kızlar 44 günlük bebişim ishal oldu yaa çok üzülüyorum,daha önceleri ne güzel altın sarısı yapan bebişim şimdi su gibi kavuniçi rengi yapıyo..doktorumun önerisiyle acd3 isminde vitamine başlamıştım onunla beraber ishalde başladı doktora sordum ilacı kes bakalım ne olcak dedi 3 gün kesmiştim tam olarak düzelmesede biraz daha iyiydi ,bugun başladım tekrar bebişim sabah yine su gibi yapmıştı ama biraz önce çok fazla yaptı ya ödüm koptu doktoru aradım şimdi devit 3 e başla dedi devam edersede tahlil yaptırcak..çok şükür kusması ateşi falan yok ama günde 2 defa su gibi yapıyo..önerileriniz varmı kızlar bana napabilirim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
moralim çok bozuk ya
- Konu Sahibi elanurum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Şubat 2008
- 72
- 1
- 96
kızlar 44 günlük bebişim ishal oldu yaa çok üzülüyorum,daha önceleri ne güzel altın sarısı yapan bebişim şimdi su gibi kavuniçi rengi yapıyo..doktorumun önerisiyle acd3 isminde vitamine başlamıştım onunla beraber ishalde başladı doktora sordum ilacı kes bakalım ne olcak dedi 3 gün kesmiştim tam olarak düzelmesede biraz daha iyiydi ,bugun başladım tekrar bebişim sabah yine su gibi yapmıştı ama biraz önce çok fazla yaptı ya ödüm koptu doktoru aradım şimdi devit 3 e başla dedi devam edersede tahlil yaptırcak..çok şükür kusması ateşi falan yok ama günde 2 defa su gibi yapıyo..önerileriniz varmı kızlar bana napabilirim..
oncelıkle korma canım gecer ınsallah kısa surede benım kızım su an 4 aylık zaman zaman kakasını o sekılde yaptıgı oluyordu oncelerı bu arada devıt 3 hergun kullanmaya basladıgımdan berı ıkı gunde bır kakasını yapar oldu onunla alakası varmı bılmıyorum aslında dıktorumuz bıze o d vıtanını 15 gunlukten ıtıbaren kullanın demıstı ama ben ılk baslarda unutkanlıktan dolayı cok atladım daha yenı duzenlı kullanmaya basladık
- 16 Mayıs 2007
- 288
- 16
- 643
canim oncelikle gecmis olsun canim.bebeklerin belli bi duzene girmesi icin bayabi sure gciyo.bak ayni sey benimde ilk cocugumda basima geldi.bende ayni seyleri kullandim.ama vucut su ve seker kaybettigi icin bol bol sekerli su verdim arada kasikla tuzlu suda verdim.canim bol bol sivi al sende .bu arada bebeyinede kaynatilmis su ver canim.