- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
-
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
İnsan olan herkese oluyordur herhalde
Herkese olur böyle şeyler ama yaptığın hata cevrendekilerden çıkarmak sonradan pisman olacağın şeyler yapmaSlm arkadaslar
bugun okadar tuafimki bilmiyorum sizede oluyormu boyle hicbsy yapmak icimden gelmiyor durup durup agliyorum. Esimle tartistim sabah hala konusmuyoruz. Kendimi degersiz hissediyorum tek mutlu oldugum an oglumu kucagima aldigim andir.
Herkese olur böyle şeyler ama yaptığın hata cevrendekilerden çıkarmak sonradan pisman olacağın şeyler yapma
Olur Cnm benimde 2ay oldu hormonlar değişiyor annelik iste bütün zorluklar bizdeEsimle olan tartismamda o hatali konusmaya calisiyor ama ben istemiyorum acaba lohusaliktan mi diyorum dogum yapali 1ay oldu annem ondanda olur diyor
Olur Cnm benimde 2ay oldu hormonlar değişiyor annelik iste bütün zorluklar bizde
Esimle olan tartismamda o hatali konusmaya calisiyor ama ben istemiyorum acaba lohusaliktan mi diyorum dogum yapali 1ay oldu annem ondanda olur diyor
Ben bugün ölü gibiyim özellikle.. yada bugünü en en basa saralim.. bu yılı en basa saralim.. oyle seyler istiyorum.
Biraz ortam değiştirmeyi deneyin iyi geliyor .Slm arkadaslar
bugun okadar tuafimki bilmiyorum sizede oluyormu boyle hicbsy yapmak icimden gelmiyor durup durup agliyorum. Esimle tartistim sabah hala konusmuyoruz. Kendimi degersiz hissediyorum tek mutlu oldugum an oglumu kucagima aldigim andir.
İlk cümlelerinde hepimize oluyor diyecektim ki sonra lohusa olduğunu okudum, şu anki ruh halin öyle normal ki, vücudun bir sürü hormon salgılıyor. Vücut düzelmeye çalışıyor. Lohusalıkta ani duygu değişimleri, böyle bir saflık hâli filan oluyor insana, uykusuzluk ve bebek bakımı da cabası
ikigomlekbiceket .!.:Ben o durumda stabil olarak yaşıyordum baya baya.
Sonra noldu bilmem düzeldim kendime geldim.
Her zaman herşey istediğimiz gibi gitmiyor maalesef.Belki sorumluluklardan,belki tekdüzelikten sıkıldınız.
Bikaç gün kendinize zaman ayırın,kafanızı dinleyin.
Ve en önemlisi sevdiklerinizi kırmadan yapın bu.İnsanız hepimiz böyle zamanlar geçiriyoruz
Bir kerede içinizi boşaltın ve rahatlayın, belki yanlış tavsiye olur ama ben doğum sonrası bunalımımı birkaç eşyayı fırlatıp parçalayarak atlattım, deneyin belki iyi gelirAynen bebegimi cok seviyorum ona yetememekten korkuyorum ona agliyorum inanin oglumun cok gazi var geceleri hep inliyor o aci cekiyor ona bile agliyorum