Moralim cok bozuk

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Slm arkadaslar
bugun okadar tuafimki bilmiyorum sizede oluyormu boyle hicbsy yapmak icimden gelmiyor durup durup agliyorum. Esimle tartistim sabah hala konusmuyoruz. Kendimi degersiz hissediyorum tek mutlu oldugum an oglumu kucagima aldigim andir.

Slm arkadaslar
bugun okadar tuafimki bilmiyorum sizede oluyormu boyle hicbsy yapmak icimden gelmiyor durup durup agliyorum. Esimle tartistim sabah hala konusmuyoruz. Kendimi degersiz hissediyorum tek mutlu oldugum an oglumu kucagima aldigim andir.
Herkese olur böyle şeyler ama yaptığın hata cevrendekilerden çıkarmak sonradan pisman olacağın şeyler yapma

Ben bugün ölü gibiyim özellikle.. yada bugünü en en basa saralim.. bu yılı en basa saralim.. oyle seyler istiyorum.

Esimle olan tartismamda o hatali konusmaya calisiyor ama ben istemiyorum acaba lohusaliktan mi diyorum dogum yapali 1ay oldu annem ondanda olur diyor

bende lohusalik gecirdim,evet zor bi surec...esiniz hatasini gorup sizinle konusmaya calisiyorsa uzatmayin,konusun..en azindan size deger veriyor ki konusmaya calisiyor.

Slm arkadaslar
Biraz ortam değiştirmeyi deneyin iyi geliyor .

Bende dun aksam esimle tartistim.. Kıskançligim yüzünden , biliyorum yaptgim çok yanlis . hem.kendime hem eşime zarar veriyorum. Ama elimde değil kafamda kuruyorum kuruyorum.. Dr a gitmeliyim.. Neyse dun aksamdan beri ruhsuz gibiyim.. Bebegimizde yok.. İstiyoruz ama olmuyor. Bunu da kafama cok takiyorum. Allahtan dünden yemegim vardi bugün hicbirsey yapacak.gücüm yoktu..

Erkekleri bilemem ama bence kadınların çoğuna oluyordur. çünkü herşeyi çok fazla düşünüyoruz kendimize dert ediyoruz bunalıyoruz. yanlış kararlar vermemek lazım daha çok üzülürüz yoksa

Ben o durumda stabil olarak yaşıyordum baya baya.
Sonra noldu bilmem düzeldim kendime geldim.
Her zaman herşey istediğimiz gibi gitmiyor maalesef.Belki sorumluluklardan,belki tekdüzelikten sıkıldınız.
Bikaç gün kendinize zaman ayırın,kafanızı dinleyin.
Ve en önemlisi sevdiklerinizi kırmadan yapın bu.İnsanız hepimiz böyle zamanlar geçiriyoruz

İlk cümlelerinde hepimize oluyor diyecektim ki sonra lohusa olduğunu okudum, şu anki ruh halin öyle normal ki, vücudun bir sürü hormon salgılıyor. Vücut düzelmeye çalışıyor. Lohusalıkta ani duygu değişimleri, böyle bir saflık hâli filan oluyor insana, uykusuzluk ve bebek bakımı da cabası

Aynen bebegimi cok seviyorum ona yetememekten korkuyorum ona agliyorum inanin oglumun cok gazi var geceleri hep inliyor o aci cekiyor ona bile agliyorum

Esimle hala konusmuyoruz yanina gitcem korkuyorum ani tepki vercem diye kavga etcez diye

Aynen bebegimi cok seviyorum ona yetememekten korkuyorum ona agliyorum inanin oglumun cok gazi var geceleri hep inliyor o aci cekiyor ona bile agliyorum
Bir kerede içinizi boşaltın ve rahatlayın, belki yanlış tavsiye olur ama ben doğum sonrası bunalımımı birkaç eşyayı fırlatıp parçalayarak atlattım, deneyin belki iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…