafçıları çok sık takip ediyorum ve gerçekten fotoğraflarda öyle bir görüyorum ki çoğu kadın kocasını o çekimlerde şebeğe dönüştürüyor. benim beynim de bu konuda erkekler gibi çalışıyor malesef. hoşlanmadıkları bir şeyi yaptıramazsınız.

Gelinliğimi gittim arkadaşımla günlerce,saatlerce dolaştım. Kendi istediğimi kendim seçtim,diktirdim kimseye sormadım. Kapora için eşimi aramıştım oda geldi parayı verdiğinde gördü gelinliği.
Valla kendinize işkence yapıyorsunuz. Ne gezdireceksin onu peşinde

Bu saate kadar gelmediysen bundan sonra da gelme der kapatirdim telefonu heralde ben.

bende aynı fikirdeyim canm. Nişanlın böyleyse eğer onu peşinde gezdirmek için edeceğiniz kavgalara gerek yok sen ayarla en son onu dahil et

Dis cekimi iptal ettirdigim gibi gelinlikte giymeyecegim. Soran olursa herkese izahini yapsin

Dis cekimi iptal ettirdigim gibi gelinlikte giymeyecegim. Soran olursa herkese izahini yapsin

Canım eline ne geçecek? Kendi gününü rezil edeceksin. Ona ders vermeye mi çalışıyorsun emin ol umrunda olmayacak. Kendi kendine sıkıntı yapıyorsun emin ol

Butun hafta cok yorulmus olabilir, uyanamamis olabilir. 2 saat yolu kendi araciyla gelecekse,uykusunu alip gelmesi daha hayirli olur.

Ama boyle bir durum yokaa aorumsuzluk yapmis. Senin hevesin yeni kacmis,onunki zaten kacikmis anlasilan. Adamda heves yok.

Ha hala evleneceksen sıkıntı yok :)))erkeklerin düğünden giyilecek gelinlik ve çekilecek fotolar umurlarında olmazlar..doğaları böyle sende iptal ettirdiğinle kalırsın umrunda olmaz ki

Nişanlında hiç heves yok, erkeklerin bu tür şeyleri umursamadığı doğru değil. Biraz ilgili ve hevesli bir erkek seve seve yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…