Moralim çok bozuldu.. 38.hafta da çatlak

btloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
54
11
38
Gebeliğin 38.haftasındayım. Bu hafta alt karın çatlağım olmuş.. Çok moralim bozuldu. Ne güzel seviniyordum çatlağım yok diye.. Nazarım mı değdi nedir.

Amin inşallah.. insan aynada kendini öyle görünce şok oluyor

aynı şekilde aynı zamanda benimde olmuştu kısmet

Gebeliğin 38.haftasındayım. Bu hafta alt karın çatlağım olmuş.. Çok moralim bozuldu. Ne güzel seviniyordum çatlağım yok diye.. Nazarım mı değdi nedir.
Bu kadar uzulme canım olacağı varmış olmuş.. Eczanelerde çatlak için yağ var çok pahalı bisey değil onlardan alır kullanırsan yararını göreceksin.. 3 5 sene önceki çatlaklara etki eden senin yeni çatlaklarını hemencik tedavi eder

Adı ne acaba o yağın? Normalde lierac krem kullandım hep ama genede catladi

ÇATLAKMI Bİ SÜRE SONRA ALIŞIOSUN ÜZÜLME BEN 16. HAFTADA ÇATLADIM RESMEN GÖBEK BİRAZ ÇIKINCA ÇATLAKLAR ÖYLE Bİ ÇIKTIKİ AĞRIDAN DURAMIYORDUM SONRA BEBEK YAĞI KULLANIYORDUM ALERJİ OLDUM ŞUAN ARTIK UMURSAMIORUM DOKTOR İÇ KARNIN DAR VE BEYAZ TENLİ OLDUĞUN İÇİN ÇABUK ÇATLAMIŞSIN DEDİ AYRICA TENİMDE ÇOK HASASTIR TÜM ÜRÜNLER ALERJİ YAPTI ŞÜKRET BENCE..

35+4 bitti bugün. Daha çatlamadım benimde en büyük korkum bu saatten sonra çatlamak.bol vazelin bebek yağı sürüyorum arada bi seba med çatlak kremi.bazen kayısı yağı.duştan sonra nemi hapseden vücut yağı kullanıyorum.

Merhabalar, ben 25+2 'deyim henüz çatlağım olmadı fakat bana biri tavsiye olarak, önce vücudunu güzelce vücut fırçasıyla fırçala sonra LR'ın aloe veralı mum masaj Balsamını sür çatlamazsın dedi. Şimdilik bunu uyguluyorum hergün umarım çatlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…