- 23 Ocak 2017
- 91
- 237
Hanımlar benim bu yaşıma rağmen alt azı dişlerim meğersem süt dişlerimmiş. Hala düşmemiş, tabi küçükken hiç doktor kontrollerine falan ailem götürmedi. Farkedemedim. Bir tane azı dişim 2 yıl önce çekildi, aşırı ağrıdan dolayı gitmiştim. Şimdi çekilen dişimin yanı 2 yıldır sallanıyor. Yani son kalan süt dişim.. iki yıldır ağzımda tutmaya çalışıyorum çünkü diş eksikliği çok çok kötü bir şey. Sol alt tarafımla iki yıldır çiğneyemiyorum.
Şimdi mecburen o dişim de gidiyor. 2 diş eksikliği.. bomboş olacak. İmplant düşünüyorum ama tehlikeli diyorlar. Siz ne önerirsiniz, diş eksikliği olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Bir de acaba bu sallanan(sol alt-en soldan 3.diş) dişim gittiğinde konuşmam peltekleşir mi? En çok bundan korkuyorum. Cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Şimdi mecburen o dişim de gidiyor. 2 diş eksikliği.. bomboş olacak. İmplant düşünüyorum ama tehlikeli diyorlar. Siz ne önerirsiniz, diş eksikliği olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Bir de acaba bu sallanan(sol alt-en soldan 3.diş) dişim gittiğinde konuşmam peltekleşir mi? En çok bundan korkuyorum. Cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.