Moralim çok bozuk.. hem de çok.

Eki Görüntüle 1536161

Herkese Merhabalar az önce üye oldum.. Öncelikle doğru yere mi konu açtım bilmiyorum :KK43:
Moralim çok bozuk... Geçen sene nişanım için aldığım su sebilini bir arkadaşım ödünç aldı ve kırdı.
Benim için çok çok çok önemliydi.. Dün akşamdan beri her yerde arıyorum bakmadığım site kalmadı.. Aldığım yere sordum ama yok.. Piyasadan kalkmış :KK43:

Geçen sene English Home dan almıştım ama hiç bir şekilde hiç bir yerde bulamadım..

En son burası geldi aklıma, ikinci eline de razıyım.. ne olur elinizde varsa veya tanıdığınız birinde varsa bana satmak ister misiniz ? :KK43: :KK43:

Veya bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Benim onu kesinlikle almam lazım, benim için çok çok önemliydi.

Herkese teşekkür ediyorum.
Senin için önemli olan sebil kırılmış.Yenisini benzerini alsan nolacak ki?
Heee sen arkadşının kini kırıp aynısını bulmak istiyorsan o başka.

senin için kıymetli olan bişeyi neden başkasına ödünç verdin ki?

nasıl bukadar önemli olabilir bi sebil ? biri hediye falan mı etmişti . illaki evinizde onu görmeli mi yani nasıl bukadar önemli cidden merak ettim :KK34:

Senin için önemli olan sebil kırılmış.Yenisini benzerini alsan nolacak ki?
Heee sen arkadşının kini kırıp aynısını bulmak istiyorsan o başka.

Ön yargıya bak :)) Kız açık açık çok önemli olduğunu söylemiş.. bize ne gerisinden.
Varsa söyle yoksa boşver..
Arkadaş ya herkesin derdi kendine büyüktür.. millete dert beğendirmekle mi uğraşacak üyeler bir de.

Ön yargıya bak :)) Kız açık açık çok önemli olduğunu söylemiş.. bize ne gerisinden.
Varsa söyle yoksa boşver..
Arkadaş ya herkesin derdi kendine büyüktür.. millete dert beğendirmekle mi uğraşacak üyeler bir de.
Ben de sana yorumumu beğendirmek zorunda değilim.Konuşma şeklini,bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun bilmiyorum ama biraz geri durçSenin çocuğun yok karşında.Kimi azarlıyorsun.
Bu benim yorumum.Beni bağlar.Okursun geçersin.

Eki Görüntüle 1536161

Herkese Merhabalar az önce üye oldum.. Öncelikle doğru yere mi konu açtım bilmiyorum :KK43:
Moralim çok bozuk... Geçen sene nişanım için aldığım su sebilini bir arkadaşım ödünç aldı ve kırdı.
Benim için çok çok çok önemliydi.. Dün akşamdan beri her yerde arıyorum bakmadığım site kalmadı.. Aldığım yere sordum ama yok.. Piyasadan kalkmış :KK43:

Geçen sene English Home dan almıştım ama hiç bir şekilde hiç bir yerde bulamadım..

En son burası geldi aklıma, ikinci eline de razıyım.. ne olur elinizde varsa veya tanıdığınız birinde varsa bana satmak ister misiniz ? :KK43: :KK43:

Veya bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Benim onu kesinlikle almam lazım, benim için çok çok önemliydi.

Herkese teşekkür ediyorum.
Reklam yapmak gibi olmasın söylediğim yerle bir ilişiğimde yok fakat bende mutfak malzemelerine bakınırken İnstagram'da cicilibicilieveeyalari diye bir yer var oradan bulabilirsin. Dün gördüm bende

Yorumlarınız fikirleriniz için çok teşekkürler. Bu başlığı açarken nereden tedarik ederim ya da bir bilen vardır düşüncesi ile açtım. Ancak çabalarım sonuç verdi ve English Home olumlu cevap verdi. Tekrar aynı ürünü kendilerinden tedarik edeceğim. Bu konu ile sizin de zamanını aldığım için özür dilerim.

Ürün fotoğrafı ile ilgili sorulara cevap vermem gerekirse mağazadan çekmiştim kendi bahçemizdeki fotoğrafından anlaşılmayacağı için.

Konu nasıl kapatılıyor bilmiyorum, benim için kapanmıştır. Teşekkürler

Eklentiler

• geçenyıl.jpg
    geçenyıl.jpg
    201,8 KB · Görüntüleme: 128
bence onun mahçup olupta kendisinin arayıp bulması gerekir....
umursamaz insanlardan nefret ederim

arkadaşınız da amma ayıp etmiş.ben birinin emanetini kırsam herhalde utancımdan yerin dibine göçerdim.yenisini almadan da iade edemezdim.burada bu konuyu sizin değil arkadaşınızın açması lazım.insana verilen değerdir bu.siz de ona göre davranın bundan sonra derim...

Yorumlarınız fikirleriniz için çok teşekkürler. Bu başlığı açarken nereden tedarik ederim ya da bir bilen vardır düşüncesi ile açtım. Ancak çabalarım sonuç verdi ve English Home olumlu cevap verdi. Tekrar aynı ürünü kendilerinden tedarik edeceğim. Bu konu ile sizin de zamanını aldığım için özür dilerim.

Ürün fotoğrafı ile ilgili sorulara cevap vermem gerekirse mağazadan çekmiştim kendi bahçemizdeki fotoğrafından anlaşılmayacağı için.

Konu nasıl kapatılıyor bilmiyorum, benim için kapanmıştır. Teşekkürler

X