- Konu Sahibi minikoglusum
Bügün 3 aylık bebeğimin rutin kontrolu vardı.sağlık ocağına gittik.bebişim bu ay kilo almamış.(200 gr)doğum kilosu 3500 di şimdi 5800o .çok cnm sıkıldı her ay 1 kılo alıyordu .sonra başını muayene etti bıngıldak 1x1 e düşmüş ebe doktora yönlendirdi.doktorda baş cevresi büyümüş şu an sorun yok .kontrol edeceğiz dedi.sonra ben kakası balgamlı diyince kaka ve idrar tahlili istedi.kakada 3-4 lokodit çikti.doktor antibiyotık verdi (alfasid) birde reflor verdi.bu kadarla kalsa ii bacaklarını muayene ettiğinde kalçada çıkıklıktan şüphelendi film istedi(daha bebeğim minicik iice canım sıkıldı)sonra filme baktı tam anlayamadım ortapediye gidin dedi.ordaki doktor da kalça gelişiminde gerilik var kalın bez kullancaksınız dedi yani 2 bez üstüste .gelecek ay yine bakcaz dedi.aile de sakatlık falan varmı diyince ben başladım ağlamaya .yani bugün bnm için berbat bir gündü
tek başıma çocuk buyutuyorum.annem yok.kaynana da yok sayılır .konu komşuda tam bir bir felaket tellalcisi(ii niyetli değiller).daha da moralimi bozarlar diye sölemedim .yani çok yalnızım.hiç bişi bilmiyorum bebek bakımı ile ilgili.lütfren yorumlarınızı bekliyorum.
tek başıma çocuk buyutuyorum.annem yok.kaynana da yok sayılır .konu komşuda tam bir bir felaket tellalcisi(ii niyetli değiller).daha da moralimi bozarlar diye sölemedim .yani çok yalnızım.hiç bişi bilmiyorum bebek bakımı ile ilgili.lütfren yorumlarınızı bekliyorum.