- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Malesef emekli maaşı falan yok çok yasli bi yıldan önce iyilesmsz gbi duruyoAnanenin kendi evi ve emekli maasi var mi?
Varsa en guzeli yari zamanlida olsa bi bakici tutmak.
Sık sık ziyaretine gitmek.
Kalcasi iyilesene kadar siz bakmaya mecbur gibi gorunuyorsunuz.
Ama dayinlarada haber verin her yukun sizin uzerinizde oldugunu belirtin.
Oncelikle cok gecmis olsun. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Annen en dogru seyi yapıyor allah cennetle mukafatlandirsin.
Dayilarina da vicdan merhamet versin bakmiyorlarsa madden destek olsunlar bari... uygun bir dille anlat. Annem col yiprandi yetisemiyor surekli bakacak birini tutsun bütün kardeşler. Annen zaten yine elinden geleni yapacaktir hep destek olacaktir. Sen de annene maddi mabevi destek ol. Elleri öpülesi bi annen var allah basindan eksik etmesin.
Ileride annende anneanne olacak
Malesef emekli maaşı falan yok çok yasli bi yıldan önce iyilesmsz gbi duruyo
Amin Sağol . Dayimlar baksınlar birazda istiyorum açıkçası annem 4 aydır bakiyo çok yorgundu artık 5 gün snra gtcekti anneannm böyle oldu
Canim bunu onlar düşünmeli ama yok evlat olarak ustlerine düşeni yapmiyorlarsa sen ne dersen boş. Maddi manada destek olsunlar onu talep edin bakıcı tutun.
Şeytan diyo bu saatte hepsini ara söyle
Annesini o halde arayip sormayan umursamayan insanlar senin lafinla degismez canm malesed
Geçmiş olsun,kötü bişey düşünmüyorsunuz sizde anneniz için endişeleniyorsunuz,bence annenizin dayılarınıza maddi ve manevi olarak desteğe ihtiyacı olduğunu düzgün bir dille söylemesi gerekiyor,ben işte olunca altını kim temizleyecek bir bakıcı tutalım destek olsun bana gibi..Allah yardımcınız olsun,umarım destek olurlar,bütün yük annenizin üstüne kalmaz,anneniz Nasıl evlatsa dayılarınızda evlat, ilgilenmeli lazım her anlamda..
Anneannen hepsini büyütmüş adam etmişte onlar bi analarına bakmayı çok görmüşler. Yazık çok yazık. Yerinizde olsam maaşı Vs yoksa devlete başvururm yaşlı maaşı bağlatırım o paraylada bakıcı tutarım annenin gündüz bakması mümkün degil malesef. En uygunu bu galiba
Borçlarımı ödeyin ben oturur anneme bakarım desin o Zaman,sustukça insanlar tepenize çıkar anneniz pasif kalmasın, yada eşleriniz baksın biraz desin eşleri bakamıyorsa bakıcı tutsunlar ozaman.Annenizin diretmesini isteyin bence,annesidir elbette bakacak ama destekte olsunlar ona yani dayınlar..Evinde otur anana bak diyolarms is diyince
Tabi baglarlar. Hatta engelli maaşı bile baglarlar büyük ihtimal belden aşagısını kullanamayacak. Benim anneannemde kalçasını kırmıştı bz engelli maaşı baglatacaktık baglatmaya fırsat kalmadan vefat etti emboli sonucuBaglarlarmiki . ? Of of anneme çok uzuluyorum ben ya
Tabi baglarlar. Hatta engelli maaşı bile baglarlar büyük ihtimal belden aşagısını kullanamayacak. Benim anneannemde kalçasını kırmıştı bz engelli maaşı baglatacaktık baglatmaya fırsat kalmadan vefat etti emboli sonucu
açıkça söylenecek
bakıcı lazım
masrafını karşılayın biz de yemesini içmesini karşılarız diye
sözünü dinleyecekleri daha yaşlı birileri varsa annen onları da araya soksun amca gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?