- 6 Eylül 2016
- 15
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mommy to mira
-
canim uyuma konusunda yarsimci olmam cunki bende birturlu uyutamiyirdum bayilcak gibi oluyirdum . ama cocugun oynarken dinlenebilecegin onerilrim var ewe hoppala alabilorsiniz örümcekte alabilirsiniz coxuk oyalanirken sende az uzznirsinmrb hanimlar
Dertlesmeye okadar ihtiyacim varki, etrafimdakilere nedense bu konulari bi turlu acamiyorum.. 1 yasinda kizim var saglikli cok guzel Allaha sukur, ama beni cok yoruyor. Ne uyuyor ne iki dakika yerinde duyabiliyor. Biliyorum cok dogal cogu bebek hareketlidir, meraklidir.. ama benim kizim hiperaktiv. Dogdugundan berli uyumasi gerektigi gibib uyumuyor. Onu uyutmam zaten bir iskence, en az 1 saat uyutmaya calisiyorum her gun. Artik uykusuzluktan okadar bitmis bi durumdayimki, hicbir seye tahammülüm kalmadi. Sinirliyim, kefiysizim ve halim yok. Kizima bakmak agir geliyor kollarimi kaldirmaya mecalim yok. Esim cok calisiyor, isten sonrada yardimci oluyor ama pek fazla degil. Onada bisey diyemiyorum fazla tum gun calisio diye.. son 3 gundur cok mutsuzum hayattan sogudum, ileriye donuk pozitiv dusunlerim kayboldu. Agliyorum ve esim 2 gundur teselli etti beni ama biraz onceki ufak krizli aglamama anlam veremedi. Kizlar cok bitkinim artik oyle boyle degil. Ne yapsam ne etsemde bu kiz uyusada bende her insan gibi biraz dinlensem. Tek dilegim dinlenebilmek. Luften fikir verin
mrb hanimlar
Dertlesmeye okadar ihtiyacim varki, etrafimdakilere nedense bu konulari bi turlu acamiyorum.. 1 yasinda kizim var saglikli cok guzel Allaha sukur, ama beni cok yoruyor. Ne uyuyor ne iki dakika yerinde duyabiliyor. Biliyorum cok dogal cogu bebek hareketlidir, meraklidir.. ama benim kizim hiperaktiv. Dogdugundan berli uyumasi gerektigi gibib uyumuyor. Onu uyutmam zaten bir iskence, en az 1 saat uyutmaya calisiyorum her gun. Artik uykusuzluktan okadar bitmis bi durumdayimki, hicbir seye tahammülüm kalmadi. Sinirliyim, kefiysizim ve halim yok. Kizima bakmak agir geliyor kollarimi kaldirmaya mecalim yok. Esim cok calisiyor, isten sonrada yardimci oluyor ama pek fazla degil. Onada bisey diyemiyorum fazla tum gun calisio diye.. son 3 gundur cok mutsuzum hayattan sogudum, ileriye donuk pozitiv dusunlerim kayboldu. Agliyorum ve esim 2 gundur teselli etti beni ama biraz onceki ufak krizli aglamama anlam veremedi. Kizlar cok bitkinim artik oyle boyle degil. Ne yapsam ne etsemde bu kiz uyusada bende her insan gibi biraz dinlensem. Tek dilegim dinlenebilmek. Luften fikir verin
Kulağına usulca fısıldayarak konuşmayı denemelisin.... bize anlattıklarını ya da anlatamadıklarını ona anlat... elbetteki tepki verecektir. Çocuklar evde oynuyor diye enerjilerini atıyor sayılmaz. Çimler de koştu oynar açık havaya çıkar istediğini yapsın onunla birlikte sende eğlenmeye çalış. Evde de aynı şekilde oynarken yat yere çok yoruldum de ya da bunun gibi cümleler sarfet...ama en önemlisi onu bir birey olarak gör ve dertleş. Ayrıca hamak almayı neden hiç düşünmedin. Emin ol bayılır bu keyfe diyorum. Hiçte canını sıkma günü pozitif ve enerji dolu kullan. Aç radyo fenomeni birlikte dans edin ne olur sanki . Ve günde bir iki kez melisa çayı da içmeyi unutma. Daha ne desem bilemedim ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?