<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="alem17" data-source="post: 3878622"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=3878622"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-3878622">alem17 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz bir sen hep yanlarındaydım işlerini yapıyodum ama çocugum olunca onlara çıkmamaya başladım tabi kaynanam kudurdu istiyoki oglu hep yanında olsun bı ker arkadaşıma gıttım onların çagırdı bır yere gıtmedım dıye küçük görumcem gelip yaşı daha 17 bana dedıki bagırarak sen yeni gelınsın ne gezıyosun bukadar annem senı çagırdı nıye gelmedın nasıl bagırıyo sonra kaynanamda geldı bana bagırdı. en sonkı buyuk kavgamızda yıne görumcem evıme gledı tartıştık sonra kaynanam ve dıger görumcem hepsi bır oldular kavga ettıler küçügü bana vurdu kucagımda çocuk vardı bişey yapamadım içeri kaçtım hemen beni en etkileyende ne oldu biliyomusunuz kavgayla hiç alakası olmayan sözler katnanam sen oglumu almaya çalışıyosun benden onu göturemiceksıın gıbı saçmalıklar eşim geldı ona bu evden gitsin bu dedi bu lafları unuturmuyum ben offf of
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<b>eşin böyle yaparsa onlar daha çooooook üstüne yürürler senin<br />
önce eşinin seni saydırması lazım<br />
görümcene sen büyüğünle böyle konuşamazsın,onun nereye gittiğini ben biliyorum nereye isterse gider deyiverse,annesinede anne her yere seninle gelmez sorunda değil dese hiç böyle şeyler olmazdı<br />
görümcende çok terbiyeliymiş(!)<br />
kucağında çocuk olan bir kadına ve hatta abisinin eşine nasıl vurabilir insan <br />
bu ne cürret,neye güveniyorki bu kadar ayıp ayıp<br />
kaynatanın dediklerini hiiç düşünmüyorum bile,o da ayrı bi dünya<br />
burda tüm suç eşinde<br />
sana bu şekilde davranmalarına karşın gidip onlarla yemek yiyorsa sen bu muameleyi daha çook göreceksin demektir<br />
onun erkek olarak sizin benim karıma,çouğumun annesine bu şekilde davranmaya hakkınız yok,benim karımı üzen beni üzer diyerek seni koruması ve o yemeğe gitmemesi lazımdı<br />
bak ozaman bidaha yapabiliyorlarmı böyle bişey<br />
aman oğlumuzla aramız bozulmasın diye seni nasıl el üstünde tutarlar</b></div>