• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim cok bozuk ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Gerçekten çok moralim bozuk . 2 dayım var .
Anneannem 88 yasinda annem 50 yaşında .
Annem çalışıyor babam emekli ama malesef çalışmıyor .
Annemin calistigi yetmezmis gibi bir de anneannme bakıyor . Oteki ogullari bikmis cunku . Annm de yoruldu artik hem bakiyo hem calisiyo . Hiç bi yere cikamiyo anneannm var diye artık çok bunalmsti evden cikamadgi için . Anneannm pazar günü dayima başka sehre gtcekti kiannem isişten gelir gelmez simdide hastahanede çünkü Anneannem kalcasini kirms hastande yatcakms . En azından tuvaletine gidiyodu kendisi . Simdi o da olmayacak . Anneannem için çok zor ona da çok uzuluyorum ama annemede çok uzuluyorum . Cok yorgun zaten bir de o kalcak başında ben gtcktm birazdan yatcaz gelme dedi israrla bnde yarın gdecegim .
Dayimlara haber vermems biri memleketteyms diğeri de zaten başka şehirde . Simdi kimse bakmak istemeyecek . Annm de cok yorulmuştu zaten telde agliyck gbiydi ama belli etmemeye calisiyordu daha kötü olabilirdi Allah korusun dedi . Kadincagz işten gelir gelmez hastahanede surunuyo . Dayilarimin karilarida istemez smdi . Benim annm de insan ya . Insan gbi birini tutsunlar madem bakmasi için . Annmin durumu kendine yetiyor . Bez parası ilac parası hep annmden çıkıyo . Babam zaten anneannmi sevmiyo surekli ugrasiyordu annmin günü buyuzdende hep mahvoluyordu sşimdi durum fena .
Ben çok üzülüyorum ağlamak üzereyim gerckten .
Dayilarimi yarın arayacakms annm eğer birşeyler yapmayıp sadece anneme bütün sorumlulugu yikarlarsa çok sinirlenirim arayip konusayimmi o zmn dayimlarla ? Ne ypsam ? Buna ne care olabilir ?
Şimdi diyceksnz kadın ayağını kirmis sen ne dsunuyorsun ama olan olmus . Bakan içinde çok zor ve haklı olarak işten gelir gelmez hastaneye giden anneme uzulmemek elde değil .
Ne önerirsiniz ne yapabilirz anneannmi ? Çözüm önerisi lazım . Sadece annem bakarsa annm de insan onunda hayatı var sürekli başında olamazki

Ananenin kendi evi ve emekli maasi var mi?
Varsa en guzeli yari zamanlida olsa bi bakici tutmak.
Sık sık ziyaretine gitmek.
Kalcasi iyilesene kadar siz bakmaya mecbur gibi gorunuyorsunuz.
Ama dayinlarada haber verin her yukun sizin uzerinizde oldugunu belirtin.

Oncelikle cok gecmis olsun. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Annen en dogru seyi yapıyor allah cennetle mukafatlandirsin.
Dayilarina da vicdan merhamet versin bakmiyorlarsa madden destek olsunlar bari... uygun bir dille anlat. Annem col yiprandi yetisemiyor surekli bakacak birini tutsun bütün kardeşler. Annen zaten yine elinden geleni yapacaktir hep destek olacaktir. Sen de annene maddi mabevi destek ol. Elleri öpülesi bi annen var allah basindan eksik etmesin.

Ananenin kendi evi ve emekli maasi var mi?
Varsa en guzeli yari zamanlida olsa bi bakici tutmak.
Sık sık ziyaretine gitmek.
Kalcasi iyilesene kadar siz bakmaya mecbur gibi gorunuyorsunuz.
Ama dayinlarada haber verin her yukun sizin uzerinizde oldugunu belirtin.
Malesef emekli maaşı falan yok çok yasli bi yıldan önce iyilesmsz gbi duruyo
Oncelikle cok gecmis olsun. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Annen en dogru seyi yapıyor allah cennetle mukafatlandirsin.
Dayilarina da vicdan merhamet versin bakmiyorlarsa madden destek olsunlar bari... uygun bir dille anlat. Annem col yiprandi yetisemiyor surekli bakacak birini tutsun bütün kardeşler. Annen zaten yine elinden geleni yapacaktir hep destek olacaktir. Sen de annene maddi mabevi destek ol. Elleri öpülesi bi annen var allah basindan eksik etmesin.

Amin Sağol . Dayimlar baksınlar birazda istiyorum açıkçası annem 4 aydır bakiyo çok yorgundu artık 5 gün snra gtcekti anneannm böyle oldu

Malesef emekli maaşı falan yok çok yasli bi yıldan önce iyilesmsz gbi duruyo

Amin Sağol . Dayimlar baksınlar birazda istiyorum açıkçası annem 4 aydır bakiyo çok yorgundu artık 5 gün snra gtcekti anneannm böyle oldu

Canim bunu onlar düşünmeli ama yok evlat olarak ustlerine düşeni yapmiyorlarsa sen ne dersen boş. Maddi manada destek olsunlar onu talep edin bakıcı tutun.

Geçmiş olsun,kötü bişey düşünmüyorsunuz sizde anneniz için endişeleniyorsunuz,bence annenizin dayılarınıza maddi ve manevi olarak desteğe ihtiyacı olduğunu düzgün bir dille söylemesi gerekiyor,ben işte olunca altını kim temizleyecek bir bakıcı tutalım destek olsun bana gibi..Allah yardımcınız olsun,umarım destek olurlar,bütün yük annenizin üstüne kalmaz,anneniz Nasıl evlatsa dayılarınızda evlat, ilgilenmeli lazım her anlamda..

Annenler 3 kardesse herkes yilin 4 ayi annesine bakmakla yukumlu olacak.
Annen ve dayinlar bi araya gelip bu konuyu acik acik konussunlar.
Erkek evlat el ustunde tutulur.
Olay ana babaya bakmaya gelince hayirlisini bulmak cok zor.

Geçmiş olsun,kötü bişey düşünmüyorsunuz sizde anneniz için endişeleniyorsunuz,bence annenizin dayılarınıza maddi ve manevi olarak desteğe ihtiyacı olduğunu düzgün bir dille söylemesi gerekiyor,ben işte olunca altını kim temizleyecek bir bakıcı tutalım destek olsun bana gibi..Allah yardımcınız olsun,umarım destek olurlar,bütün yük annenizin üstüne kalmaz,anneniz Nasıl evlatsa dayılarınızda evlat, ilgilenmeli lazım her anlamda..

Evinde otur anana bak diyolarms is diyince

Anneannen hepsini büyütmüş adam etmişte onlar bi analarına bakmayı çok görmüşler. Yazık çok yazık. Yerinizde olsam maaşı Vs yoksa devlete başvururm yaşlı maaşı bağlatırım o paraylada bakıcı tutarım annenin gündüz bakması mümkün degil malesef. En uygunu bu galiba

Anneannen hepsini büyütmüş adam etmişte onlar bi analarına bakmayı çok görmüşler. Yazık çok yazık. Yerinizde olsam maaşı Vs yoksa devlete başvururm yaşlı maaşı bağlatırım o paraylada bakıcı tutarım annenin gündüz bakması mümkün degil malesef. En uygunu bu galiba

Baglarlarmiki . ? Of of anneme çok uzuluyorum ben ya

Evinde otur anana bak diyolarms is diyince
Borçlarımı ödeyin ben oturur anneme bakarım desin o Zaman,sustukça insanlar tepenize çıkar anneniz pasif kalmasın, yada eşleriniz baksın biraz desin eşleri bakamıyorsa bakıcı tutsunlar ozaman.Annenizin diretmesini isteyin bence,annesidir elbette bakacak ama destekte olsunlar ona yani dayınlar..

açıkça söylenecek

bakıcı lazım

masrafını karşılayın biz de yemesini içmesini karşılarız diye

sözünü dinleyecekleri daha yaşlı birileri varsa annen onları da araya soksun amca gibi

Tabi baglarlar. Hatta engelli maaşı bile baglarlar büyük ihtimal belden aşagısını kullanamayacak. Benim anneannemde kalçasını kırmıştı bz engelli maaşı baglatacaktık baglatmaya fırsat kalmadan vefat etti emboli sonucu

Allah rahmet eglesin emboliyi bnde geçirdim çok kötü bir hastalık 21 yasndaym bende ölümden donmustum yogun bakmda yatmstm yaşlılar için daha bi Zor hastalıklar . Teşekkürler bilgi icin

açıkça söylenecek

bakıcı lazım

masrafını karşılayın biz de yemesini içmesini karşılarız diye

sözünü dinleyecekleri daha yaşlı birileri varsa annen onları da araya soksun amca gibi

Annm smdi arams Dayilarimi hepsi geliyolarmis Dayim in apartmani asansörlü annmin ki 4 katlı ve 4. Katında oturuyo annem oraya nasıl çıksın anneannm kipirdayamiyomus bile .Belki dDayimlara gider ordada bakıcı tutulur .

Back