• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moralim çok bozuk ya

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
42
İstanbul
kızlar 44 günlük bebişim ishal oldu yaa çok üzülüyorum,daha önceleri ne güzel altın sarısı yapan bebişim şimdi su gibi kavuniçi rengi yapıyo..doktorumun önerisiyle acd3 isminde vitamine başlamıştım onunla beraber ishalde başladı doktora sordum ilacı kes bakalım ne olcak dedi 3 gün kesmiştim tam olarak düzelmesede biraz daha iyiydi ,bugun başladım tekrar bebişim sabah yine su gibi yapmıştı ama biraz önce çok fazla yaptı ya ödüm koptu doktoru aradım şimdi devit 3 e başla dedi devam edersede tahlil yaptırcak..çok şükür kusması ateşi falan yok ama günde 2 defa su gibi yapıyo..önerileriniz varmı kızlar bana napabilirim..

canım valla hiç bi bilgim yok ne desem ki benimde bebeğim arada isal oluyor ama seninki belli herhalde vitamin dokundu nilerlerse tahlil yaptırırsınız geçmiş olsun

sagol canım benim umarım dedigin gibi sadece vitamin dokunmuştur ve geçer,2 gün daha beklicem devam ederse tahlil için gidecegim ..

kızlar 44 günlük bebişim ishal oldu yaa çok üzülüyorum,daha önceleri ne güzel altın sarısı yapan bebişim şimdi su gibi kavuniçi rengi yapıyo..doktorumun önerisiyle acd3 isminde vitamine başlamıştım onunla beraber ishalde başladı doktora sordum ilacı kes bakalım ne olcak dedi 3 gün kesmiştim tam olarak düzelmesede biraz daha iyiydi ,bugun başladım tekrar bebişim sabah yine su gibi yapmıştı ama biraz önce çok fazla yaptı ya ödüm koptu doktoru aradım şimdi devit 3 e başla dedi devam edersede tahlil yaptırcak..çok şükür kusması ateşi falan yok ama günde 2 defa su gibi yapıyo..önerileriniz varmı kızlar bana napabilirim..

oncelıkle korma canım gecer ınsallah kısa surede benım kızım su an 4 aylık zaman zaman kakasını o sekılde yaptıgı oluyordu oncelerı bu arada devıt 3 hergun kullanmaya basladıgımdan berı ıkı gunde bır kakasını yapar oldu onunla alakası varmı bılmıyorum aslında dıktorumuz bıze o d vıtanını 15 gunlukten ıtıbaren kullanın demıstı ama ben ılk baslarda unutkanlıktan dolayı cok atladım daha yenı duzenlı kullanmaya basladık

bende bebeğim 15 günlükten itibaren hergün 5 damla devit 3 damlatıyorum onunla bir alaksı olcağnı sanmiyorum bence aksatma hergün damlat bir saat belirle kendine çünkü bebeğinin bu vitamine ihtiyacı var anne sütünde bu vitamin bulunmuyor

canim oncelikle gecmis olsun canim.bebeklerin belli bi duzene girmesi icin bayabi sure gciyo.bak ayni sey benimde ilk cocugumda basima geldi.bende ayni seyleri kullandim.ama vucut su ve seker kaybettigi icin bol bol sekerli su verdim arada kasikla tuzlu suda verdim.canim bol bol sivi al sende .bu arada bebeyinede kaynatilmis su ver canim.

gecmis olsun arkadasim bende bebegime hergun duzenli olarak devit3 veriyorum simdiye kadar hic bi problemle karsilasmadim ama devitten olacagini sanmiyorum ishal konusundada aysimaya katiliyorum bol bol su vermeni tavsiye ederim tekrar gecmis olsun

anne sütü veriyorsan su vermene gerek yok anne sütü bebeğin su ihtiyacını yeteri kadar karşılıyor zaten doktorun ne derse onu yapmanı öneririm

ishali hafife almayalim turkiyede satiliyormu bilmiyorum ama eczanelerde

ISO diye havuc suyu var cocuklar icin ondan al bir kac cay kasigi icir geciriyor hemen

turiyede varmi bilmiyorum

Back
X